Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Orion19 → Aigeas
Hello και εδώ. Είδα το avatar σου στο gamelife και είπα να το ψάξω. Χε χε.

Zoro → Hellraider
Yep καποια στιγμη θα ακολουθησω την συμβουλη του zade:):)
Btw η κοπελα στο profile pic ειναι κι αυτη απο school rumble??

Hellraider → Zoro
πηγαινε στο thread του SR(που εχω την τιμη εγω να το εχω φτιαξει) και δες αν δεν κανω λαθος στην προτελευταια σελιδα ενα Post του Zade xD

Zoro → Hellraider
Damn,1ο το School Rumble ε??
Παντως εγγυημενα θα το δω καποτε...τοσες φορες που με εχεις πρη...εεε..τοσες φορες που μου το εχεις προτεινει!!:nanana::nanana:
(και το Gantz)

Hellraider → Zoro
Μακαρι να ητανε Ongoing...
Απλα τωρα περιμενουμε 2 Ovas και ελπιζουμε σε 3η σεζον(που κατα 99% θα ερθει καθως το Manga ειναι Ongoing)Αν απο την αρχη ελεγες για το manga αν ειναι ongoing γραψε λαθος xD

Zoro → Hellraider
404 Page Not Found
Try again...:hehe:
Μπα ασε τωρα που ξερω τιτλο θα το βρω εγω...
Btw,σου πα θελω να το δω,χρονο δεν εχω αυτη την περιοδο..το Berserk τον πιανει ολο...(κι εσυ να το διαβασεις αυτο..mangaraaaaa)
Καποια στιγμη θα το δω..παντως καλυτερα,για να βγαινουν κι αλλα επεισοδια στο μεταξυ(ongoing δεν ειναι?)

Hellraider → Zoro
[URL="http://www.anime.gr/forums/../anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/1220-our-anime-top-tens.html"]Our anime Top Ten:drink:
[/URL]Αμα δεις και ποσοι εχουν στο τοπ10 και το school rumble θα σου δωσει εναν λογο παραπανω να το δεις:wooi2:

Zoro → Hellraider
Ποιο thread του Forum???
Δεν βρηκα τπτ σε τοπ10...
Help?
Οσο για τα fave μου τα χω στο προφιλ μου,απλα τα θεωρω ολα σχεδον ισαξια και μη συγκρινομενα...(παντως η νικητρια 5αδα ειναι DBZ,Hellsing Ultimate,Gungrave,Berserk και One Piece βεβαια)...
Σε περιμενω στο προφιλ μου,ασε κανα message...

Bushido → Steiner_Zidane
Kalimera~^^
mhpws boreis na mou peis poio anime einai afto sto Signature s?
kapou ton exw ksanadei afton tn xarakthra mou fenete...k skalwsa xD