Jump to content

Community Status Updates

Photo

ichigo13 → lordofblues

Βασικά έχεις πληροφορίες για την live action ταινία του Hollywood?
May 14 2008 16:53
Photo

lordofblues → ichigo13

Γεια σου Ichigo fan και εσυ του Lupin βλεπω. Για να δουμε ποτε θα μας μεταφρασουν το φετινο special green vs red
May 14 2008 15:55
Photo

Matsu → Neuro

Λογοδιαρροια σε επιασε.....
May 14 2008 14:49
Photo

Zoro → lordofblues

Mπορεις να το βρεις και απο [URL="http://www.minionserver.net/manga/berserk/dirlist.php"]εδώ[/URL](μιας και μισω τα torrents:)) Επισης ναι,το καλυτερο manga που εχω δει(εχω οτι εχω διαβασει πολλα,αλλα σκεψου,εγω που δεν διαβαζω,για να ασχοληθω μ'αυτο πρεπει να λεει πολυ πολυ).. Η Ιστορια ειναι απλα τελεια,ειναι σαν το Lord of the Rings των ανιμε..με ξωτικα,τερατα κτλ,αλλα εδω δεν ειναι οπως στο Lotr που οι ανθρωποι ειναι πολλες φορες οι κατακτητες και οι δυνατοι,εδω οι ανθρωποι ζουν μια θλιβερη υπαρξη και δεν μπορουν να ελεγξουν την μοιρα τους,η οποια ελεγχεται απο καποιες θεοτητες.. Ε σ'αυτο ερχεται ο πρωταγονιστης,ο οποιος αποφασιζει να μην υποταχτει απο την μοιρα του και να πολεμαει για τα ιδανικα των ανθρωπων και να μην παραδινεται ποτε...τεσπα,ηδη σου σποιλεραρα αρκετα..η ιστορια ειναι και πολυ περισσοτερο απ οσα σου πα...εχει φιλια,προδοσια,αγαπη,μισος,την αναγκη του ανθρωπου να βρισκει φως στην σκοτεινια που τον περιβαλλει,μαχες,μαγεια,ξυλο,αιματα ποταμια(με συκοτια και κεφαλια να πεταγονται!)..και μεχρι και αστεια που και που...εμενα μου δημιουργει ενα ωραιο αισθημα καθε φορα... Αν θες ελα στο group που εφτιαξα και δες το μικρο review που εχω κανει,να καταλαβεις περι τι προκειτε ο κοσμος του Berserk...[URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=32"]εδώ[/URL] Τελος,μιας και ειμαι τοσο καμενος με την σειρα(την πρωτοανακαλυψα στο Sword of the Berserk,ενα παιχνιδι για το Dreamcast,και τοτε δεν ηξερα καν οτι ειναι manga!και σκεψου οτι μονο και μονο το παιχνιδι με πορωσε για τα καλα με την ιστορια)κατεβασα και το παιχνιδι Berserk για PS2,το οποιο κυκλοφορησε μονο στα ιαπωνεζικα,αλλα καλυπτει πιστα τα volumes 22-27 του manga(33 συνολικα για την ωρα,συνεχιζεται ακομη) και αρα θα διαβασω αυτα πρωτα πριν το παιξω,για να καταλαβω τους διαλογους του παιχνιδιου.. Τεσπα,δες το awesome video του παιχνιδιου,η σειρα δεν διαφερει πολυ(ενταξει,το παιχνιδι ειναι μονο μαχες βεβαια και λιγα video με την ιστορια),δες [URL="http://youtube.com/watch?v=QND54Fi8xkw"]εδώ.[/URL]. Σου προτεινω ανεπιφυλακατα το manga,αλλα δες το ανιμε πρωτα λεω καλυτερα,κι εγω ετσι εκανα,γιατι καταλαβαινεις καταρχας αν σ'αρεσει το ειδος και 2ον σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο(ειναι μονο 25 επεισοδια)...οσο για το manga ,ναι ειναι λιγο κουραστικο να το διαβαζεις στο pc,ειδικα το berserk που ειναι αρκετα μεγαλο και ακομη συνεχιζεται(πολλες φορες χανομαι στην ομορφια των σχεδιων),αλλα αν καεις σαν κι εμενα το κανεις κι αυτο:) Οσο για το manga που μου προτεινες,thanx θα το χω υποψην,αν και για την ωρα δεν πολυενδιαφερομαι να ξαναδιαβασω manga μετα το Berserk,αλλα στο μελλον ποτε δεν ξερεις^^ (ουφ το παρατραβηξα ως συνηθως..τα λεμε λοιπον:))
May 14 2008 14:26
Photo

Zoro → ichigo13

Ναι ρε τον ξερω τον Lupin:) Απο μικρος ηδη παιζει να ηταν απο τα πρωτα ανιμε που ειχα δει..πριν λιγους μηνες το δειχναν κανονικα σε ιταλικο καναλι... Ενταξει,δεν με πορωνει τοσο οσο τα τοπ μου(Gungrave,Berserk,One Piece)αλλα για να περασεις μερικες ευχαριστες ωρες και να γελασεις με τις γκαφες του καθενος,ωραιο ειναι...a classic:drink: Αν βρω ποτε χρονο θα ασχοληθω και λιγο παραπανω γιατι εγω το βλεπα κυριως για την πλακα και οχι σοβαρα,αλλα για την ωρα εχω αλλες υποχρεωσεις(*Berserk,Berserk,Berserk*:wis:)
May 14 2008 14:06
Photo

Neuro

Ναι κολισα...
May 14 2008 13:42
Photo

ichigo13 → Zoro

Zoro σου προτεόινω ανεπιφύλακτα να δείς το Lupin III.Aν και είναι παλιό anime θεωρείται κλασσικό!Επίσης στην Ιταλία είναι πολλύ διάσημο,μπορεί δηλαδή να το βρείς άνετα με ιταλικούς υπότιτλους.Πραγματικά για την εποχή της η σείρα είχε animation από άλλον πλανήτη!
May 14 2008 13:25
Photo

Matsu → Neuro

Κολλησες εδω τελικα ε?χιχιχι!!!Ετσι παθαμε ολοι...με το που μπηκαμε, δεν ξεκολουσαμε απο το φορουμ...διαβαζαμε διαβαζαμε..ποσταραμε ποσταραμε...εγω μεχρι πριν wow, καφε χωρις φορουμ το πρωι δεν μπορουσα να πιω.... το τοπικ με τα σχεδια το ειδες?να ξερεις που περιπου κυμαινομαι για το κομικ της guild...
May 14 2008 12:41
Photo

lordofblues → Zoro

Δηλαδη ζορο εχεις πορωθει με το manga του Berserk. Βρηκα ενα torrent να το κατεβασω. Το θεμα ειναι οτι τα μανγκα ειναι πολυ κουραστικα να τα διαβαζεις στο P.C. και βαριεμαι να τα ξεκιναω οπως σε εχω πει διαβαζω σταθερα One Piece, Naruto, HxH Anyway μπαινει και αυτο στην λιστα. Να σε προτεινω και εγω κατι που θεωρω top. [url]http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/3130-mpd-psycho.html[/url] κριμα ομως που δεν το εχουν κανει ποτε anime. Μονο κατι mini τηλεοπτικες σειρες στην Ιαπωνια.
May 14 2008 09:58
Photo

Erisadesu → Whitelighter

mporei kapoios na dei tin alisida auth? [url]http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/1771-vampires-megapack-20.html[/url]
May 14 2008 08:51
Photo

Nergal

καλημερα Λιζακι...για πια κολπα μιλας?πως εισαι?
May 14 2008 07:20
Photo

Cataklon → Phantom Duck

Καλημερα αδερφε,συγνωμη για την ενοχληση αλλα ειδα ενα thread σχετικα με το Jura tripper.Δυστυχως το εχουν κλεισει απο οτι ειδα.Το ερωτημα μου ειναι,εχεις ιδεα που μπορω να το βρω? Ειναι απο τα αγαπημενα μου ανιμ.Ευχομαι σε απαντηση και παλι καλη σου μερα.
May 14 2008 02:07
Photo

Neuro → Kenny

Ευχάριστο για τα anime που μου πρωτινές...άραγε θα κανί beg for more:congrats: ή ο φίλος μου beg to stop:congrats::hehehe:( δηλαδή να τις δίνω anime να βλέπει)
May 13 2008 22:53
Photo

Zoro → donald13

My words exactly:wooi2:
May 13 2008 22:46
Photo

donald13 → Zoro

Α friend is always welcomed!
May 13 2008 22:44