Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → iristella

Χεχεχε αν και ξανθια το πιασες!!! Καμια σχεση με την αλλη... (αστειο ειναι,πρωινιατικο,μην μου προσβληθεις!!) Bye..:bye: EDIT:το "γι αυτο σε εβγαλε μισα" γιατι το εβγαλες απο το thread του DN?? Και μ'αρεσε το αστειο!!:wooi2:
Jun 02 2008 03:52
Photo

Zoro → iristella

To κρυφο μυνημα,σε περιπτωση που δεν το πιασες,βρισκεται σε μια απο τις λεξεις του προηγουμενου post,let me know αν το βρηκες/δεν το βρηκες τελικα.. Cya!
Jun 02 2008 03:47
Photo

iristella → Zoro

με λιγα λογια ετοιμασες κι εσυ λιστα? καλη σου νυχτα λοιπον, οντως ηταν ωραια μερα σημερα με πολυ ωραια συζητηση XD Εdit:Ηρε - misa.... το επιασα φυσικα αλλα ειπα να μην το σχολιασω και μας παρει το πρωι :hahaha::hahaha:
Jun 02 2008 03:35
Photo

Zoro → iristella

Καληνυχτιζω!! Η σημερινα μερα ειχε πολυ ενδιαφερον και γελιο... πιαστηκε και το χερι μου,αλλα τωρα ηρεmisa... (χεχε επιασες το κρυφο μυνημα??:hihi2:..1000 ποντοι!) Be well,τα λεμε:gn2:
Jun 02 2008 03:23
Photo

Zoro → kith

210...ετσι,my young padawan!!Λιγο θες για τους 5000!! Btw,τελικα δεν μου πες ποια ειναι αυτη που κραταει το ονομα σου στην υπογραφη σου??:hmmm:
Jun 02 2008 02:59
Photo

Zoro → BarbasSs

Thanx παλι καλα που καποιος μου το ειπε!:gotit: Απο Berserk φυσικα!!
Jun 02 2008 02:38
Photo

BarbasSs → Zoro

αλλαγες βλεπω.... μεγια
Jun 02 2008 02:34
Photo

BarbasSs → Zabimaru

πηγες Obituary τελικα? πως σου φανηκα γ@μησ@ν ετσι?????
Jun 02 2008 02:29
Photo

Zoro → iristella

I was joking too...σχεδον οτι σου ειπα ειναι ενα αστειο!! So no worries,πες οτι ειναι να πεις!!:gotit:
Jun 02 2008 02:22
Photo

BarbasSs → Anyparktos

Οι Obituary γαμησαν DEATH METAL ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Jun 02 2008 02:20
Photo

iristella → Zoro

Ελα καλε...Ποια επιθεση??? Σε περιπτωση που το θεωρησες κατι τετοιο να σου ξεκαθαρισω οτι κανω αποκλειστικα και μονο χαβαλε...Δεν υπαρχει περιπτωση στον αιωνα τον απαντα να επιτεθω σε ατομο για το ποιον χαρακτηρα αnime συμπαθει.. (το Dn μου το χρησιμοποιω αποκλειστικα για λογους θεοποιησης , απαλλαγης του κοσμου απο το κακο - και ετσι παιρνεις και απαντηση στην 2η ερωτηση σου mouahahahahaa)
Jun 02 2008 02:19
Photo

Zoro → iristella

LoL τι ηταν αυτη η ξαφνικη επιθεση στο thread?? Δλδ εσενα που σου εβγαλε τον ακατονομαστο εισαι σαν κι αυτον??:hahaha:
Jun 02 2008 02:16
Photo

JoHnAroC → Melkor

χαιρομαι που συννενοουμαστε μελκορ ^^...JoHnAroC IS MY NAME,otinanismos IS MY GAME -παρακαλω προσεξτε στο κενο μεταξυ συρμου και αποβαθρας
Jun 02 2008 02:12
Photo

JoHnAroC

χαιρομαι που συννενοουμαστε μελκορ ^^...JoHnAroC IS MY NAME,otinanismos IS MY GAME -παρακαλω προσεξτε στο κενο μεταξυ συρμου και αποβαθρας
Jun 02 2008 02:11
Photo

Melkor → JoHnAroC

σιγατα αιματα ρε τζωναρε, νταξ θα τους κανουμε ban τους αλλους γιαννηδες του φορα... μουχαχαχαχαχα
Jun 02 2008 02:08