Community Status Updates

BarbasSs → Manbearpig
αχαααααααααααααααααααααααααααα
τι κανετε εσεις εκει στην πατριδα μ?

BarbasSs → Loke
Loke τι γινεται με το chain???κριμα να πεταχτει....
damn ολα εκτως απο το Golden boy τα θελω....
τι μπορει να γινει?

BarbasSs → Erisadesu
eri βρηκες τιποτα για το Noel no Fushigi na Boken ???????
δεν εχω σταθερο internet εδω και δεν μπορω να ψαξω καθολου....

Erisadesu → Glastenen
8elw ti gnomi sou edw : [url]http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4669-amane-misa-%F4%E7%ED-%E1%E3%E1%F0%DC%EC%E5-%DE-%F4%E7%ED-%EC%E9%F3%EF%FD%EC%E5-12.html[/url]

Zoro → iristella
Το δα το edit,σε προσεχω εσενα γιατι ξερω οτι κανεις και τετοιες τσατσιες
(οπως οτι δεν βαζεις spoiler tags για να χαλασεις την εκπληξη σε μερικους και μετα σε κανα 2-3 λεπτα τα βαζεις για να μην πουν τπτ οι Mods,αλλα εν το μεταξυ το χουν δει ολοι...τα ξερω τα κολπα σου!!!!)
....(kidding again,μηπως το παρεις και σοβαρα!)
Παντως ετσι και ξεκινησεις One Piece(και σ'αρεσει) θα σαι απο τις πολυ λιγες females...δεν υπαρχουν γενικα εδω στο site(και αυτες οι λιγες που το βλεπουν δεν γραφουν!)...και την Orion προσπαθω να την ψησω,λεει θα το δει συντομα...
Οσο για τα αλλα,ερχεται pm...:)

iristella → Zoro
Δεν εισαι απο Αθηνα???Aπο που εισαι?Eγω Βαρετουτσικα.Διαβαζω για εξεταστικη....Ψιλοκαμαρωνα το thread με το εργο μου:wooi2:...Τιποτα το σημαντικο.Ηταν να βγω μια βολτουλα το βραδακι αλλα δυστυχως δεν εκατσε....Ελπιζω αυριο.... Ωστε σε πειραζουν στο thread ε?Tα παλιοπαιδα:hahaha:...Περιμενε να δω και εγω One piece και μετα θα τους αναλαβουμε παρεα:hahaha:(οταν δεν θα διαφωνουμε μεταξυ μας)...Α και που σαι...Ξαναριξε μια ματια στο τι με ενοχλει στα anime:hahaha:

Zoro → iristella
Εδω ή στον εξω κοσμο??xD
Εδω μια χαρα,εχουν βαλθει ολα τα παιδια και μου κανουν πλακα στο thread του One Piece επειδη εχω μια κατεβατη παραγραφο που περιγραφει πως να κατεβασεις και που να βρεις ολα τα επεισοδια(356)...και οποτε μπαινει καινουριο μελος,για βοηθεια,την αντιγραφω και την ποσταρω καθε φορα που το ζητανε...
ε,και οποτε τυχαινει και ρωτησει καποιος(εστω και μη καινουριος) για download καποιο θεμα,πεταγονται ολοι και ποσταρουν το link μου και μου λενε "zoro σε προλαβα:hihi2:" ή μου λενε "αντε zoro το link πως και δεν το ποσταρες ακομη??"xD
Στον εξω κοσμο ηταν λιγο βαρια η μερα...ξυπνησα αργα το πρωι και ειχα μαθημα(εμ,τετοιες ωρες που κοιμαμαι!!) αλλα το χω συνηθησει,απλα παω πιο γρηγορα στον δρομο...ελα σημερα που εβρεχε και ειχε και χαλαζι!!
Τρεχω αρπαζω μια ομπρελα(μηνες ειχα να χρησιμοποιησω) και φτανω στο πανεπιστημιο ολος βρεγμενος..μετα ημουν πτωμα απο το αποτομο ξυπνημα και τρεξιμο και την κοπανισα γρηγορα σπιτι...
(ξεκινησε καπως στραβα η μερα μου,αλλα μετα εφτιαξε,ελπιζω αυριο να ναι καλυτερα,τουλαχιστον δεν εχω μαθημα!)
Ελπιζω ολα καλα εσυ...

iristella → Zoro
Kριμα ειναι που δεν την εγραψε να ησυχασει μια και καλη....Πως ηταν η μερα σου σημερα? Καμια καλη συζητηση πετυχες?

Zoro → iristella
χεχε παντως μια σκηνη που γελασα κι εγω ειναι που ο Light περπατουσε στον δρομο σκεφτοντας τι θα κανει με την αποτετοια(ειχαν μολις γνωριστει) και ξαφνικα πεταγετε αυτη απο μια γωνια και του ορμαει ριχνωντας τον κατω..και ακομη θυμαμαι,αυτος σκεφτεται:
"I've never wanted to hit a girl that much"
Κριμα που δεν το κανε τελικα ε??

iristella → Zoro
Δεν ειναι Otaku αλλα γενικα με ακουει οποτε θα περασει το δικο μου XDDDDD!!! Σε πρωτη φαση θα της ριξω ενα howls moving castle και μετα αμεσως στα σκληρα (death note),,,δεν με ενοχλουν τα επεισοδια με την misa γιατι μου αρεσει να την βλεπω να τρωει το φτυσιμο της ζωης της απο τον Light (πρωτη φορα στην ζωη μου ευχαριστηθηκα τετοιου ειδους σκηνη). Οποτε η οθονη ειναι safe....ΧD
ΒY the way πως και τοσο αργα μεσα?...Νομιζα οτι ο L ειχε μονον ενα γνησιο alter ego Πουδεν κοιμαται ποτε (εμενα) και τρωει συνεχεια γλυκα.....

Zoro → iristella
whaaatt??θα ξαναδεις το ανιμε??
Εγω εχω τοσα πολλα να δω που δεν το προλαβαινω με τπτ(ουτε δουλεια να τανε:hot:)
Παντως οτι αξιζει ενα 2nd look(και παραπανω)το αξιζει....και καλο που εβαλες αλλο ατομο στην σειρα(ή ηταν ηδη ανιμε φαν??)...η "μετατροπη" μη σχετικων σε otaku δεν ειναι τοσο απλη(εγω εχω αποτυχει:sigh2:)...
Μην ξεχασεις να κανεις skip τα επεισοδια με την αυτην!!(μην χαλασει και καμια οθονη,γι αυτο το λεωxD)

iristella → Zoro
Δυστυχως δεν τις εχω προλαβει ακομη τις ταινιες...Θελω να τις δω με την ησυχια μου και να διαβασω ολοκληρω το manga και να ξαναδω αλλη μια το anime (μαζι με την κολλητη μου για να αποκτησουμε νεο κοινο).