Community Status Updates
Melkor → iristella
oh yes. check it out [url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=57[/url]
λιγουρα ε? χμμμμμμμ... γλυκακι? σκεφτομαι αυριο να κανω cheesecake, πεταξου μεχρι θεσσαλονικη ( χαχα ) να σε φιλεψω
Jun 12 2008 22:31
kith → ikki
οντως δεν μπορο να πο οτι δεν εχουν δηκιο αλλα οκ καλα παιδια ειναι ολοι τους τουλαχιστον οσους εχουμε πι καμια κουβεντα παραπανω
Jun 12 2008 22:27
iristella → Melkor
οχι ειναι καλο το ΕΚΜΕΚ? σε καταιφι εχει βγει τπτ??? (οπως βλεπεις καποια εχει λιγουρες βραδυατικα)
Jun 12 2008 22:27
Hellraider → Adventurer
Ποιος honey ποιος tamaki εδω ειδα το επεισοδιο με τον πατερα της haruhi και κοντευα να πεσω απο την καρεκλα:hahaha:.Μονο που το σκεφτομαι γελαω μονος μου:hahaha:
Jun 12 2008 22:21
Melkor → iristella
ναι μετα ειδα τι απαντησες και στους αλλους...
τσωπα τσωπα, μικρη Iristella, Iristella is a good girl
ομολογουμενως εισαι οντοπικ, ( δεν κοιταω το thread vampire knight )
for Kira's sake huh.... that was funny. γλωσσου? οχι δα
απο το EKMEK social group περασες καμια βολτα?
Jun 12 2008 22:19
iristella → Melkor
for kira's sake....γιατι μου λετε ολοι αυτο??? Αφου ειμαι παντα εντος θεματος (vampire knight thread εξαιρειται)...Γλωσσου ναι, Ομιλιτικη ναι, οχι και spammer ομως....iristella is a good girl....iristella is sad.....
Jun 12 2008 22:15
Melkor → iristella
:bahhh: τρελο spamming λεμεεεεε:hahaha::hahaha:
:orly: πως τα καταφερες ρε θηριο?:joyful:
Jun 12 2008 22:09
Radagast → Zoro
Καμμένε ζορο για το 12Κ μιας και ρώταγες, αν θες τσέκαρε και το thread στο forum, έγραψα 2 λόγια σήμερα εκεί..
Jun 12 2008 22:04
ikki → kith
οχι ενταξει. δεν πειραζε. απλα βλεπω σε ξερουν ολοι και εγω οχι οποτε λεω λαθος θα εγινε. οκ. δεν υπαρχει προβλημα ^-^
Jun 12 2008 22:03
SkullKaizer → Zoro
μαρεση παρα πολυ να σπαμαρο αλλα τι να κανω να μη πω ενα για στο berserkotaku του forum :hahaha:
κανα Dojinshi απο Berserk υπαρχει για το group του berserk; *εκτος απο τα hentai berserk:nbleed: εχω δει μερικα αχεμ:hahaha:*
Jun 12 2008 22:02
°•πίΟu-πίΟu•°™ → mihalakis21
ωπ ωπ με εμα8ες κιολας? χμ!! με παρακολου8εις εεεεεε?
Jun 12 2008 22:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed