Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → a2a

oi alles oi kores tou tsa pou einai ?
Jun 20 2008 17:20
Photo

Azixel → Gaia

Δε κανει τπτ!!!!!!^^
Jun 20 2008 17:16
Photo

Erisadesu → °•πίΟu-πίΟu•°™

ei psit, kai an i8ela na sti pw pragmatika ...... 8a to eixa kanei hdh :P es amesa den exeis dwsei dikaioma na sou tin pw, alla auto den simainei oti emmesa den exeis dwsei dikaioma. xalarwse ligo.
Jun 20 2008 17:12
Photo

Erisadesu → iristella

re iristella ti karfothika afou eimoun i moni pou postare ti malakia thread einai auto gia ti misa, stin teliki afou kai esu eipes oti h ilithiotita tis misas e inai akatanoikith ti spastikes? Alla pragamtika pes mou einai logiko na anoigoume tetiou eidous thread gia kathe protagonisti se se anime? me to idio skeptiko 8a eprepe na kanoume thread gia kathe melos tou naruto kai na exoume 300 forum gia na sizitame an mas aresei o kahte xaraktiras.
Jun 20 2008 17:11
Photo

Erisadesu → TheRealZabuza

xalarwse re spore, mi diplopostareis sinantiomaste sta paty i se meeitings pou anakoinonte edw mesa. otan 8 arxiseis na gnoriseis tou allous siga siga 8a arxiseis na kai na vgeneis mazi tous analoga me poion 8a tiariakseis :P
Jun 20 2008 17:07
Photo

toXas

εμενα πεσανε...(στην κυριολεξια) οποτε πλεον απλως το διασκεδαζω...
Jun 20 2008 17:06
Photo

Erisadesu → toXas

malaka toxa... prepei na valw net na kanoume kana kalo douh sto forum giati me auta pou diavazw edw mesa 8a pesoun ta malia mou.
Jun 20 2008 17:02
Photo

ANM → sas

Hi!Τι κάνεις? Όλα καλά? Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα από τις εξετάσεις.. Σχετικά με τη μετάφραση του vk έχετε με υπ'όψιν για οτιδήποτε χρειαστείτε..
Jun 20 2008 17:01
Photo

.Therion//DCLXVI → bleach2black

~Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Ειδα το art page σου. Εχεις απαραμιλλη για την ηλικια σου μαεστρια στα σχεδια ειδικοτερα στα τελευταια καθως τα πρωτα μοιαζουν περισσοτερο προκατασκευαστικα σκαριφηματα και καπως αψυχα και στατικα [φανταζομαι πλεον το ξερεις οτι ποτε δεν σχεδιαζουμε σε τετραδια με γραμμες]. Η σκιαση σου ειναι αξιεπαινη επισης αλλα ο συγκερασμος κειμενου και σχεδιου ηταν η πιο ευχαριστη εκπληξη -υπηρξε παντα η αδυναμια μου, απο τα μεσσαιωνικα χειρογραφα ως τον blake. Αξιοποιησε το στο επακρο.
Jun 20 2008 16:57
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

H πλακα ειναι αν και σε αυτην αναφεροταν το πρωτο μου Post για τα thread δεν την ειχα κατονομασει.....Μονη της καρφωθηκε και αρχισε να τρωγεται.....Πιστευω ημουν ευγενεστατη μαζι της.....Τεσπα αν δεν εχει να μου πει κατι αλλο νομιζω καλυψα ολα τα ενδεχομενα.... Εγω κατι γενικο πηγα να πω και αναψε ολοκληρος καυγας....Τεσπα.. Και να σου πω βρε πιου πιου τι εχει ο αριθμος των ποστ μου δλδ??? Ειμαι ομιλητικη κακο ειναι?:hahaha::hahaha: (και συ τεκνον βρουτε?)
Jun 20 2008 16:48
Photo

iristella → FireFistAce

Κλασσικα.....Η μαχη ειναι στο αιμα μου XDDDDDDDDDDDD
Jun 20 2008 16:47
Photo

ichigo13 → Serestrum

To anime το παρακολουθείς?
Jun 20 2008 16:37
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΠΑΣΕ!!! και οταν απαντησα ανακαλυψα οτι τσαμπα σκεφτομουν τοσην ωρα αφου τα ιδια απαντησες και συ ειχαμε τις ιδιες ταπες να της ριξουμε.. Ρε τι παιζει εδω τι συμπεριφορα ηταν αυτη!! Παλι καλα που υπαρχεις κι εσυ και δεν εχεις παρασυρθει ακομα απο τον αριθμο των ποστ σου!
Jun 20 2008 16:28
Photo

FireFistAce → iristella

Τωρα πριν λιγο ξυπνησα και θα κατσω σε λιγο. Παλι διαφωνιες εχει εσυ?
Jun 20 2008 16:28
Photo

iristella → FireFistAce

Μια χαρα...Σφαζομαι σε ενα thread.... Εσυ? Πως παει το διαβασμα?
Jun 20 2008 16:24