Jump to content

Community Status Updates

Photo

Konata → red pyramid

Ohayo desu
Jun 21 2008 09:18
Photo

1oneiromono → Azixel

δν ειμαι ιδιααιτερα φαν των splater αλλα εχω ακουσει καλα λογια γενικα για το σεναριο του elfen lied,εχει μονο splater σε αυτη την σειρα??? [I]ειχα πει οταν ερθει το καλοκαιρι να αρχισο κανενα αλλο μανγκα και τωρα εχω βρεθει με τοσα πολλα που δν 3ερω ποιο να αποκλισω XD[/I]
Jun 21 2008 09:11
Photo

Zoro → Erisadesu

Τι ηταν αυτη η προσκληση στο group σου??? Μου φανηκε ή ηταν σαν να μου λες "Σπαμερι για ελα στο group μου!!!":hahaha: Και φυσικα θα ρθω!!:P Βασικα τελευταια εμπενα πολυ λιγο στην τρυπα και δεν εγραφα πολυ,αλλα τωρα περασε πολυς καιρος και την πεθυμισα καπως!! Χεχε τετοια ιδεα για group μονο εσυ θα την σκεφτοσουν πρωτη!!:P Τα λεμε:byejg9:
Jun 21 2008 05:03
Photo

iristella → Zoro

Δεν θα αλλαζες το moto κατω απο την εικονιτσα??? δεν βλεπω καποια αλλαγη....
Jun 21 2008 04:56
Photo

Zoro → FireFistAce

Παλι με καταφερε...δεν υπαρχει περιπτωση να την νικησω σε συζητηση!! Ουτε κι εσυ πιστεψε με,μην εμπλακεις ποτε xD... Γενικως αν δεν προσεχεις θα σου γεμισουμε το profile με vm σιγα σιγα....κι αλλοι την παθαν απο μας τους 2(ξερω τι λεω!!εχουμε γεμισει σελιδες σε αλλα προφιλ με συζητησεις μας!!)...ελπιζω να μην σε πειραζει!! (χεχε το δες κι εσυ οτι ολο διαφωνουμε βλεπω...συντομα θα το ξερει ολο το φορουμ,αν και προσφατα συμφωνησαμε σε κατι!!απιστευτο ε??) Παντως οταν δεις περισσοτερο DN περνα σιγουρα να μας πεις πως σου φανηκε η Misa!!Την καθαρη αποψη σου!! Το χουμε περιεργεια!! (κι εγω θελω να δω Naruto προς σεπτεμβριο...θα κανω μαραθωνιο το καλοκαιρι να ξεφορτωθο τα ανιμε που εχω σε DVD) Αυτα,κι εγω την κανω οπου να ναι γιατι κι εγω δεν κοιμαμαι πολυ αυτες τις μερες,εχω και διαβασμα τα πρωινα και μεροβατο σαν ζομπι(να δω πως θα παω στην εξεταση!!).. Τα λεμε Pal!!!:gotit: Και μην ξεχνας,read Berserk!! (η καθημερινη μου διαφημηση:hehe:)
Jun 21 2008 04:39
Photo

iristella → FireFistAce

Οφειλω να δηλωσω οτι ουδεμια σχεση με τον Light εχω ως χαρακτηρας τακτικες και γενικοτερα χαρακτηριστικα.... Πιστευω οτι καθε ανθρωπινη ζωη ειναι πολυτιμη ακομα και των κακοποιων.... Δεν εχω dn και να ειχα σε καμια περιπτωση δεν θα το χρησιμοποιουσα....οτι λεει ο Zoro το λεει επειδη στο dn character test βγηκε Misa οποτε φυσικο ειναι να υπερασπιζεται το alter ego του.,.. και να θελει να με βγαλει κακια και μοχθηρη ενω ειμαι ενα αθωο αξιαγαπητο πλασμα......
Jun 21 2008 04:33
Photo

FireFistAce → Zoro

Nαι το ειδα το thread για την Misa και γενικα εσεις οι δυο ολο διαφωνητε. Αλλα οπως ειπα και στην iristella χτες καλο ειναι να υπαρχουν διαφωνιες για να γινετε συζητηση. Στο death note εχω δει μεχρι το 6, γιατι κολλησα με το naruto τωρα τελευταια. Τις ταινιες δεν τις ειδα αλλα εχω κατεβασει 7 απο αυτες που εχουν βγει και τις κραταω για την στιγμη που δεν θα εχω τπτ αλλο να δω. Αυτα που λες... Λεω να την κανω σιγα σιγα γιατι τις τελευταιες μερες δεν πολυκοιμαμαι.Οποτε τα λεμε αυριο αν ειναι.
Jun 21 2008 04:32
Photo

Zoro → iristella

Ερχομαι στο op group,αλλα πρωτα θα να σου στειλω ακομη ενα (πολυ μικρο)πμ..κατι τελευταιο... και 2ον τσεκαρε το profile του ace να δεις τι του γραψαXD Τα λεμε στο group αν ειναι!!
Jun 21 2008 04:27
Photo

Zoro → FireFistAce

Ουφ ασε:hot:ισα που προλαβαινω να ασανω αυτες τις μερες!!:hot: Τρεχω και δεν φτανω με τα πμ/vm/posts εδω.... Αλλα μ'αρεσει,απλα ετυχε σε κακη περιοδο..εχω εξετασεις..δεν βλεπω την ωρα να τελειωσω να λιωσω το φορουμ... Αυτα που λες!!! Τελικα btw tις ταινιες του OP τις ειδες?? Και κατι αλλο που με καει πιο πολυ,στο Death Note που εισαι?? Οταν μαθεις καλα ποια ειναι η Misa(αν δεν το κανες ηδη) εγω και η iristella θα χαμε πολυυυυυυυ περιεργεια να ακουσουμε αν ειναι θετικη ή αρνητικη η αποψη σου...αν σ'αρεσε γενικως ή οχι...μην επηρεαστεις plz απο εναν απο τους 2 μας...απαντα με βαση το τι πιστευεις(γιατι μην νομιζεις η iristella κι ας μην το παραδεχεται και το παιζει αθωα ξερει πολυ καλα να αντιστρεφει αποψεις και να τα φερνει ολα προς το συμφερον της....Light ιδια!!!θα δεις που θα τ αρνηθει αν δει το vm αυτοXD....πλακιτσα iristella-hime!!μην νευριασεις!!) Εχουμε ανοιξει ολοκληρο συζητηση προς αυτο το θεμα... ΟΚ??? Οποτε μπορεις απαντα...τα λεμε!!!:byejg9:
Jun 21 2008 04:24
Photo

iristella → Zoro

Σου εστειλα 2 συνολικα μου φαινεται τα πηρες γιατι μου απαντησες...... Τωρα στο Op μονομαχουμε φιλικα με την Orion.......Αν θες περνα να κανουμε λιγο χαβαλε πριν παμε για νανι και οι δυο.
Jun 21 2008 04:22
Photo

Zoro → iristella

Οντως,με τον ero-cook ουτος η αλλος μαλωνουμε,αν μου δωσει και αφορμη ευχαριστως!!:hehehe: (δεν καταλαβα το πμ το στειλες,ηταν αυτο που πηρα ή θα μου στειλεις κι αλλο??πες για να ξερω αν ειναι να φυγω ή να περιμενω λιγο...παντως σαν το δικο μου κανενα...1η φορα μου λεει οτι δεν μπορω να στειλω πμ λογω μεγεθους....χεχε μοναδικος....κι εσυ στα gojira posts του misa thread!!) Cya soon:byejg9:
Jun 21 2008 04:17
Photo

iristella → Zoro

Ρε τερατακι τι Gojira pm ειναι αυτο που εστειλες????Μην τολμησεις και βγεις πριν απαντησω (οοοοχι αν ξενυχτησω πανω απο το pc θα μου κανεις παρεα) Στο Op group νομιω εγκλιματιστηκα αρκετα καλα..... Περιμενω μονο να συμπεσουμε καποια στιγμη για να κανουμε συνδυασμενο χαβαλε....Ουτως η αλλως το δηλωσα...Μπηκα στην κουζινα για να φυλαω τα νωτα σου απο δηλητηριασεις (και συ τα δικα μου απο τον ero cook Που απο οτι βλεπω εχει αγριες διαθεσεις)
Jun 21 2008 03:06
Photo

Zoro → iristella

Χεχε σε πηραν κι αλλες χαμπαρι για το ποστ rate σου,αλλα δεν μασαμε...μπρος στον αγωνα!!:bike: (καθολου τραγικη που λεει και η πιου-πιου...μετα την εξεταστικη θα γινει πολεμος!!xD) Και φυσικα...don't mess with Kira in a Conversation!!:df13952b: [readies the black notebook:hehehe:]
Jun 21 2008 03:02
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Erisadesu

Εγώ μια χαρά χαλαρή είμαι αλλά τα ποστ σου ήταν άκρως εριστικά λες και ήθελες επίτηδες να ανάψεις τα αίματα. Τεσπα νόμιζε ότι θες και κράτα την αποψη σου αρκεί να μην παραβιάζει του αλλουνού. Και κάτι αλλο, τι εννοείς ηθελες να μας τσεκάρεις ως νέα μέλη? Ελπίζω να έκανες πλάκα.
Jun 21 2008 01:11
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → nickmgs

Καλως ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες (hehehe i was the first xD)
Jun 21 2008 00:46