Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ash_Pokemaster → ichigo13

Όπως είπα, δεν απαιχθάνομαι το PS3, απλώς μου αρέσει περισσοτερο το Wii. :P Δεν με νοιάζει να πουλάει το PS3 άσχημα. :P (Και βασικά με το που βγήκε το MGS4 δεν πουλάει άσχημα καθόλου :hahaha:)
Jun 21 2008 18:30
Photo

Phantom Duck

Και που είστε ακόμα :bike:
Jun 21 2008 18:29
Photo

ichigo13 → Phantom Duck

Ωραίες αλλαγές μπράβο!Καλό σημάζεμα έγινε! Βλέπω είσαι καλός νοικοκύρης!:hahaha:
Jun 21 2008 18:17
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

oooooOf pali kala...eida to kainourio to shippuuden to 63..molis. Ante ante den 8a ftasei pote ta manga..!
Jun 21 2008 18:06
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

τυχερη εισαι νομιζω το συγκεκριμενο thread δεν ειναι στην αρμοδιοτητα του και δεν περναει και πολυ συχνα απο αυτο.....XDDDD
Jun 21 2008 18:04
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

nta3ei more to svhsan. apla dn 8a antexa kai 4o gyro kra3imatos apo sponh!
Jun 21 2008 18:02
Photo

iristella → Manganix

Χαιρομαι πολυ που σου αρεσε..... Στο τελος εριξα και εγω πολυ κλαμα.....By the way ποιος ηταν ο αγαπημενος σου πρωταγωνιστης? Περνα και απο το "which death note character are you thread " για να δεις με ποιον ταυτιζεσαι.... Τι τραβαει η ορεξη σου απο anime??? Καποια που μου ερχονται ετσι προχειρα ειναι tekkaman blade (mecha - παλιο αλλα παρα πολυ καλο), full metal alchemist, naruto, one piece, kiba (αναλαφρο και πολυ ευχαριστο για να περασεις την ωρα σου και οι πρωταγωνιστες μοιαζουν ο ενας με τον Hitsugaya και ο αλλος με τον Ishida απο bleach), claymore, elfen lied (Με επιφυλαξη αυτο γιατι ειναι πολυ βιαιο), αυτα για αρχη αν σκεφτω κατι αλλο θα σου πω.....
Jun 21 2008 17:51
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Το αναλαμβανουν οι mods αυτο......Εσυ απλα αντεγραψε οτι θες σε ενα απο τα δυο και στο αλλο βαλε την ενδειξη delete it.....
Jun 21 2008 17:47
Photo

iristella → Zoro

Xε χε οντως πολυ επικαιρο!!!! Αστο ετσι!!! Να δω αν θα σχολιασει κανεις τπτ.... Οσο για το OP group περασα απο εκει.....Καλα βρε θηρια ποτε προλαβατε και γραψατε τοσα?????? Παντως η photo zoro - sanji αγκαλιτσα ηταν πολυ kawaiii...ΧDDD Mαν ανησυχεις για τα spoilers....Ουτως η αλλως προσεχω και εγω... Αλλα δεν θελω να δημιουργουνται εντασεις με το hidden leaf village..... Θα πρωτοστατησω στην ειρηνευση.....
Jun 21 2008 17:45
Photo

Ptomahawk → MitHuNa

Όχι :P. Αλλά είναι καλός :P :P. Κάτσε να πάρω το μπαστούνι μου... :P
Jun 21 2008 17:41
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Βασικά ναι εκεί μένει ο φίλος μου ο πολιτικός μηχανικός! Πάντως μην νομίζεις εγώ ξερώ και παιδιά (Πανεπιστημίου) από άλλες σχολές που έχουν τελειώσει εδώ και μια βδομάδα και εγώ ζηλεύωωωωωωωωωωωω αυτούς!
Jun 21 2008 17:05
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Α εννοείς την περιοχή της Αγίας Σοφιας! Λιγο πιο εξω απο το κεντρο ειναι. Αν και είναι το μερος οπου μενουν παρα πολλοι φοιτητες(οι περισσοτεροι) δεν μενω εκει. Μενω σε περιοχη πολυ εξω απο το κεντρο,οπου μενουν κυριως οικογενειες.(βαρετα και σπαστικο γιατι ειναι 10-15 λεπτα το κεντρο με το αστικο,αλλα τουλ εχει καινουρια σπιτια εκει) Μενει καποιος φιλος σου εκει λογικα,ε? Αντε καλη ξεκουραση απο την Τεταρτη και μετα. Σε ζηλευωωωωωωωωωωωω!
Jun 21 2008 16:59
Photo

Anyparktos → iristella

Καλά βρε!Η εξεταστική πάει σχετικά καλά αλλά ακόμα δεν τελείωσε...Την άλλη δευτέρα τελειώνω...:sigh2:
Jun 21 2008 16:55
Photo

amaya3 → sas

μολις ειδα για το vampire knight στα ελληνικα!!bravo guys!το μονο που θα μπορουσα να κανω ειναι να μεταφρασω οποτε i cant help!my best wishes^_^γνωμη μου παντως ειναι να αφησετε το vampires ως vampires(μου ακουγεται πολυ πιο ωραια απο το βρυκολακες ή το βαμπιρ)well,gamabatte ne!:)
Jun 21 2008 16:48
Photo

MitHuNa → Ptomahawk

Το ξέρεις οτι λαυρεύω τον G. House e????????????
Jun 21 2008 16:43