Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Melkor

melkor σ εξηγησα εγω [url]http://www.anime.gr/forums/naruto/4882-naruto-latest-episode-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers-%CC%CF%CD%CF-%C3%C9%C1-%D4%CF-%C1%CD%C9%CC%C5%5D-4.html#post202421[/url]
Jun 30 2008 20:05
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Goggeta SSJ6

goggeta esena en s milaw pia [url]http://www.anime.gr/forums/naruto/4882-naruto-latest-episode-discussion-%5B%E5%F0%E9%F4%F1%DD%F0%EF%ED%F4%E1%E9-spoilers-%CC%CF%CD%CF-%C3%C9%C1-%D4%CF-%C1%CD%C9%CC%C5%5D-4.html#post202421[/url]
Jun 30 2008 20:05
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Posts Per Day: 14,77 ιριστελλα φτου σου. δεν το περιμενα ποτε αυτο απο εσενα.
Jun 30 2008 20:02
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Jiraiya

salut ero sennin xD
Jun 30 2008 19:59
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

edo eimai oreeee apla trexo pano kato tora p dn exo school :D ti kaneis esu???
Jun 30 2008 19:59
Photo

Umi no Ossan → GkLoc

Αστεια δεν λεω, αλλα δεν μου κανουν αισθηση...Θα το κοιταξω απο βδομαδα.Τωρα προσπαθω να σκεφτω το στορυ
Jun 30 2008 19:58
Photo

Ephialtes → ichigo13

Μπα...
Jun 30 2008 19:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Erisadesu

aaa twra me ekneurizeis. katarxin poios s pe oti exo pesei sthn hli8ia pagida pou kunhgaei tous efhvous stis meres mas?? aaaax eseis oi megaloi :P den katalabainete kapoia vasika pragmata :P den uparxei sosto emo stis meres mas xoris frantza. ki egw den exo frantza. oute akouo emocore oute kovw tis fleves m. anti8etos protimo na xtypiemai otan akouo mousiki ki anti na kovw tis fleves m na eimai me filous h na ka8omai sto pc. thx pantws, to 3ero oti to avatar ta cpaei XD
Jun 30 2008 19:57
Photo

Quajafrie → Erisadesu

Εντάξει δεν επέστρεψα και ιδιαίτερα, νιώθω ότι έχω πολλά πράγματα να κάνω για να χαραμίζομαι σε ένα φόρουμ. :P Πόσο μάλλον απ' τη στιγμή που δεν βλέπω άνιμε πια. (Αν και αυτό δε σημαίνει ότι δε μ' αρέσουν. Απεναντίας, το NGE είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από τότε που γεννήθηκα από ταινίες/σειρές γενικότερα από τα πάντα.)
Jun 30 2008 19:54
Photo

ichigo13 → Ephialtes

Twilight' s Hammer! Δεν έχεις κανένα παίχτη σ'αυτόν το server?
Jun 30 2008 19:53
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

[B]E..άμα δεν κάνεις το ψώνιο τώρα πότε θα το κάνεις?[/B]:hahaha: [B]Ε...:chigau:Για τα μπάνια που λες πως να πάω μόνος μου? Αφού όλοι οι φίλοι μου εχουν φύγει!Οπότε περίμενα λίγο για το οργανώσω πιο καλά!:wis:Πάντως για μπάνιο εσύ ωραία είναι να πας στην Συκιά!Είναι κοντά στο Ξυλόκαστρο!(νομίζω πως θα το ξέρεις είναι καμιά ωριτσα από την Πάτρα) [/B] Thanks για την πληροφορία! Nαι το είδα!Βασικά άδικα ο Sponis προσπαθεί να τα αλλάξει τα μυαλά κάποιων πιστεύω! Τα φαινόμενα που αναφέρει υπάρχουν τώρα και συνέχισουν να υπάρχουν και στο μέλλον! Δυστυχώς έτσι είναι όταν μεγαλώνει μια κοινότητα μαζεύονται και πιο πολλοί ανεπιθήμητοι!Γι'αυτό παλιότερα ήταν καλύτερα! Για διάλυση δεν νομίζω πάντως κι εγώ!
Jun 30 2008 19:50
Photo

Ephialtes → ichigo13

Khadgar!! Εσυ?
Jun 30 2008 19:44
Photo

BarbasSs → Animesuki

hey τι λεει?ολα καλα?
Jun 30 2008 19:35
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Καλα ψωνιο mode on ε? ;) Το καλυτερο πραγμα ειναι να περνας κατι που δεν περασαν οι αλλοι! Καλα ρε σκουλικι,εισαι στην Κρητη και αυτο ηταβ το πρωτο σου μπανιο? :p Το GTO νομιζω συνεχισει στο 14 vol (δεν θυμαμαι και καλα,μπορει να ειναι και το 15) Btw ειδες τι εγινε στο forum? Λες να μας κλειδωσουν το off topic? Οχιιιιιιιιι! Καλα στο τελος θα μαλλιοτραβηχτει ολο το forum,αν και νομιζω καιρος ηταν...Ειναι σχεδον αδυνατον ενα forum να ειναι ειρηνικο για τοσα χρονια που ειμαστε εμεις. Σε ολα τα αλλα πεφτει τρελο flame απο την πρωτη μερα. Αντε να δουμε αν θα το ξεπερασουμε και αυτο ή θα παμε για διαλυση(καλα οχι και διαλυση,αλλα αμα μεινει το κλιμα αυτο δυσοιωνα τα βλεπω τα πραγματα)
Jun 30 2008 19:35
Photo

GkLoc → Umi no Ossan

Σκεφτηκα Ονομα!!! Marky Marc,Aμα Δεν Σ'αρεσει! Johny Tromboni(πλκ) Δεν Ξεερω Μονο Αυτο Σκεφτηκα!
Jun 30 2008 19:32