Community Status Updates
tsintori → iristella
Kαλά το ήταν απίστευτα βίαιο το είχα καταλάβει. Απλώς ήθελα να μάθω αν ανλώνετε μόνο εκεί ή αν έχει και ουσία. Μάλλον θα το ξεκινήσω αλλά αργότερα. Thanks
Jul 13 2008 16:02
Kon_Okami → psofia
Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση γλυκιά μου. Αλλά μην ανυσηχείς μόνο εμείς θα το δούμε. Θα βάλω να εμφανίζεται μόνο αν κάποιος ψάξει τις λέξεις anime.gr ή aNiMe//GR
Jul 13 2008 16:02
Zoro → iristella
Oiiiii,εχεις ωρα???[COLOR=White]
[COLOR=Black][χαλασε το ρολοι μου!!:P][/COLOR]
[/COLOR]
Jul 13 2008 16:00
iristella → tsintori
Οσον αφορα το elfen lied οι αποψεις διιστανται. Αλλοι το εχουν λατρεψει και αλλοι το εχουν κανει drop απο τα πρωτα 2 επεισοδια.... Εγω βρισκομαι καπου στην μεση να σου πω την αληθεια και κλινω προς την θετικη αποψη. Σε συγκριση με naruto Και op Που εχεις δει θα σου φανει απιστευτα σκληρο. Εχει παρα πολυ βια αιμα γυμνο και καποιες αλλες καπως περιεργες σκηνες να εχεις υποψιν οποτε αν δεν τα αντεχεις μην το αρχισεις καν. Απο την αλλη ομως πραγματευεται με πολυ επιτυχημενο και ωραιο τροπο την διαφορετικοτητα τον ρατσισμο τα λαθη και την μετανοια οπως (και για μενα αυτο ηταν ο λογος που με κερδισε) βλεπουμε τον ορισμο της αληθινης αγαπης να δινεται μεσα απο μια σαδιστρια δολοφονο πραγμα που αποδεικνυει οτι αν μη τι αλλο σε αυτην την ζωη ποτε δεν μπορεις να γενικευεις. Αν ειναι πες μου τι αποφασισες οκ?
Jul 13 2008 15:59
Neuro → psofia
Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο...μήπως χτες μου έκρυψες την πραγματική σου ηλικία και έκανες το μικρο και αθώο κοριτσάκι? Εδώ γραφή 97 χρόνων!!:hahaha:
Jul 13 2008 15:57
psofia → Kon_Okami
Konούλη μην ανεβάσεις το video στο youtube please! :( Θα σου δώσω και το shuvel, αν θες...
Jul 13 2008 15:56
psofia → Neuro
Mαζί το είχαμε αγοράσει το κουβαδάκι με τον Kon και εγώ πήρα το shuvel! :P
Jul 13 2008 15:52
LucyBR → psofia
ZOMG i love u even more for this!!!!!! *huggles*
<333333333
considering u 're a Kira/Lucifer fan too... ya rule!! \m/
Dante80 → Zabimaru
Zab, τα social groups είναι μια καινοτομία που μπήκε με το τελευταίο Vb upgrade, και ουσιαστικά θεωρούνται "λέσχες" όπου μέλη με τα ίδια ενδιαφέροντα γράφονται και συζητάνε για το αντικείμενο τους εκεί, προσθέτουν εικόνες, κτλ κτλ.
Dante80
Zab, τα social groups είναι μια καινοτομία που μπήκε με το τελευταίο Vb upgrade, και ουσιαστικά θεωρούνται "λέσχες" όπου μέλη με τα ίδια ενδιαφέροντα γράφονται και συζητάνε για το αντικείμενο τους εκεί, προσθέτουν εικόνες, κτλ κτλ.
Jul 13 2008 15:51
scrooge1991
→
Chief_Chips
Απ' ότι κατάλαβα Chief_Chips σου αρέσουν κι εσένα ταινίες της Disney.
Jul 13 2008 15:51
Neuro → psofia
Έμενα ωμός είπε ότι θα το κανί και μάλλον το έχει κανί και το κρατάει μιστκο απο μας...μην ξεχνας οτι εφερε και κουβαδακι στην παραλια!
Jul 13 2008 15:50
psofia → LucyBR
Άσχετο: ωραίο το αγοράκι που έχεις εδώ στο profile σου... :kawaii:
Jul 13 2008 15:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed