Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → Elennak

Μην ανησυχείς για το greeklsih το έκανε edit ο Kenny...Καλωσήρθες και πρόσεχε και για τα double posts επίσης. EDIT:Ωπππ,μόλιος τώρα είδα ότι είσαι μαζί μας εδώ και λίγο καιρό.Δεν πειράζει ακόμα κι αν άργησα καλωσήρθες!
Jul 18 2008 14:00
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

Και εγώ μια χαρά. Thanks τα σπάει απλώς το sig.
Jul 18 2008 13:58
Photo

blackripper → Shikamaru

αυριο θα σε στα στειλω τα ποιο πιθανο γιατι σημερα που πηγα δεν ειχε ρευμα το ταχυδρωμιο λυπαμαι πολλυ
Jul 18 2008 13:56
Photo

iristella → Umi no Ossan

Οι douli kun........ Να σου πω...... Το ξερεις οτι κανουμε πλακα και σε πειραζω ε????
Jul 18 2008 13:52
Photo

Hatake Kakashi → tsintori

Hι μια χαρα εσυ? η κοπελια ειναι η Kushina :D
Jul 18 2008 13:51
Photo

tsintori → Hatake Kakashi

Ηi τι γίνεται. Πρόσεξα τι νέα σου υπογραφή. Η κοπελιά στο τέλος ποια είναι;
Jul 18 2008 13:42
Photo

BarbasSs → Adventurer

στο thread που ανοιξε η giota 83 ειχα κανει ποστ για αυτο που ρωτουσε να μπει στο anime recommendations και μετα ξανα μπηκα και το ποστ μου ηταν εκει οτα ειδα οτι εκανες και συ ποστ ελειπε το δικο μου... οτι ναναι νταξ χεστικα στην τελικη αλλα δεν καταλαβα τι παιχτικε... εγω οπως το κοβω μεσα θα την βγαλω... αμα ειναι και περιμενεις μεχρι τελευταια στιγμη και δεν υπαρχει συνενοηση ετσι ειναι...
Jul 18 2008 13:38
Photo

Adventurer → BarbasSs

Δεν εχω σβησει ποτε ποστ σου, ουτε νομιζω κανενας αλλος. Μηπως δεν πατηθηκε καλα το "submit reply"? Δοκιμασε να το ξαναγραψεις. Κατα τ'αλλα ηταν να φυγω απο Θεσ/νικη νωριτερα αλλα εγιναν πραγματα με τη μετακομιση και τελικα καθισα παραπανω. Η πλακα ειναι οτι φευγω αυριο χαραματα και ξαναγυρναω Δευτερα για κατι δουλειες. Ελπιζω τουλαχιστον να προλαβω να παω παραλια την Κυριακη!
Jul 18 2008 13:30
Photo

BarbasSs → zade

:blingeye2:με κανεις περιφανο..... πραγματικος δολοπλοκος....
Jul 18 2008 13:23
Photo

Fingolfin

Είναι τόσο ηλίθιο αν ισχύει αυτό που μου είπες που δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του. Όσο περισσότερο ασχολείσαι με κάτι (έστω και αν το αντιπαθείς) τόσο περισσότερη αξία του δίνεις.
Jul 18 2008 13:20
Photo

tsintori → neo^

Έλα neo. Το Naruto μου φαίνεται ξεκινά απ' το 312. Eίναι λίγο ποιο πίσω από εκεί που σταμάτησε αλλά δείχνει και Akatsuki που δεν έχει δείξει στο anime.
Jul 18 2008 13:18
Photo

zade → BarbasSs

οχι ρε δεν παρακαλάω. είναι μέρος της τελετουργίας . Η εκκλησία μας ζητά κάτι σε αντάλλαγμα γι αυτά που προσφέρει .Οπως όλες οι εκκλησίες
Jul 18 2008 13:16
Photo

BarbasSs → Animefrick

μια χαρα βοηθησες το Gilgamesh σε 2 ωρες θα εχει κατεβει... το Cossette no Shouzou το ειχα κατεβασει αλλα ποτε δεν ετυχε να δω τι αρκιβως ειναι... thanks:Blissfull:
Jul 18 2008 13:16
Photo

ichigo13 → Fingolfin

Ναι ρε!
Jul 18 2008 13:14
Photo

Fingolfin

Αυτό το video που είχες βάλει;
Jul 18 2008 13:12