Community Status Updates
GkLoc → Ephialtes
OMG,I Was Expecting That!!!
Λοιπον,Δεν καταλαβες το Βιντεο καθολου μα καθολου,Λοιπον,
Στην αρχη που εδειχνε χαρακτηρες μεταξυ τους,δεν ηθελε να πει οτι ηταν ιδιοι,απλως ηθελε να τους χωρισει για τις ακολουθουμενες σκηνες!!
Εξεροντας την πρωτη σκηνη,Που ο Cell με Goku,ολες τις αλλες τις βρηκα πετιχυμενες!!!
Πρωτα απο ολα,Ναι Ο Rock Lee οαυτο που κανει ειναι 100% κλεμμενο απο DB,πρωτα απο ολα ολη η αυρα γυριζει γυρω του,τα μαλλια του σηκονωνται,πεταγονται οι φλεβες του,τα μπρατσα του και δεν ξερω και εγω τι αλλο,ομως ολο Αυτο ηταν DB Style!
Επισης Jiraiya-Master Roshi,Και οι Δυο Ειναι Ero,αυτο ηθελε να δειξει,και ηταν το καλυτερο διδυμο,με τα Nbleed στο τελος τα ειδες!!!
Επισης Ο naruto ου γινεται Kyubbi,στην σκηνη φερνει τα χερια του μπροστα του,και μετα δειχνει ματια,που ιδιο πλανο και κινηση εκανε ο Goku στο DB,ενταξει αυτο δεν παει να πει οτι ειναι κλεμμενο,αλλα απλως εδειξε μια παρομοια φαση!
Μα Οχι και να το παρακανεις!
Συγκρινεις την σχεση Naruto-Sasuke με αυτη Goku-Vegeta,Ηταν Ακριβως το αντιθετο απο αυτη nAruto-Sasuke!!
Ναruto-Sasuke απο φιλοι Εχθροι!!
Vegeta-Goku-Απο Εχθροι Φιλοι μετα παλι Εχθροι και μετα παλι Φιλοι!
Επισης την φαση Vegeta Sasuke δεν την σχολιασες,που ο Vegeta επεσε στις δυναμεις του Babidi και εγινε Majin Vegeta,και ο Sassuke επεισης επεσε στις δυναμεις του Orochimaru και εγινε αυτος που εγινε,Ηταν δυο αναλογες φασεις που δεν τις ειχα πολυσκεφτει!!
Και,η κινηση του Gaara ειναι Copy Paste frieza,μολις την ειδα στο Naruto ο Frieza μου ηρθε αμεσως στο μυαλο,αρα αυτο ηταν πετυχημενο!!
Τωρα αυτο με master roshi k γεροντες ηταν Failed!
οσο αυτο με την κινηση ανεμοστροβιλο,Ηθελε να δειξει την Αντιδραση στην κινηση,Που ηταν ακριβως ιδια μεταξυ Goku k Αυτο το κοριτσι που ηταν τελος παντων!
Οσο για μαχη Goku Vegeta k Naruto Sasuke,Goku Vegeta pwns Naruto Sasuke!!!!Δες την και μετα μιλα μου,100% Entertainment!!!(Αμα εξαιρεσεις τα μπλα,μπλα,και τα αχετα που παιζονται,ΛΟΛ!!!)
Τεσπα,Αυτα ηθελα να πω,ελπιζω να ειναι μεγαλο και το δικο μου Post,αμα θες να το συνεχισουμε............MSN Battle!!!
OMG,Zoro Will Be So Proud of me!!xDDDD
Jul 27 2008 19:02
Emmanouela → Zoro
πωπω...αυτο θα πει μεγαλο μνμ... :P
το one piece ακομα δεν το εχω ξεκινησει...ενας λογος ειναι οτι εχω προβλημα με το megaupload και δεν μου κατεβαζει τπτ...ο αλλος λογος ειναι οτι μολις ξεμπερδεψα απο διακοπες, πηγαινε-ελα κλπ...
ναι πηγα διακοπες στη σαντορινη!!! τωρα μπορει να ξαναφυγω για θεσσαλονικη, καποια στιγμη μεσα στον αυγουστο αλλα δεν ειναι ακομα σιγουρο...
Εσυ που θα πας για διακοπες???
την ταινια δεν την εχω δει ακομα... :S
αλλα θα τη δω...που θα μου παει...παντως για το one piece θα εισαι ο πρωτος που θα του πω τις εντυπωσεις μου!!!
Jul 27 2008 18:53
Zoro → Ephialtes
Πωωωπωπωπωπωωωωω...
Καλα πως τα πηρες ετσι??!:hahaha:
Ενταξει ειναι γνωστο οτι DBZ pwns Naruto!!:bleh:
[kidding!]
"Χαλια το βιντεο, το βρηκα σαν μια δικαιολογια για να με κανει να γραψω σεντονακι...
OMG iri-chan will be so proud of me[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG]"
Yep,I already am....welcome to the club!!!
We expect more of you from now on!!:hehehe:
Jul 27 2008 18:44
Zoro → BarbasSs
Ohayo my friend Μπαρμπα!!!:hi:
Τελειωσα με τις εξετασεις τελικα,ολα καλα και γυρισα πατριδα...δεν μπορουσα αλλο τα ξενα!!
{ωραια η ανεξαρτησια δεν λεω αλλα μετα απο λιγο σου λειπει το μερος σου!!}
Κι ετσι χαιρομαι τις διακοπες μου τωραXD
Ισως λειψω την αλλη βδομαδα αν και ακομη τπτ δεν ειναι σιγουρο....εσυ θα μας φυγεις???
Κατα τ'αλλα θα με δειτε περισσοτερο στο forum αυτη την περιοδο...:drink:
[για καλο σας ή κακο σας!!:hahaha:]
Jul 27 2008 18:35
Ephialtes → GkLoc
O Χριστος και η Μανα του δλδ
[I][B]1)[/B][/I]Naruto ιδιος με τον Goku? WTF? Στα περισσοτερα shounen ο ηρωας ειναι ενας μλκς και μισος(σε θεματα συμπεριφορας παντα και οχι σε δυναμη και σε εξυπναδα), αν και δεν νομιζω κτ τετοιο για τον Goku. Ετσι και αλλιως για shounen μιλαμε...
[I][B]2)Ο sasuke ιδιος με τον Vegeta? Oκ, συμφωνω εχουν καποιες ομοιοτητες, αντε και πες οτι του ενος του σκοτωσαν την οικογενεια και του αλλου ολοκληρο τον πλανητη, ετσι και αλλιως καθε shounen εχει εναν badass[/B][/I]
[B][I]3)[/I][/B]H Sakura ιδια με την Bulma? no, απλα 2 βιαιες γυναικες ισως
[B][I]4) H Hinata ειναι ιδια με την Chichi? επειδη ειναι ωροπαλες? Οκ και εγω ξερω ενα ντροπαλο κοριτσι, παει να πει οτι ειναι κλεμμενο απο το DB?[/I][/B]
[B][I]5)[/I][/B]Jiraiya με τον Muten Roshi? o ενας ειναι Turtle Hermit και ο αλλος ειναι Frofhermit, αυτοι θα παραδεχτω οτι μοιαζουν αρκετα, αλλα μακαρι να εφτανε ο Muten Roshi το μεγαλειο του Jiraiya-sama
[B][I] 6) Νταξει Gaara-Frieza τελειως μα τελειως ακυρο αρα δεν το σχολειαζω καθολου[/I][/B]
7)Ο πολλαπλασιασμος του Cell με αυτον του naruto, δεν βρισκω καποια προροτυπια στην δημιουργια αντιγραφων του εαυτου σου, δλδ δεν νομιζω να ηταν μια φανταστικη και πολυ προτωτυπη ιδεα του Toriyama που την ζηλεψε ο Kishimoto και του την εκλεψε
[B][I]8 )Το οτι ειναι μια μαχη γρηγορη δεν σημαινει οτι ειναι κατευθειαν αντιγραφη απο το DB ελεος δλδ[/I][/B]
9) Τα gates του Rock-lee ιδια με το Καιο-κεν, OMG οτι ναναι, εκτος αν τα θεωρει ιδια γτ ειχε μια μπλε αυρα ο Rock-lee...:frozen:
[B][I]10)H επιθεση της Temari ιδια με αυτην αυτουνου που δεν ξερω το ονομα του? WTF παλι? Αυτην κουναει την βενταλια της και δημιουργει εναν ανεμοστροβιλο αυτος το κανει με το σωμα του. Αλλωστε χρησιμοποιουν και οι 2 επιθεσειw αερα, λογικο δεν ειναι να xρησιμοποιουν και οι δυο τον ανεμοστοβιλο?[/I][/B]
11) Ελεος ποια αυτο με τις αυρες, λες και ειναι εφευρεση του DΒ κανουν, αλλωστε σε αυτην την φαση η αυρα απο chakra ειναι σαν φωτια
[B][I]12)Που παει και τα βρισκει ΘΕΕ ΜΟΥ, ελεος δλδ επειδη αγκαλιαζονται? Ειμαι σιγουρος πως ο Kishimoto καθοταν και εβλεπε Dragonball και μωλις ειδε αυτην την αγκαλια ειπε: "Κατσε να κανω και εγω μια σχεδον ιδια γιατι ουτε μια αγκαλια δεν ξερω να σχεδιασω, παλι καλα που υπαρχει το DB"[/I][/B]
13)Android 17(νομιζω) με Tsunade επειδη ειναι ξανθιες και τιναζουν και οι 2 τα μαλλια τους, λεω και εγω απο που ηρθε στις γυνακες να τιναζουν τα μαλλια τους με αυτο τον τροπο, να απο την Android 17 το εμαθαν.
Ασε που η Android 17 δεν εχει και γουστο στου ανδρες, τον Kuririn(original name:bleh:) δεν παντρευτηκε?
[B][I]14) H σχεση(οχι ερωτικη for god's sake), Sasuke-Naruto ιδια με αυτην του Goku με τον Vegeta? Επειδη μισιουνται? Βασικα το ολο to ανιμε Naruto ειναι Naruto-Sasuke ενω το DB οχι.[/I][/B]
15)Αυτος με τα εντομα(OMG ξεχασα το ονομα) με το android με τα κοκκινα μαλλια ιδιος? ΝΑΝΙΙΙΙΙ? Γιατι? δεν μας λεει!
Ο Sarutobi(3ος) ιδιος με τον Muten Roshi? Αντε παλι! Τι επειδη ειναι γεροι? Δλδ ο παππους μου ειναι και αυτος κλεμμενος απο το DB? Aμαν ρε Θεε σου τελειωσαν οι ιδεες και κατεφυγες στο DB?
[B][I]16)Mια σκηνη στο Naruto που ειναι 3 ατομα μαζι κλεμμενη απο το DB? WTF? Δδλ πρωτα το DB εδειξε σκηνη με 3 ατομα μαζι? WTF?[/I][/B]
17)Αντε παλι μια ιδια μπουνια? Μας δουλευει ο τυπος!
[B][I]18 )Οκ μια σχεδον ιδια επιθεση της Frieza και του Gaara. Τωρα τι να σου πω, εγω πιστευω πως δεν πηρε απο εκει το Sand Coffin του Gaara![/I][/B]
19) Σιγα μην συγκρινεται η ανατριχιλα της στιγμης που ο naruto ελευθερωνει για 1η φορα το chakra του Kyuubi με οποιαδηποτε στιγμη στο DB, επειδη αυτουνου του θυμισε την αυρα του Goku. Στο Naruto νιωθεις ενα δεος και σου σηκωνεται η τριχα ενα πραμα, ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ!!!!
[B][I]20)Ασχολιαστο: Ο Sasuke ειναι καρφωμενος απο needles και ειναι στα χερια στης Sakura, κλεμμενο απο τοτε που ο Vegeta ηταν στο νοσοκομειο και ξενυχτησε η Bulma διπλα του[/I][/B]
21)Οκ το αγαπημενο φαγητο και των 2 ηρωων ειναi το ramen
[B][I]22)Το chakra ιδιο με Ki? Οκ ας εδινε ο Toriyama τοσο λεπτομερεις εξηγησεις ο Τorimaya για το Κι, σαν αυτες που εδωσε ο Kishimoto για το chakra, και μετα το συζητουσαμε[/I][/B]
Oκ δεν λεω εχου καποιος ομοιοτητες ως προς του χαρακτηρες, αλλα μην τρελαθουμε το σεναριο τους δεν εχει καμια σχεση
Χαλια το βιντεο, το βρηκα σαν μια δικαιολογια για να με κανει να γραψω σεντονακι...
OMG iri-chan will be so proud of me:wooi2:
Jul 27 2008 18:27
Zoro → Megi ♥
"Zoro με το συμπάθιο αλλα αν το πάρουμε έτσι o Zoro και ο Sanji.............omg yaoiiiiii!!!!
αφου τους βλέπουμε συνέχεια να τσακώνονται και να μαλλιοτραβιούνται για τρίχες
όλα για το fanservice wtf"
Πραγματικα respect απο μενα:respect:
Τελεια απαντηση!!!XD
Jul 27 2008 18:27
GkLoc → Zoro
Αυτο Το Nick GKira,Μου το πρετεινε και ο jeff Hardy,Ομως ακουγετε μετα Tζικιρα,οποτε δεν παει πολυ!
Jul 27 2008 17:57
EarlCainHargreaves → Megi ♥
Μουαχαχα είδα!!!! γιατί ο Lucy έχει 1 ψήφο παραπάνω???*κλαψ*
Και όχι που δεν θα έκανα comment:hahaha:
Jul 27 2008 17:55
Zoro → GkLoc
Λοιπον,για να απαντησω και στα χθεσινα:hehe:
[παρε σεντονακι!!]
"Οταν ο Sasuke Κολωνει ο φλωρος,Και του Παιζει την Μπουκεταρα ο Naruto,Best MOMENT EVER!!!!Naruto powns Sasuke!!!"
Ναι καλα ο Sasuke ξερει τι να κανει γενικως και απλα κολωσε γιατι ηταν πιο δυνατος ο εχθρος,αλλα στο τελος αυτος τον νικησε!!!
[οχι ο naurto που λυποθυμισε!!!:bleh:]
"Απιστευτο,Κολλησα με το πρωτο Επεισοδιο,Ηταν Θανατστικο Anime!!![B]And Yeah Much Better Than One Piece!!!![/B]"
Temeeeee!!!!Ηow Dare You Say That!!!!:burningbe3:
Τοτε.....Naruto is Better than One Piece!!!!
XDXD
"Την Πορωση που επαθα με Light δεν εξηγηται,Ηταν Instant,ο τυπος ηταν Best Character EVAH!!!!!
ουτε με Vegeta δεν ειχα τετοια πορωση!!!!"
Το δα!Τοσο πολυ εεε???
Κριμα κι εγω σε προτιμουσα Sogepp!!!
Αλλα κι ετσι μια χαρα σου παει!!!
[Damn Kira!!]
Τουλαχιτον δεν πηρες Near ή Mello:roar:
" Επισης,Την σειρα την τελειωσα,ειδα την πρωτη ταινια,(Καλα τι σκατα ερμηνειες ηταν αυτες)ΕΛΕΟΣ!!!!"
Οπως σου ξαναπα αγνωησε τις ερμηνειες και θα δεις πιθανον οτι ειχε πολυ καλες αλλαγες στην ιστορια σε μερικα σημεια....
"Το τελος της σειρας δεν το σχολιαζω,Το ειδα 5 Φορες να σιγουρευτο οτι εγινε αυτο που εγινε,*Αυτα θα τα πουμε και στο Thread!!!*"
Κι εδω ερχεται η 2η ταινια που ειχε τελειως διαφορετικο τελος απο το ανιμε και με τον L και οχι Near-Mello....
Δες το αγνωοντας ερμηνειες και πιθανον θα σ'αρεσει κι εσενα!!!
Εμενα με τρελανε και μ'αρεσε πολυ περισσοτερο απ του ανιμε!;)
" Eπισης αμα δεν ελειπες εσυ,και δεν ειχε τοση βαρεμαρα το Forum,δεν θα την αρχιζα ποτε την σειρα............Thank You!!!"
Χαχα τελικα ειτε λειπω ειτε οχι κανω κατι καλο....αγιος ειμαι!!!XDXD
" Eλπιζω το post μου να ειναι μεγαλο,Και ελπιζω να μην ξαναφυγεις,(Yeah right!)
Παλι καλοςωρισες Nakama,και θα τα λεμε Συχνα.Συχνα!!!"
Dυστυχως λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα μαλλον θα λειψω απο το αλλο σαββατο μεχρι την κυριακη...για μια βδομαδα δλδ...
Αλλα μετα εχω ακομη 2 βδομαδες του αυγουστου+εχουμε ακομη μια ολοκληρη βδομαδα...
Μην ανυσηχεις δεν θα χαθουμε πολυ!!
"Ναι την ξερω,και ο Heth Ledger aπειρο Respect~~!!
Ενα Οσκαρακι το αξιζει!!!"
Yep,μακαρι να παιρνε ενα σαν τον τελευταιο του ρολο....ηταν τελειος!!!
"Damn Marimo!!!
Should I Cick Your Ass Right Now!!!!!"
Τemeeeeee!!!:burningbe3:
How dare you universtity student try to harm the Pirate Hunter Roronoa Zoro!!!
[opens the book]
Roronoa Zoro,tramples in his katanas,gets pierced and dies the worst way!
40,39,38,37,36,35....
Ahhhhhh,I never trampled in my katanas......why???!!!
Noooo....:deadga6:
And now I'm the best swordsman of the new world!!!!
NEVER!!!
[slashes Kira!!]
How did you get up??
I'm......unpsofable!!!!!:hehehe:
OMG Naruto copied DBZ!!!!
Πως γινετε η καλυτερη σειρα ever να κανε τετοιο πραγμα??!
XDXD
Αυτα my friend,ισως λειψω λιγες ωρες αλλα λογικα θα ξαναμπω το βραδακι....
Τα λεμε,GKira!!!!
[χαχα νεο παρατσουκλι!!:P]
Jul 27 2008 17:47
Megi ♥ → EarlCainHargreaves
μπαις λίγο στο AS thread poll να πεθάνεις από τα γέλια :hahaha:
Jul 27 2008 17:42
GkLoc → Zoro
Ζοro κοιτα αυτο για να δεις οτι βλεπεις ενα anime Copy-paste απο αλλο!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=JvUHG62yAQY]YouTube - Naruto Just Like Dragon Ball Z (DBZ) [For mufc][/url]
Jul 27 2008 16:59
GkLoc → Ephialtes
Ephialtes,Check this out!!!!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=JvUHG62yAQY]YouTube - Naruto Just Like Dragon Ball Z (DBZ) [For mufc][/url]
Επειδη δςεν εχεις δει πολυ Dragonball,μπορει μερικα να σου φανουν ακυρα,ομως εχει κανει καταπληκτικη δουλεια το παιδι!!
Jul 27 2008 16:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed