Community Status Updates
GkLoc → Ephialtes
"@Gk no comment
(οι μισοι εκει μεσα παιζει να μην εχουν δει καθολου OP)"
I Dont see the problem there!!:oo:
Jul 30 2008 21:18
Megi ♥ → Zoro
Δεν έχω διαβάσει ποτέ το manga μόνο το anime και κάποιες ταινίες έχω δει :drink: όσο για την πρόταση σου ευχαριστώ, φαίνετε πολύ ενδιαφέρουσα :kill4u: Θα το σκεφτώ!!!!!!!!!!!! Ακόμα είμαι Sanji fangirl :wooi2:.............. έχω μια αδυναμία στους ξανθούς χαρακτήρες βλέπεις :kakaka: αλλά και ο Zoro μια χαρά sexy είναι :hahaha:
Jul 30 2008 21:16
jhetfield19 → Erisadesu
για μενα παντως ειναι λαμακας παντου.Οσο για τα του στρατου εκει με χανεις καπου,οποτε θα υποχωρησω στον τομεα οχι οτι δλδ δεν παιρνουν και ψαρακες.Τεσπα
Jul 30 2008 21:09
psofia
→
Azathoth
Βλέπω άρχισες να postάρεις! Σύνεχισε με αγγλικά και αν νιώθεις περίεργα, θα ξεκινήσω και εγώ posts in english! :)
Jul 30 2008 21:04
Neuro → psofia
Ναι δύστυχος...αλλιώς φαντάσου φάση ε? Παντός ελπίζω να έρθουν περισσότερα άτομα την επόμενη φορά!!!
Jul 30 2008 20:59
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Goggeta SSJ6
na mhn peis tpt panw se poio 8ema? kai na ginw kalo koritsi... den mporo.. einai panw apo tis dunameis m :S
Jul 30 2008 20:59
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Emmanouela
aaa kane join edw [url=http://www.anime.gr/forums/groups/81/].aNiMe//GR Forums - Uchiha fan club[/url]
edw eimaste mazemena polla fangirls :D
Jul 30 2008 20:57
Goggeta SSJ6 → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το ιδιο και εγω μονο που δεν ισχυει για τους αντρες......
Αλλα θα δω εαν εισαι καλο κοριτσι τοτε δεν θα πω τπτ!!!
(εαν εισαι καλο..):hahaha:
Jul 30 2008 20:56
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Emmanouela
yep! Gaara is mine, as well as minato namikaze (yondaime hokage) kai o misos sasuke. o allos misos anikei sthn endless inspiration. kai o itachi ka8ara sthn iristella. ama 8es pare kakashi xD
Jul 30 2008 20:54
Erisadesu → jhetfield19
κοίτα αυτός είναι λαμακας επειδή το έκανε στην Αμερική. Αν το έκανε στην Ευρώπη θα είχε περισότερο νόημα η πράξη του.
για τους στρατιώτες... μη ξεχνάς οτι οι περισσότεροι στρατιώτες στις εμπόλεμες ζώνες είναι μισθοφόροι. Ειδικά η fast food generation των αμερικάνικων στρατευμάτων.
Jul 30 2008 20:52
Melkor → somnium
καλα ρε κατεστραμενε, ησουν θεσσαλονικη κα ιδνε ειπες τιποτα? τοσοι ειμαστε, θα βρισκομασταν για καφε
Jul 30 2008 20:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed