Jump to content

Community Status Updates

Photo

endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™

α ναι τωρα το ειδα .... και εγω εβλεπα pokemon αλλα δεν το θυμωμουν...!!!!!!!!!
Jul 31 2008 20:37
Photo

GkLoc → Fingolfin

Fingolfin!! οσον αφορα το Batman-Dark Night Thread RESPECT!!!!:nod::nod::nod: ειλικρινα,τον pwnares καταπληκτικα,!!! Thats Our Proud Moderator!!!:head: k btw,To Ban ποσο θα αργησει??:orly:
Jul 31 2008 20:29
Photo

GkLoc → iristella

XAXA:hahaha::hahaha: Aνυπομονο να σκεπαστω!!:congrats: Αντε,Ελπιζω και αυτος να τον Pwne οπως εκανε και ο Fingolfin,που μετα που τον pwnare δεν ξαναμιλησε!!:oo::oo:
Jul 31 2008 20:26
Photo

iristella → GkLoc

Χαχαχαχα οπως ειπα και πριν......... Ειναι να ανοιξουμε hate social group για την παρτη του.......... Κοιτα μην του δινεις σημασια γιατι αυτο θελει,,,,,, Βασικα προσοχη ζηταει επιμονα οχι ban (αν και θα το φαει και αυτο ωσονουπω γιατι τσαντισμενους πολυ τους ειδα τους Μods),,,,, Ειναι απο αυτους τους τυπους με τα πολλα απωθημενα τα οποια τα βγαζουν με το που πιασουν πληκτρολογιο........ Ετοιμασου παντως για το βραδυ...... Εχω μπριζωσει τον Marimo απο εχτες με το Dark Knight thread και μου ετοιμαζει σεντονακι.........:hahaha::hahaha::hahaha: της Misa το καγκελο θα γινει και εκει:hahaha:
Jul 31 2008 20:22
Photo

GkLoc → iristella

"θα το δω στην 70άρα Sony LCD που έχω με το Blu-Ray player,θα ξενερώσω να βλέπω άσχετους" Δεν ειναι τωρα να τον πιασεις και να τον σκυλοβαρας!!!!:madtodeath: Ακους εκει που θα πει ασχετο το Ledger,Ετσι μου ερχεται να παω και να πω οτι μεγαλυτερες Βρισιες ξερω επανω του!!:mador2: Αλλα θα κρατηθω,Σιγα μην χαλαστω απο τετοιους τυπους!:bahhh: το Ban το ζηταει ανυπομονα ομως!!:tensai:
Jul 31 2008 20:19
Photo

GkLoc → iristella

Τhank You Iri-Chan:kawaii: You Made Me Really Happy:wooi2:
Jul 31 2008 20:12
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εγώ πάντως στην μόνη σκηνή που παραλίγο να κλάψω ήταν στο naruto ep 19 με τον Zabusa. Πάντως είναι πολύ λαλάκας ο Ichigo. Κάποιος πρέπει να τον διδάξει τη φράση "βουρ στο πατσά". Δεν παίρνει παράδειγμα απ' τον Kon. Βέβαια στο bleach υπάρχουν πολλές υπάρξεις που μπορούν να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη......
Jul 31 2008 20:11
Photo

GkLoc → Scorpion

Mα δεν φταιω,Αφου ηταν στημενο να χασω,τι αλλο να εκανα!! Thanks man,Εχω πολυ ακομα να συνεχισω!!
Jul 31 2008 20:11
Photo

Scorpion → GkLoc

εσυ φτες αν ειχες πετυχει την πινακιδα η kaya θα ζουσε!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ωραια ιστορια)
Jul 31 2008 19:14
Photo

iristella → GkLoc

Εισαι απιστευτος και η ιστορια τα σπαει!!!!!!!!!
Jul 31 2008 19:03
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

re ma thn panagia me piran ta zoumia htan polu glukia skhnh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa einai to kalutero episode EVER EVER meta ta 31-32 me thn anastash tou Gaara!! :( stenoxori8ikaaaaa 8elw na ta ftia3oun naiiii 8elw!! ichi+inoue :D sto kalo tous... kai o allos o vlakas den phre xampari.. :(
Jul 31 2008 18:44
Photo

GkLoc → Nerethil

OMG,τι εγινε με τον Chief CHips και του τα εχωσες ετσι??? ΥΓ-Καλυτερα να εγραφες PM!!(μην πιαστει σε κανενους ματι)
Jul 31 2008 18:33
Photo

jimmare

Δεν κανει τπτ.
Jul 31 2008 17:41
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν σε είχα για τόσο ευαισθητούλα.Ωραία τώρα έχει κάποια ψιλοβαρετά eps (για μένα). Υπομονή μέχρι να φτάσεις σε μια καλή μαχούλα του Ichigo που είναι σε 7-10 eps από εκεί που είσαι αλλά το αποκορύφωμα είναι τα eps 160-166. Eίναι τόσο γαμάτα φτιαγμένα όλα τους. Εκεί φαίνεται πόσο μάγκας είναι ο Ulquiorra και θα δεις eps 165-166 την καλύτερη ίσως μάχη.
Jul 31 2008 17:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

sygkini8ikaaaaaaaa:nanteee: me piran ta zoumiaaaaaa:unlucky: :cry5: efyge h inoue htan pl sugkinhtika auta p eipe 8a gurisei for sure alla sugkinh8ka:sadist: "[I]I wish I had 5 lives... So i would have been born in 5 different countries.. I would have tasted different foods.. I would have had 5 different careers...:Crying2:[/I] [I]AND i would have fallen 5 times in love with the same person...:nanteee::sigh2::nanteee:[/I] [I]:run:[/I] [I]arigatou kurosaki-kun. sayonara.."[/I] kai eixe kai auto to flashback... kai thn prospa8eia ths na ton filisei.. alla de mporese.. mamaaaaaaaaa :((((((((((((((((((((((
Jul 31 2008 17:36