Community Status Updates
Scorpion → GkLoc
Ε GK πηγα και ειδα γιατι αξιζει. ποσα επεισοδια εχει;;;;;;;;;;;;;;το καλο που σου θελω να αναστησεις τη καya στο τελος !!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Aug 01 2008 10:58
Anelis → Saucegay
πραγματικα με εχεις εξοργησει με αυτο που εκανες. θα επρεπε να ντρεπεσαι
Aug 01 2008 10:45
endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™
ααααααααααααααααααα.................
νταξει τοτε....
Aug 01 2008 10:10
Marilou → Neuro
Καλά καλά… ίσως να υπερέβαλα λίγο… άλλα ο Jeral είναι είναι είναι είναι! Και θα το ευχαριστηθώ πολύ τώρα που ο Natsu νευρίασε!!!
Aug 01 2008 08:41
Radagast → Zoro
Όχι ρε τι να τα πήρα είσαι σοβαρός απλά δεν είχα μπει στο νετ. :P Προφανώς και επιλογή σου το τι θα δεις, απλά το βρίσκω ελαφρώς χαζό (το ξέρω πως είναι προσωπική άποψη οπότε μη βαράς) το να δεις κάτι απλά επειδή το έχουν δει γνωστοί, κι ειδικά όταν είναι τεράστιο σε διάρκεια και έχει μονάχα να προσφέρει action-χαβαλέ-υπερβολές. Εσύ κιόλας που έχεις ήδη δει One piece (που μάλλον είναι το καλύτερο στο είδος του), γιατί να κάτσεις να δεις και Bleach-Naruto πιστεύεις πως έχουν όντως πολλά να σου προσφέρουν που δε σου έχει ήδη δώσει το One piece;
Τεσπά τι να πω, απλά στον ίδιο χρόνο μπορεί κάποιος να δει [B]πολλά [/B]κιόλας αριστουργήματα, σοβαρά κιόλας με ποίκιλα νοήματα, που έχουν συνολικά να προσφέρουν και πολύ περισσότερα συναισθήματα, απ'το να δει πράγματα επαναλαμβανόμενα και μάλιστα με τόσο τεράστια διάρκεια. Έτσι το έβλεπα πάντα. Όλα είναι θέμα επιλογής του πόσα πράγματα θες να κερδίσεις με τον ελεύθερο χρόνο σου. Εσύ ειδικά που έχεις δει και τόσες πολλές ταινίες θα έπρεπε να το καταλαβαίνεις καλά αυτό περισσότερο απ'τους άλλους.
Aug 01 2008 06:12
Ferian → zweistein
pote tha mpeis msn pia??? :S kala telos edw tha s stelnw pleon... sto msn exeis grapsei "ma ti moustarda" apla pes m oti to exeis dei apo to "O Panisxyros Megistanas Twn Ninja" k episeis pes m oti exeis k tin tainia aaa k kati teleftaio pes m oti tha m tin dwseis!!!! :) afta :D
Aug 01 2008 06:02
Orion19 → iristella
Ρίξε λίγο κρύο νεράκι στη φατσούλα σου, κάνε μετά ένα τσαγάκι και πέσε για ύπνο. Είμαστε και κοπέλες και δε κάνει να ζορίζουμε έτσι τον οργανισμό μας (είπε αυτή που κάθεται ακόμα...)
Θα προσπαθήσω και εγώ να πέσω σιγά σιγά:gn2:
Aug 01 2008 06:00
Zoro → dennisuke
Χαχα βρηκες κι εσυ ωρα να συζητησουμε!!:P
Τεσπα ειμαι νυχτερινοπρωινος τυπος...οποιαδηποτε ωρα δεν με χαλαει για μια συζητηση!!
Λοιπον,αυτο για την εικονα το χα παρατηρησει και αναφερει κι εγω,αλλα αυτο για τον ηχο δεν το ξερα!:)
Yatta,+1 for rmvb!
Παντως χαιρομαι που υπαρχει καποιος που τα εκτιμαει γιατι σε οποιον τα προτεινω με κοροιδευει και δεν τα βλεπει!!
Ειναι μια πολυ καλη μορφη αρχειου πιστευω,ειδικα για ατελειωτες σειρες οπως το Νaruto και το One Piece!!
Πιανει πολυ λιγο χωρο(σκεψου οτι το Gungrave και το Berserk ηταν ~40mb kαι φαινοταν μια χαρα!!του One Piece ~70-90mb) και διατηρει μια χαρα ποιοτητα!!;)
Πιο πολλοι θα πρεπε να το ανακαλυψουν,αλλα δυστυχως δεν του δινουν μια προσπαθεια οι περισσοτεροι!!
Θα πρεπε να φτιαξουμε ενα ειδικο thread rmvb vs avi να πεσουν μερικα κεφαλια!;)
Οσο για το Uchiha group,ειμαι ακομη στο 39 του Νaruto και δεν εχω δει καν τον Itachi,οτι ξερω ειναι απο την iristella,αρα πιστευω ειναι καλυτερα να μην μπαινω για λιγο στο group σου!
Αυτα λοιπον,πραγματικα χαιρομαι που συμφωνουμε ως προς τα rmvb γιατι νομιζα μονο εγω τα χρησιμοποιουσα σε ολο το forum!!
Καλο Ξημερωμα απο μενα λοιπον,τα λεμε αυριο αν ειναι!!:byejg9:
PS:One Piece εχεις σκεφτει καθολου να ξεκινησεις???
Αν βλεπεις Naruto ΠΡΕΠΕΙ να δεις και One Piece!!
Οπως κι εγω βλεπω Νaruto τωρα!!XD
Aug 01 2008 04:12
dennisuke → Zoro
Χαιρετώ :D. Καλημέρα ή καληνύχτα, ό,τι προτιμάς, είπα να αρχίσουμε μια συζήτηση [αν και εγώ δε συνηθίζω να γράφω πολλά ποστ αλλά λίγα και μεσαίου μεγέθους]. Anyway, βρήκα νέα στοιχεία για τη διαμάχη avi-rmvb: η εικόνα στα avi είναι ελαφρώς καλύτερη, ο ήχος όμως πολύ απογοητευτικός [η ένταση είναι υπερβολικά χαμηλή και πρέπει να χάνει κάποιες συχνότητες μη αντιληπτές από μας] και video είναι ο συνδυασμός των δύο, plus+ τα άλλα που λέγαμε στο naruto group, οπότε rmvb με τα χίλια :hehe: και κανένα δισταγμό. Και μόλις έρθουν και τα patch (ας ελπίσουμε να βγάλουν κανένα), θα βελτιωθεί η εικόνα και στα rmvb.
Δε σε πολυβλέπω στο uchiha fan club, θα μου πεις όμως είναι τίγκα στο σπόιλερ οπότε καλά κάνεις και δεν μπαίνεις. Τα λέμε :bye:
Aug 01 2008 03:35
GkLoc → AndroGhost
Εvery One Piece Fan Is Welcomed Here!!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/../groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL]
Eιναι το πιο τρελο group στο Forum,και αξιζει να περασεις για ενα Join!
Και αν δεν εισαι ακομα φαν,παντα υαρχει καιρος να γινεις!^^
Aug 01 2008 02:40
Zoro → Radagast
Btw βλεπω δεν απαντησες τπτ,δεν πιστευω να τα πηρες που δεν θα δω τα δικα σου τωρα??!:hahaha:
Αν ειναι γι αυτο sorry πραγματικα,απλως θελω να μπορω να ειμαι στο ιδιο επιπεδο με τα αλλα παιδια!!
Οταν ξεκινησω και τα δικα σου θα σου πω εντυπωσεις!;)
[ξερεις οτι απο ανιμε και ταινιες βλεπω τα παντα^^]
:byejg9:
Aug 01 2008 02:38
GkLoc → freak27
[URL="http://www.anime.gr/forums/../groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL]
Kαι αμα δεν εισαι,Μπορεις παντα να το αρχισεις!!
Aug 01 2008 02:36
GkLoc → Kon_Okami
Aug 01 2008 02:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed