Community Status Updates
psofia → GkLoc
Thanks.... but no thanks!
Έχεις την τάση να μου στέλνεις profile message την ίδια στιγμή με τον neeTHREE. Πρέπει να το συζητήσετε αυτό μεταξύ σας...
Aug 01 2008 17:40
GkLoc → Etemon
Εvery One Piece Fan Is Welcomed Here!!!
[URL="http://www.anime.gr/forums/../../groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL]
Eιναι το πιο τρελο group στο Forum,και αξιζει να περασεις για ενα Join!
Xε,Χε,
Αμα Σε Πληζαρω να μπεις θα το κανεις???
Εχω βαλει στοιχημα με αλλο μελος(Zoro),και πρεπει να μαζεψω καμποσους!!
Οσο για Spoiler,στο Group μην ανυσηχεις καθολου,μιας και εκει μεσα μιλαμε για τα παντα εκτος One Piece,και επειδη εχουμε και καινουργιους φαν,δεν λεμε κανενα Spoiler!!
Παντως Περνα,Θα με υποχρεωνες πολυ!
Aug 01 2008 17:39
Radagast → Zoro
Έχω πτυχιακή η αλήθεια είναι τώρα καλόκαίρι και θα πήξω αυτούς τους 2 μήνες αλλά τι να κάνεις έτσι είναι αυτά.
Καλά όλα αυτά που λες περί ελεύθερου χρόνου κτλπ πως όλα θα τα δεις, αν και σου είπα την γνώμη μου. Το Naruto μπορεί να σου αρέσει οκ, αλλά παίζει να αλλάξεις γνώμη μετά το 100-120 και γενικά σε τέτοια anime από ένα σημείο και μετά το κουράζουν πολύυυυ (όλο ίδιο μοτίβο πολύ κούραση και fillers) και στο τέλος καταντάς να τα βλέπεις επειδή είναι συνήθεια σαν τσιγάρο κι όχι επειδή είναι πραγματικά καλό, μόνο και μόνο για να μπορείς να το συζητάς με όσους το έχουν δει. (το λέω απο εμπειρία που έχω απο γνωστούς που έχουν ασχοληθεί με τέτοιες σειρές) Έτσι τελικά χάνεις άπλετο χρόνο οπότε κρίνε μόνος σου αν συμφέρει ή όχι στην πορεία και αν σηκώνει drop κάνε την υπέρβαση και κατάφερέ το. Αν και χλωμό να το καταφέρεις γιατί όπως σου είπα από ένα σημείο και μετά εξαρτιέσαι. Αυτό είναι και το καλό με τις μικρές σειρές. Δεν έχουν τέτοια μειονεκτήματα και δε το κουράζουν παραπάνω απ' όσο πρέπει. Φυσικά αυτό ισχύει μόνο αν "ψάχνεις" κάτι αρκετά πριν το δεις ώστε να ξέρεις από πριν αν και πόσο αξίζει ή όχι...
Δώστους μια ευκαιρία όπως είπες αλλά μη το κουράσεις αν δεν αξίζουν πραγματικά αυτή είναι η συμβουλή μου. (αμαρτία Θεού πάντως να δεις τέτοια anime που ανέφερες όταν υπάρχουν available αριστουργήματα anime όπως το Μonster... τεσπά... your choice)
PS : Και όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν μη το ξεχνάς αυτό. Δλδ μπορεί να λες τώρα πως χρόνος υπάρχει άφθονος και όλα μπορείς να τα δεις, αλλά θα δεις που θα έρθει η ώρα που αυτός ο χρόνος θα γίνει τρομερά περιορισμένος και θα με θυμηθείς, και θα καταλάβεις πως για τίποτα στην ζωή δεν υπάρχει "αρκετός" χρόνος.
Τεσπά... μίλησα.
Aug 01 2008 17:38
GkLoc → psofia
Δεν πειραζει ,Αυτο σου λεω
Οτι δεν ειναι βασικα one piece social group!!
αλλα σαν ενα μικρο μερος οπου κανουμε Chat,και απιστευτο χαβαλε!!!
Please μπες,Οh Great Sophia-Chan!!!
97 Χρονων????OMG!!!
Τωρα ειδικα ειναι που πρεπει να μπεις....xDD
Aug 01 2008 17:35
neeTHREE → psofia
...lol....
Ποσα εκατοστα του δευτερολέπτου ειχανε διαφορα τα posts...?
Aug 01 2008 17:30
GkLoc → psofia
[URL="http://www.anime.gr/forums/../../groups/8/"].aNiMe//GR Forums - One Piece[/URL]
Xε,Χε,
Οσο για Spoiler,στο Group μην ανυσηχεις καθολου,μιας και εκει μεσα μιλαμε για τα παντα εκτος One Piece,και επειδη εχουμε και καινουργιους φαν,δεν λεμε κανενα Spoiler!!
Aug 01 2008 17:30
GkLoc → Tea-chan
Xε,Χε,
Aug 01 2008 17:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed