Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → redqueen

Ha ha ha ha, shame on you, πρωινιάτικα-...καλά, μεσημεριάτικα να κάνεις τέτοιες σκέψεις. Τι να κάνω, έλα ντε? Θα το υποστώ αναγκαστικά. Αααααααχ και μου τα λεγε η μάνα μου, αλλά εγώ εκεί. Να με τυφλώσει το μοδάτο γυαλί και το μακρύ μαλλί -αφού το ριξε-. Ντροπή μου.
Feb 13 2012 13:19
Photo

redqueen → Fallen_Mpougatsa

xexe....η ανταμοιβη ειναι oντως το καλυτερο <3 αχ τι να κανεις κι εσυ με τετοιο αντρα :D μιας κι εδω ειμαστε παλιων αρχων θα το υποστεις :) ομως ειναι και ενα ειδος μαζοχισμου ετσσι δν ειναι ?????:P
Feb 13 2012 13:14
Photo

Παρακαλώ, παρακαλώ. Μουάχαχαχαχα, εμείς οι μονογαμικοί ανταμοιβόμαστε...εκτός κι αν έχεις άντρα σαν τον δικό μου.:unlucky: και δε μπορώ να πάρω ούτε διαζύγιο.
Feb 13 2012 12:59
Photo

ευχαριστω :):):) ναι οντως αυτος ο κανονας ειναι ....φωτια....:D
Feb 13 2012 12:45
Photo

Mπράβο παιδί μου, με κάνεις περήφανη. Εξάλλου, όπως είδες, δεν έχουμε το δικαίωμα πολυγαμίας. Ο Kenny ξέρει! xD
Feb 13 2012 12:40
Photo

Zane → Osama Bin Laden

Χαχαχ ναι ρε,θα πούμε και στους άλλους άμα είναι...Αλλά δεν θέλω κοτιές,δηλαδή άμα ανέβει ο τζίρος να σηκωθείς να φύγεις:P Εξάλλου τόσα λεφτά παίρνεις ως πληρωμένος δολοφόνος...ή μηπως γίνεσαι vigilante μόνο για το αίσθημα της απόδοσης δικαιοσύνης?:unsure:
Feb 13 2012 12:38
Photo

-->μετα τν μονολογο ...ε καλε που ειναι playboy ...παντως και η δευτερη επιλογη μια χαρα ηταν :D και τ αποφασισα σημερα θα επικεντρωθω στο εργο να καταληξω μονο σε εναν :)
Feb 13 2012 12:34
Photo

Osama Bin Laden → Zane

Μην τολμήσεις και δεν ενημερώσεις. Αν δεν το κάνεις, θα σε βρω οπουδήποτε και αν πας και θα σε κάνω να πληρώσεις για αυτήν την βλασφημία :P
Feb 13 2012 12:32
Photo

Zane → Osama Bin Laden

'Οχι ρε,απλά πήζω στο διάβασμα στο σπίτι,και μπαίνω που και που για ξέσκασμα...Πάντως λέμε με κάτι παρέες από σχολή να κανονίσουμε για κάνα ποκεράκι μετά την εξεταστική,κατά τις αρχές Μαρτίου,θα σε ενημερώσω άμα είναι
Feb 13 2012 12:30
Photo

Osama Bin Laden → Zane

Πως και αποφάσισες να μπεις; Εξεταστική τέλος;
Feb 13 2012 12:25
Photo

Ahem, είναι κι αυτό ένα θέμα. Να σε πω την αλήθεια, με ήρθε κατευθείαν αυτός στο μυαλό, ήταν ο πρώτος που σκέφτηκα επειδή τότε ήμουν στο hype...αλλά τόσο playboy που είναι Τ^Τ ήξερα ότι έπρεπε να είχα πάρει τον Toujou τελικά -->insert μονόλογο πρωταγωνίστριας παλιάς ελληνικής ταινίας εδώ.
Feb 13 2012 12:21
Photo

εχω ομως μια ερωτησαη πσ κατεληξες μον σε εναν απο τοσους πολλους ???
Feb 13 2012 12:14
Photo

στο κατω ηθελα να πω να τoν επαινεις ....sorry .... ε ρε και αν βρω κι αν βρω κι εγω και μου κανουν τετοια...simple Kill αρα ακολουθω τη συμβουλη σου :):D:D Result: Hmekawa off limits xexe
Feb 13 2012 12:09
Photo

Α ώστε δική μου δουλειά είναι μόνο ε? Ε, σου λέω λοιπόν: [B][SIZE="3"]hands off[/SIZE][/B]! Αλλά όταν θα βρεις κι εσύ έναν [url=http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6345-waifu-husbando-claiming-thread-xd-%C4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F4%EF%F5%F2-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%F3%F4%EF-1%EF-post.html]husbando[/url] και θα στον κυνηγάνε οι άλλες, θα με θυμηθείς.
Feb 13 2012 11:51
Photo

Αχ sorry δνηξερα οτι ηταν husbando σου ...Παντως εχεις ωραιο γουστο μπορω να πω :) ομως το ωραιο πρεπει να το επαινουμε !!!! :D και μαζευομαι ειναι ρολος σου να τον επιανεις στο κατω κατω σαν καλη waifu :P
Feb 13 2012 10:18