Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hikari-sama → cheery girl!

Όχι όχι όχι καλέ !! Δεν έλεγα αυτή την εικόνα, έλεγα αυτή στο profile σου, με τις 3 κοπελιές, που η μια έχει ένα τατού, και μια μικρούλα κρατάει ενά λουλούδι !! Την Sakura δεν θα ξέρω ?? Ντροπή σε όποιον αποκαλείται anime fan και δεν ξέρει την Cardcaptor Sakura (ή Νίκι, όπως την μάθαμε εμείς). Μέχρι και μερικά post στο thread σου για την Sakura έχω κάνει.Και θά πάω 3η Γυμνασίου, του χρόνου λύκειο ;) Είμαι μικρο, πανάθεμά με =D Bασικά, δεν είμαι και πολύ ρομαντικός τύπος, αλλά εύχομαι τα αγόρια να ήταν σαν τους anime guys, που κάνουν τα πάντα για την καλή τους (και είναι και κουκλια !!)
Aug 12 2008 11:33
Photo

QueenofHearts → himawarinosekai

[url=http://www.youtube.com/watch?v=dIUj8y2NmUo&feature=related]YouTube - Richmond loses his milky lens[/url] Aaa!Aaaa! My milky lens has popped out!
Aug 12 2008 11:32
Photo

Lucy-Nyuu → gexion

Τπτ!!! ^.^
Aug 12 2008 11:28
Photo

gexion → Lucy-Nyuu

[B]:hi:thanx for the friendlist girl[/B]
Aug 12 2008 11:26
Photo

cheery girl! → Hikari-sama

ΩΩΩΩ μην μου πεις πως δεν εχεις δει το συγκεκριμενο anime!!!!!Ντροπη!!!!!!!!!Ονομαζεται cardcaptor sakura,και ειναι ενα απο τα αγπημενα μου!!!!!!!Η κοπελιτσα (οπως λογικα εχεις συμπαιρανει ειναι η sakura αυτοπροσωπως!!!!!!!)Εχω κανει και σχετικο thread,ριξε μια ματια,δεν θα χασεις!!!!!!!!! Οσο για τα anime με πολυ ξυλο,θα συμφωνησω κι εγω.......τα βαριεμαι ελεινα....ψαχνω για κατι πιο cute!!!!!!(να περιεχει και λιγο romance.......!) Αρα Σοφια μου εσυ φετος θα πας Α'Λυκειου ε?Τυχερη..........!!!!!!!Εγω τραβψ τον δυσκολο τον δρομο!
Aug 12 2008 11:24
Photo

BrainDeadAlive → jimmare

kenichi...δεν μ λεει κατι...^^'' Εχω να ασχοληθω με ανιμε εδω κ 2 μηνες+ αποταν επιασα δουλεια :/// Το code geass εβλεπα κ το παρατησα καπου στο 16-17.
Aug 12 2008 11:09
Photo

jimmare → BrainDeadAlive

Ωχ,καταλαβα...τωρα βλεπω kenichi...:Blissfull:
Aug 12 2008 10:45
Photo

BrainDeadAlive → jimmare

Xεχε οκ, αλλα δεν μπορω τωρα,ειμαι στη δουλεια κ δεν εχω msn εδω,θα σε κανω add οταν παω σπιτι. Ειδες κανα καλο ανιμε τελευταια?
Aug 12 2008 10:43
Photo

BrainDeadAlive → nancy_neko

Εμμμμ και ναι,μολις τωρα ειδα το μνμ σ σχετικα με τον yuuki...^^'''''''''
Aug 12 2008 10:37
Photo

jimmare → BrainDeadAlive

Μια χαρα και ty για το accept...Eχω και msn,το οποιο θα σου εστελνα μεσω πμ αλλα...δεν μπορω να σου στειλω...:hahaha:Πηγαινε να δεις στο contract info μου,το msn και αμα θες να με κανεις και add.:wooi2:
Aug 12 2008 10:36
Photo

Hatake Kakashi → Tea-chan

Το βρηκα στο google :D Δεν θυμαμαι πιο ηταν το site sorry :( Ειναι δυσκολο να βρεις μαζεμενες εικονες για Berserk αυτες τις μερες
Aug 12 2008 10:35
Photo

BrainDeadAlive → jimmare

Γεια!Δεχτηκα :P τι λεει,καλα?? ^^
Aug 12 2008 10:35
Photo

Hatake Kakashi → Ptomahawk

Μπηκα ty Nice :D ηταν αναγκαιο ενα τετοιο Group
Aug 12 2008 10:33
Photo

jimmare → M.O.S(Master of Shuriken)

Γεια,σου εκανα ενα friend request...Α και οσο για αυτο που σου ελεγα στο πμ,να πας: [URL="http://anime-accelerator.forumakers.com"][url=www.anime-accelerator.forumakers.com]εδω[/url][/URL]
Aug 12 2008 10:31
Photo

jimmare → BrainDeadAlive

Γεια...σου εκανα ενα friend request!!!
Aug 12 2008 10:29