Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → samurai_pizza_dora

Heal/hurt update? ;___;
Aug 13 2008 18:34
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Ρε μπες κανά msni! :)
Aug 13 2008 18:26
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Duli-kun τα βρισιδια δεν εφυγαν απο δικο μου μερος{ακομη} και απ οσο φενετε το θεμα εχει πιο βαθιες ριζες απο το σπαμ στα groups...ειναι ακομη πιο προσωπικο,απ οσα μου πε αυτος και απλως το θεμα με τα groups ηταν η αφορμη για την συζητηση... Δεν ξερω αν θα λυθει το θεμα αλλα καλο ειναι να συζητιουνται μερικα πραγματα απο το να μενουν ασυζητητα... Αυτα...ελπιζω να χουμε καλη συνεχεια;)
Aug 13 2008 17:59
Photo

retsudo → jimmare

request accepted:riiight:
Aug 13 2008 17:58
Photo

Zoro → GkLoc

GK θα το σκεφτω για το ava,παντως στην διαμαχη μου με τον Melkor μην αναμειχτεις ξανα αν μπορεις...αν ειναι να λυθει θα το λυσουμε μεταξυ μας το ζητημα... Αυτα,cya pal;)
Aug 13 2008 17:55
Photo

Sunabouzu → Anyparktos

Anytime Bro!!! Always fighting for the cause of ecchi^_^
Aug 13 2008 17:52
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Χαχαχα ακομα narouto avi;;!!! Ελεος ρε παιδια αντι να βρεθει μια λυση πολιτισμενα για το θεμα που εχει προκυψει καθεστε κ μαλωνεται κ το φερνεται σε προσωπικο επιπεδο κ βριζετε ο ενας τον αλλο.Αμφιβαλω πως ετσι βοηθατε...
Aug 13 2008 17:49
Photo

Zoro → Melkor

Διαβασε το οποτε μπορεις και δωσε μου μια τελικη απαντηση οταν εισαι ετοιμος...εγω ειμαι παντα... Για την 2η παραγραφο σου ακομη δεν σε δικαιολογω....με λιγα λογια λες οτι δεν ειναι οτι δεν σεβεσαι τις διαφορες στην αποψη μας αλλα οτι πολυ απλα "στην σπαω",εγω και ο τροπος δρασης μου...αυτη ειναι η δικαιολογιση σου.... Δεν φανταζεσαι ποσα ατομα μου την εχουν σπασει και μονο απο την φατσα τους και χωρις να τους εχω γνωρισει σε βαθος αλλα ποτε δεν εφτασα στο να τους βρισω,δημοσιως ή μη....κι αυτο γιατι το θεωρουσα δικο μου ελαττωμα να μου την σπαει καποιος γενικως,απο τον χαρακτηρα του ή την φωνη του ή το πρωσοπο του,χωρις να τον ξερω πολυ...οπως και τωρα το θεωρω αδικαιολογιτο το πως επραξες παλι...μπορουσες να μου στειλεις ενα πμ να μου πεις οτι δεν με πας και οτι θα αγνωεις οποιοδηποτε ποστ θα κανω εγω και δεν θα μου μιλας...αυτο θα το ανεχομουν... Αλλα με το να με προσβαλλεις ετσι,ειδικα την στιγμη που υπαρχει "στον αερα" ενα τοσο λεπτο ζητημα οπως το σπαμ στα groups καθε αλλο παρα καλο εκανες με αυτο το πμ...βρηκες λαθος στιγμη να μου πεις τι σκεφτεσαι για μενα πιστευω...αλλα και παλι δεν το δικαιολογω....κι εγω οπως ειπα οσα ατομα δεν παω δεν φτανω ποτε να τους βρισω ετσι κι αυτο γιατι στην τελικη ολοι ανθρωποι ειμαστε και δεν θεωρω οτι ειναι αρμοστοι τετοιοι χαρακτηρισμοι μεταξυ μας....με λιγα λογια ειναι σαν να μου λες οτι το πιο σπαστικο ατομο στο forum ειμαι εγω για σενα,μιας και δεν θεωρω οτι ξαναστειλες πουθενα τετοια πμ... Δικαιωμα σου που λες,αλλα μπορουσες να το παρεις πιο ομαλα...το θεωρω αγενεια οπως το κανες... Τελος,θα φροντισω γι αυτο που λες λοιπον,η διαμαχη ειναι μεταξυ μας και θα πω στα παιδια να μην αναμειχτουν....αν γινει εκ μερους σου καποια στιγμη απο φιλο σου ελπιζω να κανεις το ιδιο βεβαια....αυτα...εως την επομενη συζητηση...
Aug 13 2008 17:48
Photo

GkLoc → Zoro

ρε συ αυτο το avi ειναι χειροτετο απ΄το προηγουμενο! Δεν μαρεσσει....αλλαξε το...
Aug 13 2008 17:46
Photo

Neuro → Garuda

Τι πιργω εχω? Ας μην το πω καλιτερα ... αλλα επιδι ροτισες Athlon XP+ o/c 3000(from 2600) mobo Gigabite ,vga 6600GT,ram 1 GB μνημη αυτα... οποτε φαντασου πως σερνετε παντος το κενουριο (οταν με το καλο μαζεψω 1500 ευρω) θα ειναι πολυ καλιτερο !!! Και σιγουρα 4 πιρινο!!!
Aug 13 2008 17:45
Photo

Melkor → Zoro

ελεος ρε φιλε ελεος. δεν μπορω να το διαβασω ολο αυτο, και ειδικα σημερα. ισως μια απο τις προσεχεις μερες, και το πιθανοτερο ειναι , με δοσεις εστιαζω μονο στο τελος. ακου λοιπον να δεις πως εχει. την διαφορετικοτητα σου την σεβομαι, αλλα αυτο δεν εχει να κανει, με το οτι σε θεωρω οτι σε θεωρω. συγνωμη, λυπαμαι αλλα δεν σου ζηταω γιατι γιαυτο το λογο σε εβρισα ιδιωτικως. ειναι η αποψη μου, δεν ζηταω συγνωμη γιαυτη. αν σε ειχα βρισει δημοσιως, θα σου ζητουσα συγνωμη, οπως κα ιαπο τους υπολοιπους, που εκανα την βεντετα μου οπως αποκαλεσε καποιος δημοσια. ισα ισα, σκεψου οτι κατι μεταξυ μας, εσυ το εβγαλες στη φορα. misjudgement απο μερους σου ενδεχομενως. τελος δεν ειπα εγω οτι τους εβαλες εσυ να σε υπερασπιστουν. δεν εχεις τετοι αναγκη. αλλα μια κα ιεσενα σε ακουνε, δωσε τους να καταλαβουν, οτι σε ενα καβγα/εντονη συζητηση μεταξυ μας, κα ιενω εχουν προηγηθει προσωπικα πυρα, δεν τους πεφτει λογος να παρουν μερος. ασχετα αν συμφωνουν ή οχι
Aug 13 2008 17:39
Photo

Melkor

ελεος ρε φιλε ελεος. δεν μπορω να το διαβασω ολο αυτο, και ειδικα σημερα. ισως μια απο τις προσεχεις μερες, και το πιθανοτερο ειναι , με δοσεις εστιαζω μονο στο τελος. ακου λοιπον να δεις πως εχει. την διαφορετικοτητα σου την σεβομαι, αλλα αυτο δεν εχει να κανει, με το οτι σε θεωρω οτι σε θεωρω. συγνωμη, λυπαμαι αλλα δεν σου ζηταω γιατι γιαυτο το λογο σε εβρισα ιδιωτικως. ειναι η αποψη μου, δεν ζηταω συγνωμη γιαυτη. αν σε ειχα βρισει δημοσιως, θα σου ζητουσα συγνωμη, οπως κα ιαπο τους υπολοιπους, που εκανα την βεντετα μου οπως αποκαλεσε καποιος δημοσια. ισα ισα, σκεψου οτι κατι μεταξυ μας, εσυ το εβγαλες στη φορα. misjudgement απο μερους σου ενδεχομενως. τελος δεν ειπα εγω οτι τους εβαλες εσυ να σε υπερασπιστουν. δεν εχεις τετοι αναγκη. αλλα μια κα ιεσενα σε ακουνε, δωσε τους να καταλαβουν, οτι σε ενα καβγα/εντονη συζητηση μεταξυ μας, κα ιενω εχουν προηγηθει προσωπικα πυρα, δεν τους πεφτει λογος να παρουν μερος. ασχετα αν συμφωνουν ή οχι
Aug 13 2008 17:38
Photo

kith → Fry

h3lloZ ty gia to accept !
Aug 13 2008 16:41
Photo

Orion19 → Melkor

[I][B]αυτοι πεταχτηκαν , να υπερασπιστουν τον Zoro, ενω δεν ειναι δουλεια τους[/B][/I] Και εγώ και ο Gk υπερασπιζόμαστε ένα φίλο μας που στο κάτω κάτω ξέρουμε καλύτερα απο εσένα. Τουλάχιστον, έπρεπε να εκτιμήσεις το οτι τον υπερασπιζόμαστε, αντί να μας επιτεθείς. Και κάνεις μεγάλο λάθος καθώς είναι δουλειά μας, σα φίλοι του, να θιχτούμε όταν διαβάζουμε τέτοια σχόλια προς το άτομο του και να είμαστε με το μέρος του. [I][B] αρα, ενημερωσου πρωτα, και μετα χωσου κα ιεσυ μεσα στη κουβεντα [/B][/I]Ενημερώθηκα και τίποτα δεν άλλαξε. Δε με πειράζουν τα προσωπικά σας, το ξαναλέω. Εγώ αυτά που λέω τα λέω επειδή με ενόχλησε το vm. Αυτό που κυρίως με πείραξε ήταν ο χαρακτηρισμός σου "σκυλάκι" και το "τσιράκι" δεν είναι καλύτερο. Απο ότι βλέπω, προσπάθησες και εσύ να συνεννοηθείς και βλέπω το ίδιο και ο Zoro. Μπράβο και στους δύο λοιπόν. Δε νιώθετε καλύτερα τώρα; :ureshii:
Aug 13 2008 16:25
Photo

Zoro → GkLoc

Ρε GK τωρα εβαλες τα link μου με τα Berserk chapters!:burningbe3: Καλα εκανες,δωσε κανα credit την αλλη φορα ομως!!;)
Aug 13 2008 16:04