Community Status Updates
Zoro → iristella
Ενα group γεματο iristelles???
Ειναι να αναρωτιεσαι αν θα θελες να βρεθεις ποτε σε τετοιο μερος...XD
{ναι ναι ξερω,iri is a good girl:tongue2:}
Και μετα ολες τους βαζοντας το χερι μεσα στο σωμα του αντιπαλου μπορουσαν να τον μετατρεψουν κι αυτον σε μια δικη τους???
{και να λεγανε οι αλλοι
-Oh,God!
και εσυ
-iristella will suffice!
~agent smith styleXP~}
Aug 20 2008 18:40
Zoro → GkLoc
Yep σε αυτο ειμαι και πεταω απ την χαρα μου,αλλα παραλληλα εγκαθιστω τα προγραμματα,απλως δεν αντεξα και ειπα να μπω να δω τι επαιξε στο forum;)
Αρα παω να συνεχισω να βαζω αυτα που θελω,,να τελειωσω και το βραδι...παντως το λαπτοπακι τελειο...πολυ γμτ και καμια σχεση με το προηγουμενο{τα vista λιγο με χαλανε αλλα κατα τ'αλλα πολυ καλο..θα σου πω μετα τι εχει αν ειναι..}
Btw,τι εννοεις να συζητησουμε για το plan??To ava plan??
Aν ειναι αυτο ναι,τα λεμε αργοτερα τοτε...κατα το βραδακι....:ureshii:
Aug 20 2008 18:19
red pyramid → clampman17
Χαίρομαι πολύ που το φύλαξες ^^
Κοίτα, αύριο δε θα μπορέσω να είμαι, οπότε και εσύ μην πιεστείς. Αν τύχει και περάσεις απο εκεί και το θυμηθείς σε παρακαλώ άφησε του το, αλλιώς αν είναι μια΄κανονίζουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε για κανά καφέ και μου το δίνεις ^^
Aug 20 2008 18:14
Scorpion → Gelu
Καλωσηρθες και μην ανυσηχεις ολοι δυσκολευτικαμε αλλα τα καταφεραμε στο τελος(για το forum και το διαδυκτιο μιλαω):kakaka:
Aug 20 2008 18:11
clampman17 → red pyramid
Ναι φιλτατε,το εχω φυλάξει. Θες να κανονισουμε να βρεθουμε, ή να το αφησω αυριο απο το μαγαζι του Konata και οταν περασεις απο εκει να το παρεις ?
Aug 20 2008 18:10
Zoro → Barbara
Χαρηκα πολυ Βαρβαρα,Zoro εδω!!:wooi2:
Τα ενδιαφεροντα μου ειναι τα ιδια+βαλε και ταινιες γενικως!
Καλα να περασεις στο forum και στο groupακι μας!;)
Aug 20 2008 18:05
iristella → Zoro
Ναι η μιμηση ειναι η υψιστη μορφη κολακειας δεν λενε????? Φανταζεσαι ενα group γεματο απο ιristelles? Τελειο δεν θα ηταν???????
Aug 20 2008 17:55
Zoro → iristella
your fandom keeps getting bigger and bigger:wooi2:....αντε και σε group συντομα!!:cry5:
Aug 20 2008 17:49
GkLoc → Zoro
Oi marimo,
τι εγινε??
Πηρες καινουργιο πιτσι[που λεει και ο Doulis],η ακομα??
Αντε σε περιμενουμε για το Plan...
Aug 20 2008 17:43
Hikari-sama → Raven Princess
Hi ^0^ Δεν είχα ακούσει φήμες για 2ρο κύκλο, αλλά χαίρομαι που το ακούω. Εγώ μια είμαι στον υπολογιστή, μια παρακολουθώ την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς, γι'αυτό άργησα να απαντήσω.
Aug 20 2008 17:36
LucyBR → Glastenen
actually Akanishi called in and threatened me not to dare, cause if i did he would leave KAT-TUN, shave his head and retire in Tibet as a buddhist monk out of protest!!
i couldn't possibly do that to you (and his legions of fangirls :p) now, could i???:emptyonexg1:
*hides in shame* :unlucky:
τυφλα να χουν τα 80's λεμε!!! XDDDDD
and Kusuri Uri is religion! we gotta worship!! :nod:
σημερα το βραδυ φευγω και γυριζω στις 28!! απο κει και περα, οποτε θετε, i'm free!! :congrats:
Aug 20 2008 17:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed