Community Status Updates

Katan → MoRmEnGiL
hey man!!!!!!! ages not seen/talked moublemouble how r ya!(keyboard has issues with greek here <<)

jimmare
→
pointman-aka-thenewguy
Mηπως εχει καποιο προβλημα που σου εκανα friend request???Ως νεος εδω,ειπα να σου κανω ενα friend request...Κανενας αλλος λογος.

GkLoc → Hatake Kakashi
:hahaha::hahaha::hahaha:
Ρε η Sig σου ειναι ολα τα λεφτα,οταν την πρωτοειδα ελιωσα...
:riiight:

Kenny → Sparda
[URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-133.html#post222141"]Vote for her life![/URL] :nanana:

Kenny → Ash_Pokemaster
[URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-133.html#post222141"]Vote for her life![/URL] :nanana:

RiDeLub → ichigo13
Βασικά δεν νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και πάρα πολύ.
Μπορώ να σου πω ότι κάθε γραμμή που γράφεις (σε stantard μέγεθος γραμματοσειράς) έχει ύψος 15-16 pixel. Αντίστοιχα και η κενή γραμμή.
Στην δικιά σου την περίπτωση καλό θα ήταν η φωτό που βάζεις να μην ξεπερνά σε ύψος το 150-160 pixel γιατί απ' ότι είδα χρησιμοποιείς κεφαλαία γράμματα και emoticon που πάνω και κάτω από την εικόνα πιάνουν χώρο όσο 6 γραμμές (3+3) δλδ περίπου 90 pixel.
Βέβαια οι υπολογισμοί είναι ψιλομπακάλικοι αλλά....
Πάντως πρόγραμμα για συνολική μέτρηση δεν ξέρω (και ούτε πως το μετράνε οι admin/mods)

Ame Warashi → Zoro
χεχε!Χαιρετώ! :) Όχι, δ ήσουν απότομος... :) Κοίτα,να πω την αλήθεια αρχικά δ ήξερα αν θα μου άρεσε αλλά τελικά παραδέχομαι ότι έκανα λάθος...πρόσφατα ξεκίνησα,είμαι γύρω στο 30 κάτι αλλά υπάρχει όρεξη! :) Όσο για την κρίσιμη ερωτηση...Χμμμμ...Δύσκολο να πω γιατί ο Sanji εχεί πολύ γέλιο αλλα ο Zoro είναι πολυ cool! :) Αν όμως πρέπει να απαντήσω θα σου πω Sanji... :) Εσύ να υποθέσω έχεις φτάσει στα 300 κατι? :D

ichigo13 → RiDeLub
Sorry ρε Ridelub αλλά που ή πως μπορώ να δω αν η υπογραφή μου είναι εντάξει?

Hikari-sama → Raven Princess
Α,έχεις αδέλφια ? Τυχερή !! Τουλάχιστον εγώ δεν χρειάζεται να μοιράζομαι τον υπλογιστή με κανέναν ΧD

iristella → Zoro
Lol εγω εγινα marimo Και εσυ ξανθος.........Αυτο ειναι ο ορισμος της ειρωνιας ετσι?? :kakaka: