Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
ααααχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ωστε δεν το διαβαζεις εεεε?? ωραια ενας λογος παραπανω να το διαβασω εγω για να στη λεω :P ετσι για να μαθεις που δεν μου λεγες τι νουμερο ειναι ο ulquiorra και ενω εγω νομιζα οτι ηταν το ενα εσυ με επιβεβαιωσες ριχνοντας σταχτη στα ματια λεγοντας μου "δε σου λεω αλλα ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις!" χμμμμ!! δεν τα ξεχναω εγω!!!
θα δεις θα δεις!!!!!
Aug 23 2008 00:13
Anelis → Lucy-Nyuu
να προσεξεις με ποια σειρα θα τα δεις ομως!
γιατι η σειρα με την οποια προβληθηκαν ειναι λιγο ανακατεμενη και δεν ακολουθει τη χρονολογικη σειρα των γεγονοτων!
Aug 23 2008 00:13
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Εμ δεν σε έπιασα. Το manga του bleach δεν το διαβάζω..........
Και άκου και τον Zoro, ξεκίνα one piece.........
Aug 23 2008 00:10
Lucy-Nyuu → Anelis
εμενα πάλι απο την αρχη δν μου κατσε καλα.... δν ξέρω ισως να με χαλασε το opening:hahaha::hahaha:
αν και λέω να δω 2-3 για να μν μου λένε οτι δν το εχω δει καθόλου και δν ξέρω....:orly:
Aug 23 2008 00:09
ναι ρε το διαβασα. ηταν οντως μικρο αν αναλογισθει κιολας κανεις την καθυστερηση που ειχε για να βγει. τεσπα, οχι δεν το ειδα το οπ, δεν προλαβα καθολου σημερα. θα τελειωσω ομως αυριο τα manga του bleach και μετα εχουμε ολο το χρονο δικο μας για οπ. αληθεια σε ποιο chapter Παω αναλογικα με το επεισοδειο 184 (αν και ειναι φιλλερ θα μου πεις τεσπα καταλαβες τι εννοω.. ενα πανω κατω θελω..)
Aug 23 2008 00:07
Anelis → Lucy-Nyuu
χεχε εμενα το ανιμε μου αρεσε παρα πολυ σαν ιδεα
αλλα αυτη η τυπισσα και το γεγονος οτι ολοι την λατρευουν ενω ειναι απλα μια χαζη κακομαθημενη με εκνευριζει τραγικα!
ασε που πιστευω οτι αυτη η λατρεια οφειλεται σε sub fetishes...
Aug 23 2008 00:05
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Βρε παιδί εγώ τη να πω που διακοπές δε χάρηκα. Ξανάρχισα επαναλήψεις.............
Είδες μήπως το πρώτο ep;
Kαι το chapter το διάβασες;
Aug 23 2008 00:02
Lucy-Nyuu → Anelis
okie εκανα αν και πιστεύω οτι θα έπρεπε να το παλέψω λίγο ακομα για να την σιχαίνομαι τελειως....:P:P
Aug 23 2008 00:00
Lucy-Nyuu → Anelis
χαχαχαχα!!! τοσο απαισια είναι δλδ??? εγω βασικα δν αντεξα την ακυροσυνη της (και το opening) οποτε στα 6-7 λεπτα το εκλεισα....:P
Aug 22 2008 23:54
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ooook i let u know (nai basika otan blepo oraies gunekes h orea agorakia me thn idia le3i tous xarakthrizo m***rous :P)
Aug 22 2008 23:54
Anelis → Lucy-Nyuu
Lucy chaaaan! μ αρεσει πολυ η profile pic σου!!!
μιας και δεν σε ενθουσιασε η haruhi, ριξε μια ματια και εδω!
[url=http://www.anime.gr/forums/groups/109/].aNiMe//GR Forums - Σ.Α.Χ. - Σώστε μας απ'τη Harouhi[/url]
Aug 22 2008 23:50
GkLoc → Robin
Ηeya Robin~Cwaaaan~~~
Χαιρομαι που με ακουσες και μπηκες μεσα...
Θα δεις οτι το Forum ειναι πολυ Φοβερο και θα καλοπερασεις πιστεψε με!!
Kαι παλι Welcome,καλη διαμονη,και αμα θελησεις τιποτα ρωτα με..:wooi2::wooi2:
See u around...:knock-knock:
Aug 22 2008 23:42
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
γκομενακια????:erk:
Δλδ τις γυναικες τις λες γκομενους??XDXD
Αnw ναι η σειρα εχει οντως παραξενο σχεδιο συγκριτικα με τις αλλες 2 και την κανει να μοιαζει καπως πιο παιδικη...γενικως ειναι πιο παιδικη συγκριτικα με τις αλλες 2 αλλα σαν συνολο οχι...αν την προχωρησεις πιστευω θα σ'αρεσουν πολυ μερικα σημεια...εχει αρκετη συγκινηση και πλακα πιο κει..αρκει να την συνεχισεις;)
Oταν το κανεις let us know εντυπωσεις:)
Bye,καλη συνεχεια λοιπον:ureshii:
Aug 22 2008 23:37
mia xara re... apla nustazo. alla den 8elw na thn peso. mono pou skeftomai pos h ora einai 12.30 kai eimai spiti kai oloi koimountai, pa8ainw frikh. tetoia ora sto nhsi evgaina kai hmoun me ta paidia.. tetoia ora mia mera prin hmoun ekei.. re gamwto.. re gamwto.. ante na pame tou xronou pali na ta dialusoume ola... tora perimenw na gurisei kai h upoloiph parea apo to nisi na bgoume kai g auto k mono anupomono na er8ei 29 pou erxontai (san na lew anupomono na teleiosi o augoustos=na teleiosei to kalokairi=na er8ei to f8inoporo/xeimonas=na anoi3oun ta sxoleia !!===>den thn paleuO!!)
Aug 22 2008 23:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed