Community Status Updates
SirJim → ichigo13
το άλλαξα.... (γιατί η πρώτη κάρτα είναι λίγο....) Σου άρεσαν? :P
Sep 08 2008 23:46
ichigo13 → SirJim
Βασικά SirJim το spoiler σου στο yugioh έπρεπε να λέει ~337 κι όχι 320 but no big deal κατά την γνώμη μου.Αν θες το αλλάζεις!
Sep 08 2008 23:38
jimmare → Dante80
E dante,κανε μου την χαρη να υπολογισεις και για εμενα τις διαστασεις(οχι για το banner που εχω αλλα αυτο που χρειαζομαι για να ταιριαξει...)Παταω και δεν μου το βγαζει...Αμα ειναι ριξε μια ματια και εσυ και πες μου...
Sep 08 2008 23:36
GkLoc → ichigo13
H Nami-Swan απο Αγιο Νικολαο και αυτη,
Ο Elo Θεσαλλονικη για σπουδες...
Ναι και εγω ειχα προσεξει οτι δεν υπηρχαν πολυ απο κρητη,αλλα εχω προσεξει
Nightwalker,Lucy-Nyuu,Shanks Αυτος εχω προσεξει μεχρι στιγμης εγω...
Καλο θα ηταν να καναμε Anime Meeting
Sep 08 2008 23:33
ichigo13 → RiDeLub
[I][B]"Ανυπομονώ και για τα 3 shounen openings (ιδιαίτερα του OP που το έχει από πέρυσι τον Οκτώβρη). Τα τωρινά opening του Naruto και Bleach είναι πολύ ωραία, αλλά θέλω καινούργια."
[/B][/I]Μην ξεχνάς και το theme του Brook!Aναρωτιέμαι πως θα είναι[I][B]:thatsit:[/B][/I]
Sep 08 2008 23:32
°•πίΟu-πίΟu•°™ → gogetasjj4
Που σαι βρε που χαθηκες και δεν μπαινεις μσν? Εχεις ξεχασει τελειως τη βολτα που λεγαμε? :(
Sep 08 2008 23:22
red pyramid → Daf_Chan
[url=http://www.imageshack.gr/]ImageShack.gr, a free image upload solution. ΔωΟεάν hosting φωτογΟαφιΟΞ½![/url]
Σώζεις ότι εικόνα θές και την κάνεις upload. Τουλάχιστον εγώ έτσι το κάνω. Αν το βάζεις σε κουίζ, φρόντισε να τη σώσεις με τέτοιο όνομα που να μην προδίδεις το πραγματικό τίτλο. ;)
Sep 08 2008 23:15
ichigo13 → GkLoc
Ι know man!I know!Αυτό το καλοκαίρι ίσως....
Μάλιστα, δηλαδή και τα ξαδέλφια σου ο Elo και Nami-swan κι αυτοί από Κρήτη ε?
Κοίτα να δεις και δεν το είχα πάρει χαμπάρι!Ναι όντως σιγά-σιγά μαζεύονται παιδιά από Κρήτη!
Στην αρχή να φανταστείς νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος στην Κρήτη!Αντε κι άλλοι 2
Sep 08 2008 23:14
GkLoc → ichigo13
Μεσα για το Meeting,
Εχω προσεξει οτι υπαρχουν καμποσοι πολλοι απο Κρητη...
Μια συναντηση σε Ηρακλειο καλη θα ηταν,Επισης,Πρεπει να περασεις και απ'τα μερη μας,ειναι φοβερα εδω...
Sep 08 2008 23:09
ichigo13 → GkLoc
Yeap :p
H μόνη πλευρά της Κρητης που δεν έχω πάει μάλιστα!
Θα πρέπει να κανονίσουμε ένα meeting στην Κρήτη πάντως
Sep 08 2008 23:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed