Jump to content

Community Status Updates

Photo

Radagast → Kenny

Μα πρόβλημα με awmn δεν υπήρχε ανέκαθεν ρε, αφού έχουν βάλει πολλά releases τους εκεί και όλα μια χαρά τα δεχόντουσαν. Το μόνο πρόβλημα παρουσιάστηκε προχτές και ήταν μαζικό και επηρρέασε και τα 2 torrents. Το ένα απ'αυτά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα σκέτο niizk encode. To πρόβλημα είναι γενικό στο bluewhitegt και στο ότι τρώνε κολλήματα με χαζομάρες. Γι'αυτό το θεώρησα offtopic. Κι επίσης επειδή μπορεί να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις αυτή η συζήτηση, δεν είναι κρίμα να μην είναι σε διαφορετικό thread κι έτσι να σπαμάρουμε σε ένα thread που ουσιαστικα είναι μονάχα για τα releases ενός group? Απλά είπα να γίνω προνοητικός για να μη καταστρέψουμε το υπάρχον thread με συζητήσεις που σε τελική θα μιλάνε για ένα greek private torrent site.
Sep 10 2008 18:35
Photo

Kenny → Radagast

Το ban του AMWN από τον BWGT δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να συζητηθεί εκτός του thread για τα releases του AWMN. [B]Είναι[/B] on topic.
Sep 10 2008 18:25
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Το είδα βρε! :P Και το σκέφτηκα λιγο τι να βάλω, γιατί το μισό χρόνο σπίτι ειμαι. Αλλα μετα σκέφτομαι οτι για καμια συνάντηση μόνο η Πάτρα μετράει(ελε0ς, κανεις δεν ειναι απο το αγρινιο, ποσο μαλλον απο το μεσολογγι :hahaha: ) Kαλη ιδεα παντως με το poll, τοσα χρόνια και κανείς δεν είχε κανει.
Sep 10 2008 18:21
Photo

red pyramid → tsintori

Μου δώσανε κάποια λινκ αλλά δεν έχω ιδέα πως να κατεβάζω οπότε....βράστα :P Ελπίζω να σου αρέσουν οι μπάντες μαν! Τα λέμε στο φόρουμ!
Sep 10 2008 18:20
Photo

RiDeLub → ichigo13

Δεν μου έβγαλε notification για το μνμ και το είδα τώρα. Ναι είναι και αυτό. Ο Brook τα σπάει γενικά οπότε πρέπει και το theme του να τα σπάει. Πάντως θα αργήσει να βγει το eyecatch. Του Franky το έβγαλαν μέσα στο Ice Hunter Arc αρκετά επς αφού μπήκε στο πλήρωμα.
Sep 10 2008 18:13
Photo

ichigo13 → samurai_pizza_dora

Αν και έιδα ότι έβαλες Πάτρα μην ανυσήχείς δεν ξέχασα την καταγωγή σου, την έβακα μαζί με το Αγρίνιο!:P
Sep 10 2008 17:17
Photo

Ame Warashi → Tidus87

χεχεχε,σε τσάκωσα πάλιιιιι! :P
Sep 10 2008 17:16
Photo

ichigo13 → GkLoc

Thanks!
Sep 10 2008 17:11
Photo

GkLoc → ichigo13

Πολυ ωραιο το Thread Ichi:kakashithumbup:
Sep 10 2008 16:58
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Ευχαρήστησή μου !! Αν δεις το Lucky Star, πες μου αν σου αρέσει, αν και σου είπα, δεν έχει συγκερκιμένη υπόθεση !! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρεις με τις εικόνες !!
Sep 10 2008 16:55
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Ευχαριστω πολυ Sofia-chan και για τη βοηθεια και για το site!!!!!Ελπιζω να βγαλω και ακρη με τις εικονες!!! ^___^
Sep 10 2008 16:46
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

hahahahaha οκ τοτε φυγε απο το group (uchiha fan club) κρυφο ουτσιχιτσα :P :P
Sep 10 2008 16:40
Photo

Kon_Okami → Namida

Χίλια tnx ρε συ. Mata nee^^
Sep 10 2008 16:30
Photo

anime-dono → Xa0s

To ξερω και καθε μερα μπαινει κι αλλο 1 τουλαχιστον στην παρεα:hahaha:
Sep 10 2008 16:13
Photo

Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™

πιου-πιου dear ... respect only to one Uchiha.....Itachi !!!!
Sep 10 2008 16:09