Jump to content

Community Status Updates

Photo

phm → Erisadesu

lol για το avatar :P Από moetan δεν είναι;
Sep 11 2008 13:07
Photo

Erisadesu → Zoro

dong write in fucking greeklish in the profiles. if i have to suffer i am taking with you.
Sep 11 2008 13:03
Photo

momO → nookie

Ο Mihai έσκισε όταν ήταν οι άλλοι παγιδευμένοι στο τρένο seriously the old man is smthing : P πάντως από το mini series μ άρεσε η ιστορία του Mihai με τον άλλο τον psycho που έμοιαζε με τον Haine (f**k I can't remember the names) and now I have to dissagree with you:canthelp: the guys who rock are the [B]psychos[/B] we should take a closer look at Haine=mentally unstable and still awsome πάντως αυτό το manga σε πιάνει από τα μούτρα και δεν σ αφήνει δευτερόλεπτο Miwa Shirow is the best έχει κάνει και μία δουλειά με DMC αν θυμάμαι καλά:yawn2:
Sep 11 2008 12:12
Photo

nookie → MitHuNa

Maybe i should(Λολ,τι λεω ο ανθρωπος στα 22 μου!! Ο_ο ) :P Το manga της Sailor Moon,οκ δεν πολυλεει...και κυριως...δεν εχει και πολυ σχεση με τον κοσμο οπως τον εβλεπες στην τηλεοραση!!Ανωμαλιες πανε κ ερχονται αλλα το πηρα σαν προσπαθεια να το διαβασουν κ αγορια..! Ja-ne Bishoujo-chan!! :)
Sep 11 2008 10:19
Photo

nookie → momO

Απο ολες τις σειρες που παρακολουθω αυτη δεν ξερω τι εχουν παθει οι σκανλατορς και την αφησαν στασιμη..Κοντευω να ξεχασω το πως εξελιχθηκε το στορυ!! :Ρ Τι στο καλο..και εμεις εξεταστικες εχουμε..αλλα δεν απαρνηθηκαμε και τα εγκοσμια!! :Ρ All the guys who rock..are [I][B]pervs[/B][/I](δεν βαζω τον εαυτο μου διοτι δεν ξερω if i rock)!! :P :P :P O Badou-san πρεπει να δοκμασει κανα πουρακι...Αφου κανει οσα κανει μονο με τσιγαρα..με τα πουρα θα ειναι [I]αλλα κολπα[/I]!!Μαγειρεμα,τακτοποιηση κτλ...U know!! :P (Εν το μεταξυ αφησαμε τον παππουλη της υποθεσης εξω λες και ειναι κανας τυχαιος! Ο_ο Βγες ρε Μιχαϊ και φατους ολους..)
Sep 11 2008 10:12
Photo

KennySponis

Αγγάρεψε τον άπιστο τον Seraphimon, να μάθει. :hihi2:
Sep 11 2008 08:32
Photo

SponisKenny

μας πέθανες... any idea?
Sep 11 2008 08:22
Photo

KennySponis

Δυστυχώς δεν είμαι τόσο καλός στο Photoshop. :/
Sep 11 2008 07:50
Photo

samurai_pizza_dora → Adventurer

Παλι καλά που τους έβαλαν να φορέσουν σακούλες και όχι τπτ καθίσματα τουαλέττας. :hahaha: [IMG]http://ugly-halloween-costumes.com/scary/Toilet-Seat/toilet-seat-big.jpg[/IMG]
Sep 11 2008 07:35
Photo

samurai_pizza_dora → mono

Damn me!:colddd: Nα φανταστείς σκεφτόμουν και live action τη σκηνή με τους φύλακες να παίρνουν πλαστικές σακούλες και να τους κάνουν τρύπες για τα μάτια...-_- Και σε μια φάση σκέφτηκα "οταν ημασταν μικρα παντως μας ελεγαν να μην βαζουμε σακουλες στο κεφαλι μας, γιατι μπορει να παθουμε ασφυξία!Ο_ο Τωρα αυτοι οι κρατούμενοι θα ζησουν για να βγουν έξω ή θα παθουν και αυτοι ασφυξια?"
Sep 11 2008 07:29
Photo

samurai_pizza_dora → ichigo13

Καλα πρέπει να σου έχει στείλει ιο! :hahaha: Ο Nintendo-ιος που για να φύγει πρέπει να γίνεις nintendard και να αφιερωνεις τουλ 2 ωρες κάθε μέρα για να μαθαίνεις όλα τα νεα της Nintendo, καθως και να πάρεις ενα Wii, στο οποιο θα προσεύχεσαι κάθε πρωι-απογευμα-βραδυ, ευχαριστώντας τη μαμά Ninty για τα αγαθπα που σου προσφέρει κάθε μερα. Δεν θα πρέπει επισης να παραλείψεις να γεμίσεις τους τοίχους σου με τις αναλογες αφίσες.
Sep 11 2008 07:26
Photo

red pyramid → Petran79

Όταν λές υπάρχουν και φεμινιστικές θεωρίες εννοείς τις απόψεις ότι η πορνογραφία μειώνει το γυναικείο φύλο? αυτό κατάλαβα τουλάχιστο απο αυτά που έλεγες στο ποστ και το έχω απορία.
Sep 11 2008 02:43
Photo

Skiarxon → Adventurer

Το reseed παει για την αλλη βδομαδα γιατι πρεπει να φυγω αυριο για βολο και δεν θα εχω τιποτα μαζι μου.Σορρυ αλλα η ορχηστρα με καλει.
Sep 11 2008 02:22
Photo

Amphilyki → IlPalazzo

Ναι, έχω αρχίσει Black Lagoon και μου αρέσει αρκετά! Δεν το ήξερες γιατί έχουμε καιρό να μιλήσουμε! :oo: Υ.Γ. Το KoL έχει δυσκολέψει πολύ και λέω να ασχοληθώ μαζί του μετά την εξεταστική... Μόνο με hints τα βγάζω πέρα, έχω μονίμως ανοιχτό το kolwiki όταν παίζω!
Sep 11 2008 00:51
Photo

IlPalazzo → nasia27

Άσχετο... το profile picture σου από ποιο manga είναι;
Sep 11 2008 00:24