Community Status Updates
kelborn3 → Mad_Hatter
Ναι ρε εχτες εφυγα οεο και ηρ8α στην ηρωικη μου πολη.Καηκαμε με τα παιδια οεο
Αστα να πανε.Οσο για τις εικονες σου πολυ ωραιες ειναι ειδικα τα mecha
OΣΟ ΓΙΑ ΤΑ CHAPTER AYTA DIABAZW ALLA ME T AMYNHMATA SOY DE ME AFHNEIS SE YSHXIA
Oct 24 2008 12:09
Lilia20 → Etemon
Aπ'οτι βλεπω κανεις σε ολους request??? -__-
Hehe...;3 καλα κανεις ^^ thanxxxxxxxxxxx
Oct 24 2008 11:54
Mad_Hatter → kelborn3
τι γινεται ναυπακτο εισαι??
δες μια τα album
μου να μου πεις αμα σου αρεσουν.
α και.......τσακισου διαβασε τα τελευταια chapters naruto-bleach!!!!!!!!
Oct 24 2008 11:52
Lilia20 → Yunancy
Τωρα παρακολουθω full metal alchemist (πριν κολλησα με fruits basket, δες το θα το λατρεψεις ;3) και το χω ριξει στα manga hehe...^^ Claymore, It's not like that darling(πολυ γλυκο x33) και naruto.
Βγηκε το vampire knight??!?! O_O
Οσο για τα parties, θελω πολυ να πηγαινω αλλα δν ερχεται κανεις μαζι μ~~~ Τ...Τ
Ειδικα στα cosplays!!!!! TT__TT
Oct 24 2008 11:52
Casshern → Mad_Hatter
μακαρι να παμε στο huenco,αλλα το κοβω για λιγο ακομη,ξερεις(matsumoto vs halibel's fraccions, and hitsugaya vs halibel battle),παντως αν στο επομενο μας παει στην μαχη με τον ιτσιγκο θα τον παραδεκτω τον kubo,γιατι σιγα σιγα κουραζομαι κ εγω..omaeda vs worthless fraccion...ελεος ρε kubo,τουλαχιστον τον κολοχοντρο(οmaeda) τον ειχα για νεκρο(κ αυτος θα ζησει ρε γαμοτο??..)μν λεμε μλκιες
Oct 24 2008 11:39
samurai_pizza_dora → moonheart
Δεν απαντας το σταθερο και εχεις κλειστο το κινητο! Με κοροιδευειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις????????
Oct 24 2008 11:27
moonheart → samurai_pizza_dora
doratsaaaaaaaaaaaaaaaa otan teleioseis me thn ananeosh sto heal/hurt pare thl h sto stath. h sto kin opou thes!
Oct 24 2008 11:14
Casshern → Mad_Hatter
τι λει ρε φιλος κλ?μολις κατεβασα το calendar του code geass,do u wanna some of them?
Oct 24 2008 10:55
Casshern → anime-dono
φιλος εχει τρελη δυναμη να ξερεις:burningbe3:, αντε κ καλη αρχη:smokingg:
Oct 24 2008 10:42
Geutella → Glaurung
γεια σου Haku4ever... είμαι τελειόφοιτη του τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πατρών μιας και ρώτησες... άκου σε θυμάμαι από την accelerator... συμμετέχω και εγώ στο project του roriconfan για τον σκληρό δίσκο με τα anime που θα ταχυδρομηθεί από μέλος σε μέλος...μόνο που ήμουν γραμμένη ως Zelda εκεί, αλλά έγιναν κάποια πράγματα και τώρα δεν πρόκειται να ξαναμπώ πια στην accelerator αλλά στο σχέδιο του roriconfan συμμετέχω κανονικότατα...απλώς συνεννοούμαι κατευθείαν μαζί του τώρα πια...
Oct 24 2008 10:12
Sunabouzu → Melkor
Τι μας εκανες ρε Μελκορ με το αφιερωμα στην Sheryl!!!
τετοια να βλεπω....
Sunabouzu approves:thumbup:
ps πως το ξεχασα τοσο καιρο,
να μην σε εχω στην friends' list:P
Oct 24 2008 05:19
Radagast → Adventurer
Καλά ε δε το πιστεύω. Ξαφνικά εντελώς είδα πως τελικά διάφορα έργα που έψαχνα σε καλή ποιότητα (kahichiro kawamoto) υπήρχαν τελικά σε σε μια αλυσίδα του L. Για κάποιο λόγο δε το είχα πάρει πρέφα... Τελικά και αυτή η αλυσίδα κλειδωμένη είναι -[URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%DC%E4%EF%F2-%C1%F0%EF%F1%F1%E9%EC%EC%DC%F4%F9%ED/2445-nils-holgersson-%EA%E1%E9-%DC%EB%EB%E1-%F0%E1%EB%E9%DC-%EA%E1%E9-%ED%DD%E1-%E1%F1%E9%F3%F4%EF%F5%F1%E3%DE%EC%E1%F4%E1-%5Bdone%5D-3.html"]zzzz[/URL]-. :S :deadga6:
Oct 24 2008 04:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed