Community Status Updates
Hikari-sama → Raven Princess
Η Suisei Seki είναι η 2ρη αγαπημένη μου, και η πιο δημοφιλής της παρέας !! Έχεις προσέξει πως τελειώνει όλες τις τις προτάσεις με desu ?? Μ'αρέσει που το πάιζει ζωηρή και τσαχπίνα, αλλά καταβάθως είναι ντροπαλή και πολύ γλυκιά (Θα δεις στο επ.8).
Η Ηina είναι μια γλύκα ως συνήθως,αλλά πέφτει θύμα της Suisei Seki !!
Oct 31 2008 23:48
Raven Princess → Hikari-sama
Τελειωνω τωρα το επ5 το οποιο εχει ομολογουμενως πολυ γελιο!!!!!Τι χαριτωμενες που ειναι ολες!!!!ηHina Ichigo ειναι τοσο γλυκουλα και η Suisei Seki τοσο πονηρη και ναζιαρα!!!!!
Oct 31 2008 23:42
Ναι, είμαι πολύ γρήγορη εγώ!!! Κάθε φορά που ανοίγω υπολογιστή, αμέσως στο φορουμ μπαίνω ^__^
Oct 31 2008 23:42
anime-dono → AquaLayzeR
Μπα... :uhh: btw i cant log in msn so... 2x:uhh: Dns problems :nanana:
Oct 31 2008 23:32
Δυστυχώς Μαριάννα μου όχι !!! Επειδή το κινητό μου είναι μια μπακατέλα (για να καταλάβεις ούτε κάμερα δεν έχει....), δεν ασχολούμαι με αυτά !!
Να σου πω, το Op. του Rozen Maiden σ'αρέσει ?? Είναι πολύ περίεργο τραγούδι, και έχω κολλήσει !!
Να το δω το album σου ευχαρήστως ^__^
Α, και έχεις δει το επ. 4 του Rozen Maiden ή όχι ακόμα ?
Oct 31 2008 23:27
Casshern → Hatake Kakashi
Kakashi kun,θελω να μ πεις προγνωστικα για το τσαπτερ της εβδομαδας π μας ερχεται,ριχτα xd,after i'll tell ya mine pal
Oct 31 2008 23:20
Raven Princess → Hikari-sama
Hello!!!!Καταλαβα θα περιμενω λοιπον μερικα επεισοδια πριν διαμορφωσω καποια αποψη!!!:tensai:
Κατι αλλο μηπως-λεω μηπως- ξερεις ιστοσελιδες με θεματα Rozen Maiden για το κινητο????:nod2:Εχω βρει καποια αλλα εχω ψαξει αρκετα και δεν εχω βρει πολλα!!!!:bahhh:
Ριξε και μια ματια στα αλμπουμ μου Princess Tutu εχω καποιες νεες εικονες και πολλες αλλες ερχονται προσεχως!!!Cardcaptor Sakura
Oct 31 2008 23:17
Strange Loop → Orion19
διαβασα την γνωμη σου για το νεο επ...
εμενα μου αρεσε ο castiel σημερα....πιο αν8ρωπινος..ο αλλος μου την εδωσε...
τελικα ο σαμ τους εχει ολους τους δαιμονες....μπραβο του...
η σκηνη με τον αστροναυτη κ τον ντιν καταπληκτικη....
Oct 31 2008 22:48
Glaurung → Anelis
ναι , έχει 31 μέρες :D
μεγάλος ! πιθανόν να μην έχω τις τρελές γνώσεις , όμως ήταν η πρώτη μου επαφή με το fantasy . Οπότε , εκτώς απο τη σταθερή του αξία , έχει και συναισθηματική αξία για εμένα . Εσύ ?
Oct 31 2008 22:33
LucyBR → Kenny
domo, domo! :wooi2: *gathers it and keeps it in a box*
κανονικα ξερεις που θα ηθελα να το δωσω αλλα we gotta be fair...
poor Chiyo needs it more and she has more chances of getting it in the first place! :3
*pats her*
Oct 31 2008 22:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed