Community Status Updates
Hikari-sama → Raven Princess
Δεν ξέρω τι να σου πω, όταν τελειώσω με το Death Note θα σου πω μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη !!
Όντως, η Suigin Tou έχει την πιο ωραία φωνή, μ'αρέσει και η τρομερά kawaii φωνούλα της Hina Ichigo !!! Ναι, η Suigin Tou είναι κάπως τρομακτική και λίγο ως πολύ σαδίστρια, αλλά ο λόγοσ που είναι έτσι αποκαλήπτεται στο επ.12 της 1ης σεζον, και στο OVA (Original Video Animation, κάτι σαν σπέσιαλ επισόδειο. Λέγεται Rozen Maiden:Ouverture, και αν δεν το'χεις κατεβάσει θα σου πω εγώ που θα το βρεις). Πάντως εγώ την λατρεύω την Suigin Tou,είναι πραγματικά ο πιο περίπλοκος χαρακτήρας της σειράς.
Nov 01 2008 21:24
Shanks → An!M@niaCCC
ελα ρε μεγαλεεε...ναι πολυ καιρο εχουμε να τα πουμε εγω καλα ειμαι εσυ πως παει τι anime βλεπεις τωρα??
Nov 01 2008 21:05
Zoro → Ame Warashi
Πωωω ρε συ κρίμααααα,όχι και να μην άντεξεις να δεις όλο το ανιμε!!
Αυτά ή τα ξεκινάς να τα βλέπεις ή όχι,αφού έφτασες ως το τέλος,ώφειλες να το φέρεις εις πέρας:chigau:
Πάντως κρίμα είναι να μην συνεχίσεις το manga ως το τωρινό σημείο του λόγω βίαιων σκηνών(δεν αντιλέγω,είναι αρκετές!),το πολύ πολύ τις προσπερνάς στα γρήγορα!!:nanana:
Αnw όπως θες όμως,μην σε πιέζω(είμαι εντελώς καμμένος με την σειρά και γι αυτό πιέζω όλους να την δουν/διαβάσουν,μην παρεξηγείς!:P),αν ποτέ την συνεχίσεις πες!;)
Αυτά και πάλι,τα λέμεεεεε ^_^
Nov 01 2008 20:19
LexKuro → 1oneiromono
asta man mou exei dialithei ligo i zoi ton teleuteo kairo ,,,pc den borw oute to net na anoi3w,,(twra eimai mesa apo enan filo mou)genika malon 8a perasei keiros mexri na me 3anaafisoun gt exoume malwsei xodra
Nov 01 2008 19:52
Zoro → Camus
Cristina D'Avena ftw!!
Ναι το (kiss me kiss me)Licia το βλεπα από μικρός,αλλά τώρα πια μου χει μείνει μόνο ο ρυθμός του τραγουδιού,δεν θυμάμαι τπτ από υπόθεση πια!
Και φυσικά ναι,έβλεπα και Bim Bum Bam για ανιμε και Solletico στο RaiUno για αμερικάνικα cartoons.....αχχ,εποχές,τι μου θύμησες τώρα:Blissfull:
*tear drops*
Και το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι όταν τα βλεπα δεν είχα ιδέα περί ανιμε και ότι ήταν διαφορετικό είδος cartoons από τα αμερικάνικα,δεν είχα πάρει χαμπάρι:P
Αυτό έγινε με το που ξεκίνησα,αρκετά χρόνια αργότερα(πήγαινα 3η γυμνασίου τότε),να βλέπω Dragon Ball Z...ουσιαστικά,αν και είχα δει πολλά ανιμε πιο πριν,με αυτό μπήκα αρχικά και οριστικά στον κόσμο αυτό!
Θυμάμαι ακόμη όλα τα βράδια που το έπαιζε στις 8.30 στο Italia 1 και εγώ άφηνα διαβάσματα και όλα για να πάω να δω άλλο ένα επεισόδιο(που btw ποτέ δεν ολοκλήρωσα την σειρά,πρέπει να την ξαναπιάσω κάποτε μου φαίνετε...αν και δεν μου λείπουν πολλά eps)...:cry:
Πάντως αν και έχω συναντίσει κι άλλα άτομα στο φορουμ που γνωρίζουν για τα "ιταλικά" ανιμε,όντως κι εγώ καιρό είχα να κάνω συζήτηση!
Όσο για το ΤΝΤ village που λες και το άλλο project,θα τα χω υπόψην καλού κακού,αλλά για την ώρα έχω υπερβολικά πολλά ανιμε να δω(jap dub/eng sub) και δεν προλαβαίνω:nanana:
Αυτά βασικά,καλά που γνωρηστίκαμε στο forum λοιπόν,αν καμία φορά χρειαστείς βοήθεια για κάνα ιταλικά ανιμε,μην δυστάσεις και ρώτα,έχω μια καλή πείρα στο να βρίσκω [B]ότι[/B] θέλω στο net;)
Καλή Συνέχεια,θα τα πούμε:bye:
Nov 01 2008 19:52
Camus → Zoro
Hehehehehe…
Christina D’Avena… έχω όλα τα openings με την Christina και όχι μόνο… έχω και όλα τα τραγούδια της!!!!
Θυμάμαι ξυπνούσα από τις 6 το πρωί για να δω όλα τα anime και την Licia (δεν ξέρω αν το έβλεπες… το telefilm) :P Το Bim Bum Bam έβαζε τα καλύτερα anime που υπήρχαν την εποχή του 80 και 90!!!!
Hehehehehe… Και είναι το Italia 1 που δείχνει το Saint Seiya Hades Chapter κάθε Κυριακή!!!! WOW… καιρό είχα να μιλήσω με κάποιον για την Christina και τα λοιπά anime!!!
Να μπεις στο ΤΝΤ Village αν θες τα παλιά anime στα Ιταλικά… υπάρχει το Progetto tornare bambino που έχει όλα τα 70s και 80s anime…
Βρήκα, το Holly e Benji (aka Captain Tsubasa)… όλα τα επεισόδια, μαζί με τα movies!!!!!!! :P
Nov 01 2008 19:17
Ame Warashi → Zoro
Δεν έχω διαβάσει πολύ,κάτι τόμους από τουσ πρώτουσ που είναι και στο anime και το σχέδιο μου αρέσει πάρα πολύ!Είναι πλούσιο και όχι κουραστικό,και γενικά μ αρέσει η λεπτομέρεια στο σχέδιο... :) Τώρα για το anime,ναι,το έχω δει αλλά είχα σοκαριστεί σε ορισμένα σημεία,πχ το τελευταίο δεν άντεξα να το δω όλο (λίγο τραγικό εφόσον αντεξα να δω το elfen lied που δεν πάει πίσω σε βία :P).Σαν υπόθεση είναι ωραίο και αν άντεχα κάποια πράγματα παραπάνω θα το ευχαριστιόμουν πολύ περισσότερο...
Nov 01 2008 19:14
Zoro → Ame Warashi
Καλά ρε συ,πέρα από One Piece,διαβάζεις και Berserk?:oo:
Μου φαίνετε υπάρχουν αρκετά ακόμη που δεν έχουμε πει,απ όσο βλέπω όλο και κάτι προκύπτει!!
(btw το Berserk είναι η αγαπημένη μου σειρά όλων και συνήθως δεν αρέσει στα κορίτσια,γι αυτό ξαφνιάστικα που το έβαλες!:P)
Nov 01 2008 19:03
Zoro → Camus
Όντως(μιας και κι εγώ μεγάλωσα ιταλία) το Italia 1 είναι κορυφαίο κανάλι,με παράδωση σε πολύ καλές ξένες ταινίες/σειρές και φυσικά...ανιμε!!....πόσα έμαθα κι εγώ χάρη σε αυτό!!
(ακόμη θυμάμαι από μικρός που έβλεπα Lupin III και Doraemon,αλλά γενικώς είναι τοπ κανάλι για να ξεκινήσεις την σταδιοδρομία σου στα ανιμε!)
Και ναι πάντως,ακριβώς όπως το One Piece,έτσι και το Naruto...γενικώς με τα τελευταία δεν κάνανε τόσο πολύ καλές δουλείες όσο παλιά(που είναι οι παλιοί καλοί dubbers της παλιάς σχολής?)..
Aλλά αν εξαιρέσει κανείς αυτά,όσο αφορά τα υπόλοιπα (παλιά) ανιμε,εχεί γίνει τρομερή δουλειά με τις μεταγλωτίσεις,οι ιταλοί το κατέχουν πια,μιας και μεταγλωτίζουν τα πάντα(αν και το κακό είνει ότι δεν μαθαίνεις αγγλικά/ιαπωνικά έτσι:P)..
Πάντως αν υπάρχει μια φωνή που με στοιχειώνει από μικρό,είναι η φωνή της Cristina D'Avena στα ιταλικά openings....την έχω ακούσει τόσες πολλές φορές που μου φαίνετε δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ...:Blissfull:
Continua a preferire le voci italiane de "i Cavalieri dello Zodiaco" ;)
Nov 01 2008 18:59
Camus → anime-dono
Το τελευταίο σου post στο [B]The Black Hole[/B] είναι όλα τα λεφτά!!!!!
Nov 01 2008 18:55
Chasapos → 1oneiromono
Ναι το είδα. Ωραίο επεισόδιο. Φάση είχε η συνεργασία Elle - Claire.
Nov 01 2008 18:36
Camus → Zoro
Μεγάλωσα στη Malta με συνέπεια να βλέπω μόνο Ιταλική τηλεόραση!!!
Το Saint Seiya είναι η ποιο αγαπημένη μου σειρά!!! Η αλήθεια είναι πως μόνο τα παλιά anime, όπως Candy Candy, Yattaman, Pollon, Pokemon, Lady Oscar (rose of Versailles) και τα λοιπά anime μέχρι το 2002 που πήγα τελευταία φορά θέλω να βλέπω μόνο στα Ιταλικά.
Το One Piece δεν μου αρέσει γενικότερα αλλά μπορώ να πω ότι στο Naruto δεν είχαν κάνει και την τελειότερη δουλειά οι Ιταλοί…
Αλλά μου είναι αδύνατο να ακούσω τον Pegasus (aka Seiya) να μιλάει με άλλη φωνή πλην του θεϊκού Ivo De Palma!!!!
Nov 01 2008 18:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed