Community Status Updates
Seirios → Anelis
lelouch vi bretania orders you!!!!!!!!
rez thn chi?? omg pws mporeis?xaaxaxaxaxax
pws mporeis kai xtypas ton kaiba? den exeis dei yugioh abridged?axaxaxax
btw ti leei kala? :P
Nov 22 2008 20:39
Namida → scream18
Ναι στείλε μήνυμα με τα στοιχεία σου στον μάτου. Εκείνος έχει ολοκληρώσει την αντιγραφή, και θα σου τα στείλει γρήγορα. Όσο για το άλλο που λες, περισσότερο σαν συμβουλή στο είπα. Φαντάσου π.χ. να βρεθείς με 40+ ντιβιντι και να πρέπει να τα αντιγράψεις όλα μέσα σε μια βδομάδα. Βέβαια, εσύ ξέρεις το χρόνο σου καλύτερα. Εγώ θεώρησα καλό να κάνω την παρατήρηση, για αυτό και την έκανα
Nov 22 2008 20:24
Shikamaru → paidaki
:hi:μπορω να σε ρωτησω κατι χωρις παρεξηγηση:emptyonexg1: ποσο χρονων εισαι :hmmm:; ρωταω εξαιτιας του username σου γιατι μ'ετρωγε η απορια:smokingg: και λεω ή θα ειναι κανενας μικρος φιλος ή θα ειναι κανα παρατσουκλι που χρησιμοποιει αν θελεις βεβαια απαντας και αν δεν σε κουρασα:riiight:
Nov 22 2008 20:23
kelborn3 → M.D.F.
Βλεπω επεστρεψες δυναμικα στο ποστ με ωραια video.Καιρο ειχα να σε δω παντως ολα καλα καπετανιε^^?
Nov 22 2008 20:13
Kenny
→
Zauk-Lain-
Dude, for love's sake, hurt Uruhara! You can't hate Chiyo more than him. Jesus...
Nov 22 2008 18:59
iristella → RiDeLub
Hello!!! Συγγνώμη για την ενόχληση αλλά είδα το ποστ σου στο Switch thread και αναρωτιόμουν εαν μπορείς να μου πεις σε ποιο Chapter έχει τελειώσει το manga (εχω κατεβάσει μέχρι το 14) και αν εχει προχωρήσει πιο μετά θα μπορουσες να μου δώσεις link?
Nov 22 2008 18:55
endless_inspiration → GkLoc
thankies!!!!!!
...Αλλα το βαρεθηκα και τωρα το αλλαζω!!!!!
και αυτο!!!!!
LOL
Nov 22 2008 18:37
GkLoc → endless_inspiration
xexe Thanks,καιρο εψαχνα ενα τετοιο avi με τον Franky μικρο...^^
Και το δικο σου παλι πολυ artistic,me likes!
Nov 22 2008 18:34
Radagast → Kenny
Χεχε, όντως medicine seller ftw. ^^ Οκ έκανα κάτι αλλαγές ώστε να μικρύνει το sig και να μείνουν μόνο τα pics. Δεν είναι εντάξει τώρα ή ούτε;;
Nov 22 2008 18:18
Kenny → Radagast
:nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod::nod: το set.
(Αν και πρέπει να βγάλεις την πρώτη εικόνα στο spoiler γιατί σου αυξάνει το συνολικό μέγεθος της sig πάνω από το όριο.)
Nov 22 2008 17:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed