Community Status Updates
iristella → digitaltracker
Οniii chan!!!!!! Thanks you για τα καλά σου λόγια.... Χαίρομαι που σου άρεσαν οι αλλαγές και ανταποδίδω για το δικό σου σετακι... Την Sig την είχα δει και μου άρεσε εδώ και καιρό αλλά τώρα είδα ότι πλέον έβαλες και το ασορτί αvatar. Από που είναι?
Κατά τ αλλα διάβασμα έχει πέσει με σχολή και υπολογιστές, και που και που ξεμυτίζω και από το σπίτι για καναν καφέ. Εσύ όλα καλά???
Ps... Αs big brother suggested im finishing DMC. Έχω πεθάνει στο γέλιο....
Nov 24 2008 16:24
kelborn3 → Yunancy
Mpa μου αρεσει o uchiha madara οπως λεει και το ονομα τα κανει ολα μανταρα^^
Nov 24 2008 16:14
kelborn3 → iristella
Καλα μωρς τα συνι8ισμενα σπαμ εδω ακι κει καφεδια warhammer ανιμε γυναικες διαβασμα Manga Απορω γτ χρωσταω μα8ηματα.....:yawn2:
Nov 24 2008 16:13
iristella → Mad_Hatter
Ρε συ Medicine Seller rules..... And seriously stop hurting him in Heal Hurt game....... Πλάκα πλάκα την σειρά την έχεις δει? Αν ναι παίζει να είσαι και το μόνο άτομο που ξέρω το οποίο την είδε και έμεινε ασυγκίνητο από το μεγαλείο του φαρμακοτρίφτη...
Nov 24 2008 16:13
kelborn3
Mpa μου αρεσει o uchiha madara οπως λεει και το ονομα τα κανει ολα μανταρα^^
Nov 24 2008 16:10
iristella → kelborn3
Υ Sankyuuuu για τα καλα σου λόγια!!!!! Glad you like them...... Τι κάνεις εσυ?
Nov 24 2008 16:10
Yunancy → kelborn3
ελλλλααααααα ρεεεεεε Μπηκα μσν αλλα εσυ τιποτα πωπω αμαν αυτο το αβαταρ ,αλλαξε το...Να σου δωσω εγω κανενα σεξυ?^.~
Nov 24 2008 15:48
digitaltracker → iristella
nya nya... tι κανει η imouto μου? Τελειο once again your profile!
Oσο για τη sig respect! Και το ava ομως πλακα εχει :)
Nov 24 2008 15:31
AnO! → Zoro
δεν ειναι απο anime αλλα απο εναν γαλλοθρεμενο Σερβο κομιστα τον Enki Bilal.. το avatar ειναι απο το "Νikopol Trilogy" και το sign απο ενα album του που δεν εχω διαβασει ακομα. Δουλειες του μπορεις να βρεις σε διαφορα κομιξαδικα... Ο τυπος θεωρειται ενας απο τους κορυφαιους κομιστες στην γαλλικη sci-fi σκηνη( και εχουν και παραδοση στο sci-fi οι ατιμοι οι Γαλλοι) και στον προτεινω ανεπιφυλακτα,τα σεναρια του συμπληρωνουν την υπεροχη των σχεδιων του. Ελπιζω να σε κατατοπισα:)
Nov 24 2008 14:27
Mad_Hatter → iristella
οεο γιατι αλλαξες avatar και sig?1000 φορες καλυτερα ηταν τα παλια (εβαλες και τον μισητο φαρμακοποιο ) :(
Nov 24 2008 13:09
pointman-aka-thenewguy
→
Namida
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.αληθεια τι μαυριλα ειναι αυτη εδω περα?
Nov 24 2008 12:40
Namida
→
pointman-aka-thenewguy
Τα στοιχεία του πρέπει να δώσεις στον προηγούμενο είναι η διεύθυνση σου (όνομα, οδός, περιοχή, πόλη, Τ.Κ.) και το κινητό σου, έτσι ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.
Nov 24 2008 12:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed