Community Status Updates
Dante80 → Carnival Of Rust
Man, η sig σου είναι πολλλλύ μεγάλη...τσέκαρε το plz...^^
Nov 25 2008 18:59
Zoro → lordofblues
κακέ...δεν το περίμενα αυτό από σένα:canthelp:
(αλλά με ξέρεις,δεν κρατάω κακία...τι λέει μαν,πως παν τα πράγματα στον στρατό?πάντα βασανιστήριο που μου λεγες?...τα ανιμε σε σώζουν πάντα?xD)
Nov 25 2008 18:47
AristidisK → Yunancy
[I]:tensai:Για!Ευχαριστώ για το FRIEND REQUEST:hi:!!![/I]
[I]Τι κάνεις;[/I]
Nov 25 2008 18:21
anime-dono → jimmare
Yeah , all of it, το έχω βάλει και στην αλυσίδα μου . Αρκετά καλό μέχρι το 50 επ. και από εκεί και πέρα γίνεται γαμάτο αν και το κόψανε απρόοπτα στο 103 λόγο του ότι έφτασε το manga:uhh:, αλλά ελπίζω να το συνεχίσουν κάποτε.
Nov 25 2008 18:20
Franklin → Anelis
Χαχαχαχα! Τι λες τωρα! Σε υπερευχαριστω, ειναι το καλυτερο 'πρηξιμο' που μου εκαναν ποτε (ελπιζω να συνεχιστει) και πραγματικα ειμαι υπερβολικα ενθουσιασμενη γιατι εισαι ο πρωτος ανθρωπος που πετυχαινει με τοσο μεγαλη ακριβεια αυτα που μου αρεσουν. Χιλια ευχαριστω Anelis , γιου αρ δε μπεστ :)
Nov 25 2008 17:33
Anelis → Franklin
haha απ' ότι φαίνεται σε έχω κάψει γενικά αυτές τις μέρες, gomen!
Nov 25 2008 17:28
skyrios → Yunancy
HeyZz!mia xara eimai..u?
dn 8a to elega kai kolimenos alla oso na nai prospa8o na vlepo(dn exo kai pl xrono:P)
triti pas?
Nov 25 2008 15:50
Lelouch → jimmare
Ευχαριστω φιλε για το καλοςορισμα!Οπ εισαι και ο πρωτος φιλος στο site...Ωραιος;)
Nov 25 2008 15:11
Shikamaru → Yunancy
η δευτερη μαχη που λες με Gaara και Rock Lee ναι οντως ηταν σκατα και αυτος πεθανε τοσο ευκολα και καλα επειδη ηταν αρρωστος αλλα η μαχη orochimaru-3rd Hokage τα σπαγε και ειδικα εκει που του ορμηξαν ο 1ος και ο 2ος με τις τεχνικες νερου και γης αντιστοιχα κορυφαιες στιγμες
Nov 25 2008 13:28
Yunancy → Shikamaru
[B]λολ γουστα ειναι αυτα.....Εγω παντωσ σε αυτα τα επεισοδια το πηγαινα fast farward....λολ
Ασε ρε ολη την ωρα η ιδια κινηση τραβα-βγαλε λολ και ολο τα ιδια ελεγαν...αφου σε καποια φαση ειχα αγανακτησει τοσο πολλυ που ελεγα "ΑΝΤΕ ΠΕΘΑΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ"[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG]
Επισησ δεν μου αρεσε η μαχη με αυτον που αντιμετοπιζε ο Gaara kai o RockLee με τα κοκκαλλα...αυτοσ με τα ασπρα μαλια που ειχε ωσ επιθεση τα κοκαλα λολ
Πολλυ αποτομα πεθανε...αφου αυτοσ ηταν υποτιθεται ο αρχηγοσ τησ ομαδασ εκεινησ μωρε με τα 4 παιδια που ηταν και μια με ενα φλαουτο...αυτοσ επρεπε να εχει ποιο πολλεσ σκηνεσ μαχησ και να πεθανει ποιο εντυποσιακα...ομωσ ολο οι χαζοι αφιερωσαν ποιο πολλεσ σκηνεσ με τα 4 παιδια,παρα με τον αρχηγο τουσ λολ^^"[/B]
Nov 25 2008 13:21
Shikamaru → Yunancy
πλακα κανεις ρε συ [IMG]http://i392.photobucket.com/albums/pp1/axilleasanimefan/eyes-droped-128x128.png[/IMG] αυτη η μαχη orochimaru-3rd Hokage ηταν απο τις καλυτερες στο naruto:erk:
Nov 25 2008 13:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed