Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mad_Hatteriristella

εκδικηση για τον kaiba......τεσπα μπορει να το σταματησω το Hurt στον wannabe elfa.....αν αποτυχει η rei να εκθρωνισει τον gintoki θα χρειαστει ενας αναπληρωματικος...... και σοβαρα και εγω σε εχω συνδιασει με την cc, βαλτην πισω........
Nov 27 2008 00:35
Photo

iristellaMad_Hatter

Why why why??? Why dont you let Medicine Seller have his God Mode? Τα κρατάω αυτα.......
Nov 27 2008 00:27
Photo

Zauk-Lain- → NemuiNeko

Καλως ηρθες λοιπον,στο Anime.gr Καλη διαμονη...
Nov 27 2008 00:18
Photo

Seirios → iristella

sweet mother of osiris!!!! vgale afto trixoto avatar!!! theloume pisw thn prasinomalousa...se exw syndiasei apla!
Nov 27 2008 00:11
Photo

sakis_1 → Adventurer

Ευχαριστώ πολύ!!!
Nov 26 2008 23:53
Photo

Zoro → lordofblues

Δεν ξέρω για σένα,αλλά εγώ θα την έβλεπα αυτή την ταινία:lovulovu:...και αμφιβάλλω αν θα με έλεγε yaoi κανείς μετά xDDD (όχι το trailer,την αφήσα λέω βέβαια...από το trailer άξιζε άπειρα το "I'm just trying to grab some nuts" xP)
Nov 26 2008 23:04
Photo

Tenshi → Adventurer

οχιι...ολα οκ!! σε ευχαριστω μαν!!! να σαι καλα!! :D
Nov 26 2008 23:02
Photo

dimitorisu → jimmare

χεχε θα δουμε... Κ το δικο σου deck μ'ενδιαφερει να δω. Κ των φιλων σου λολ. Τα καλυτερα σας τερατα κλπ λολ
Nov 26 2008 22:48
Photo

lordofblues → Zoro

[IMG]http://www.chrlen.ch/fun/pix/brokeback_mountain2.jpg[/IMG] [url=http://www.youtube.com/watch?v=0N75f7tdGn4]YouTube - BROKEBACK MOUNTAIN 2 TRAILER[/url]
Nov 26 2008 22:38
Photo

jimmare → dennisuke

Ρε,αμα ειναι βρες κανεναν που να μπορει να μας βοηθησει στη shuriken slasher...
Nov 26 2008 22:29
Photo

Zoro → lordofblues

Χαίρομαι που με αγαπάς,αλλά κάτι τέτοια δεν τα λέμε εδώ,παρεξηγούν εύκολα στο forum μερικοί/ες:nanana: Όσο γι αυτό που λες,πόσο χαίρομαι που είμαι φοιτητάκος ακόμη...δεν θέλω να τελειώσω πριν μου καρφωθεί το "αιώνιος" σαν middle name xD Και πάλι κουράγιο με τον στρατό λοιπόν,χάρηκα που τα παμε...και τα λέμε άλλη φορά:bye:
Nov 26 2008 22:19
Photo

AristidisK → Yunancy

[I]:tensai:Μπορώ να πω ότι είναι δράμα και ότι έχει πολύ αίμα θα σου έλεγα να το κατεβάσεις έχει και πολύ δράση και μάχες με όπλα.:riiight:Ωραίο AVATAR και το παλιό καλό ήταν.Αααα τώρα το θυμήθηκα από που κατέβασες το [COLOR=#9932cc][COLOR=black]Triniti Blood;:hmmm:Τα αγαπημένα μου είδοι είναι δράση,κωμοδία,δράμα,φαντασίας και θρίλερ.:hero:[/COLOR][/COLOR][/I]
Nov 26 2008 22:11
Photo

jimmare → dimitorisu

Θελω να δω τι deck θα εχεις...I am looking forward winning you!XD Just kidding...
Nov 26 2008 21:31
Photo

Yunancy → Noitora

[B]lol νομιζα πωσ εγω σου ειχα στειλει comment,εγω απο το ebay περβω κα ειναι φανταστικεσ και φτηνεσ!!!! αλλα υπαρχει και το [url]www.magiccosplay.com[/url] καπωσ ετσι πατα το στο google και θα το βρεισ.... τι θεσ να ντυθεοσ?[/B]
Nov 26 2008 21:21
Photo

lordofblues → Zoro

Αφου σ'αγαπω ρε χαζε. Τι φιλαρακια ειμαστε. Ασχετο ειχαμε σημερα πανελληνια συνελευση ολοι οι φαρμακοποιοι. Τα πραγματα δεν πανε και πολυ καλα. Σταματαμε πια να χορηγουμε φαρμακα στους ασφαλισμενους του δημοσιου και πολλα πραγματα ειναι ρευστα. Ο προεδρος ειπε οτι καθομαστε πανω σε μια βομβα που ειναι ετοιμοι να σκασει.
Nov 26 2008 21:16