Jump to content

Community Status Updates

Photo

RiDeLub → Serestrum

OMG πότε έγινα προφήτης.... Τέσπα, thanks για το link θα το κοιτάξω και θα το διαδώσω αν είναι
Nov 28 2008 20:53
Photo

evaofadawn → Adventurer

ευχαριστώ για την ανταπόκριση!! ^_^ το trinity blood δεν το έχω δει, οπότε θα το ψάξω κ θα δω που μπορώ να το κολλήσω! byeeee p.s. τα κτίρια μπορεί να μην τα κοιτάς αλλά σίγουρα ο χώρος μέσα στον οποίο διαδραματίζονται τα γεγονότα, σε επηρρεάζει άμεσα σαν θεατή! ;P
Nov 28 2008 20:31
Photo

evaofadawn → Erebos

λοιπόν, κ εγώ από εκεί το ξεκίνησα, η πρώτη ιδέα ήταν το NGE!! το Τοκυο 3 έχει πολύ ψωμί από μόνο του γτ έχει πολλές παραμέτρους: είναι οχυρό, είναι σκηνικό, ένα ολόκληρο σύστημα σαν τις 2 όψεις ενος νομίσματος, + κρύβει κ τα μυστικά στα έγκατα του.. το steampunk ήταν πολύ καλή ιδέα να το αναφέρεις! κολλάει σε κατηγορία απεικόνηση αλλά με ελευθερία στην φαντασία.. όπως ο Miyazaki. ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση! μακαρί να μπορούσα να έχω έτσι εύκολα κ πολλές ακόμα απόψεις σχετικά. Byeeee
Nov 28 2008 20:27
Photo

evaofadawn → Zoro

έλα βρε, σορρυ που δεν είχα χρόνο, είμαι λίγο στην τσίτα με δουλειά. διάβασε τι έγραψα σχετικά κ στην Ιρι, να πάρεις μια πιο καλή ιδέα. αν έχεις κάτι να μου προτείνεις, στείλε μ. φιλιάααααα
Nov 28 2008 20:20
Photo

evaofadawn → iristella

Ελα Iri m! ευχαριστώ που ασχολήθηκες τόσο, τιμή μου. Τώρα λοιπόν που μου είπες την αποψή σου, άκου κ τη δική μου κ το γενικό μου πλάνο!!(ουουου ταρατατζουμ!) κατ'αρχήν, "anime το οποίο να έχει ως αυτούσιο θέμα την αρχιτεκτονική" δεν έψαχνα ούτως ή άλλως, γιατί ξέρω ότι δεν υπάρχει. επίσης, δεν με πολυενδιαφέρει το κατά πόσο θα αποδίδουν πειστικά κάποια anime την υπάρχουσα - συμβατική αρχιτεκτονική. πιο πολύ από όλα με ενδιαφέρουν οι ιδέες πίσω από την απεικόνηση κ χρήση πόλεων κ κτιρίων στα anime. δλδ, το γιατί σχεδιάστηκαν όπως σχεδιάστηκαν κ τι σκοπό επιτελούν. έτσι, π.χ. έχουμε την ιδέα της πόλης-σκηνικό, που συνήθως είναι η πιστή απεικόνηση μιας πραγματικότητας, όπως στο death note πχ, ή αλλιώς η χρήση science fiction πόλεων κ κτιρίων, σε ρόλο όμως μόνο συνοδευτικό για μάχες πχ ή άλλες σκηνές. εδώ κολλάνε κ όλa ta anime που απεικονίζουν στοιχεία της ιαπωνικής αρχιτεκτονικής σε παλαιότερες εποχές, με λιγότερη ή περισσότερη φαντασία. Πιο πολύ θα ασχοληθώ με αυτά που χειρίζονται το θέμα πιο ελεύθερα. Το Naruto είναι μια πιο "καθαρή" αντιμετώπιση, το Mononoke μια πιο "καλλιτεχνική" κ τα έργα του Miyazaki, μια πιο "διαδραστική" σαν θεματικό πάρκο. Ακόμα, όσον αφορά στον τύπο τους, εντοπίζω την πόλη-οχυρό με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το Tokyo 3 του NGE, την πόλη-κράτος ή πόλη-κύτταρο όπως οι πόλεις στο Naruto, την πόλη-αναφορά, την ουτοπία, την δυστοπία, τους χώρους τρόμου (! άπειρα παραδείγματα), τις έρημες- εγκαταλειμένες πόλεις κ.λ.π. κάπως έτσι θα το δουλέψω το θέμα. πρέπει δλδ να βρω νόμους κ αιτίες κ να καταλήξω σε κατηγοριοποιήσεις ανάλογα με συγκεκριμένα κριτήρια κ μετά να βγάλω συμπεράσματα. η εργασία σίγουρα 8α περιλαμβάνει κ μερικά παραδείγματα "απλής" αποτύπωσης υπαρχόντων πόλων ή διάσημων κτιρίων, αλλά αυτό δεν θα αποτελεί κεντρικό θέμα με τπτ!! έχει πολύ ψωμί εννοείται, αλλά θέλει πολύ δουλειά για σωστή επιλογή! επίσης φοβάμαι μην το παρακάνω επειδή είναι πορωτικό το θέμα χεχεχε!! σε κάθε περίπτωση θα σε ενημερώσω για τις εξελίξεις! αα, κ 1 τελευταίο: σε ποια επεισόδια γίνεται αυτό που λες στο Bleach? γτ δεν το έχω δει καθόλου κ ούτε σκοπεύω, οπότε θα με διευκόλυνες πολύ. θέλω να το δω κ να αποφασίσω αν θα το συμπεριλάβω ή όχι. φιλιά!!
Nov 28 2008 20:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Anelis

[I][B]"είναι που η sensei έχει πολύ χαρακτηριστικό σχέδιο"[/B][/I] [B][/B] Kαι πιστευα οτι ειμαι η μονη εδω μεσα που διαβαζει αρινα... Σοβαρα τωρα, δεν εχει απιστευτο σχεδιο; Η αγαπημένη μου μανγκακα μακραν! [B][/B]
Nov 28 2008 19:55
Photo

AristidisK → Yunancy

:Blissfull:[COLOR=#000000][I]Πάρα πολύ.:smokingg:Για να φανταστείς το δεύτερο όνομά μου είναι ο [B]βιντεοπαιχνίδης.[/B](Αυτό δεν είναι αλήθια:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.)(ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ Λένε έτσι.):wis:[/I][/COLOR]
Nov 28 2008 19:14
Photo

anime-dono → Adventurer

Τy:nod: it's not ADN though, but thanks again :nod2:
Nov 28 2008 18:49
Photo

Adventurer → anime-dono

Μονο mods και admins μπορουν να αλλαξουν την ονομασια ενος thread. Αν θελεις για καποιο ADN thread, πες μου ποιο και ποιον τιτλο θελεις να στον αλλαξω :)
Nov 28 2008 18:43
Photo

Noitora → anime-dono

και γω γενικοτερα τετοια ακουω αλλα τωρα τελευταια,ακουω κλασικα 80s συγκροτηματα οπως guns n roses λοιπον εγω βγενω τωρα,θα τα πουμε...bb:byejg9:
Nov 28 2008 18:13
Photo

anime-dono → Noitora

όχι συστηματικά αλλά ακούω, τώρα τελευταία ακούω πολύ Disturbed ...
Nov 28 2008 18:01
Photo

Noitora → anime-dono

αυτα ειναι... κρατιεμαι να μην δω σημερα,γιατι θελω να τελειωσω το Druaga no To γιατι δεν μου αρεσε και πολυ και θελω να ξεμπερδευω..:emptyonexg1: :kill4u:ακους και τετοια μουσικη μηπως(μεταλ και τα κλασσικα δηλαδη):kill4u:
Nov 28 2008 17:56
Photo

anime-dono → Noitora

Another DMC follower is about to be born huh... !!! Fucking yeah :head::dwarf: [IMG]http://www.clockworkmachina.com/wp-content/uploads/2008/04/introduction_photo.gif[/IMG]
Nov 28 2008 17:50
Photo

anime-dono → Adventurer

Hi! Μια ερώτηση ... πως μπορώ να αλλάξω την ονομασία ενός thread ???
Nov 28 2008 17:46
Photo

Noitora → Yunancy

[B][COLOR=#00bfff]"αν θεσ μετριεσαι...."χαχα εριξα πολυ γελιο οταν διαβασα το comm.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#00bfff]οι espada ειναι απο bleach + το harajuku ειναι γιαπωνεζικο style και λεω να δοκιμασω να δω πως ειμαι..χεχε..:tensai:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#00bfff][/COLOR][/B] [B][COLOR=#00bfff]arigato:wooi2:για τις πληροφοριες γιατι εδω σαλονικα δεν μπορω να βρω πουθενα και τα μαγαζια που εχουν σχεση με ανιμε,εχουν πολυ λιγα αποθεματα σε στολες,να σου πω αληθεια εχω δει μονο dragonball και εκανε 90κατι ευρω!!:frozen:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#00bfff]να ρωτησω,με πιστωτικη τα πληρωνεις ε?:canthelp:[/COLOR][/B]
Nov 28 2008 17:44