Jump to content

Community Status Updates

Photo

kelborn3 → RiDeLub

Aστους να ψαχνουν λολ πλακα κανω παω^^
Dec 01 2008 01:35
Photo

RiDeLub → kelborn3

To signature του RiDeLub έχει επεισόδια One Piece και όχι Naruto :bleh: Κάνε edit το post μην ψάχνει άδικα ο κόσμος.....
Dec 01 2008 01:29
Photo

Yunancy → anime-dono

[B]300 σειρεσ?μα καλα απο ποσω χρονων βλεπεισ ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-kyaha.gif[/IMG] και εγω το vampire knight μολισ το εχω αρχισει... εσυ τα ανιμε τα βλεπεισ στη τηλεωραση η' τα διαβαζεισ σε μανγκα???[/B]
Dec 01 2008 01:28
Photo

Seirios → mono

επίτελους οι κόποι τόσων ψρόνων αναγνορίζοντε....ατ λαστ!!!! χαχαχαχα. γτ?αφοθ όπως είπες χτεσ "δεν μπορω να σκοτώσω κανέναν μόνος μου" χχαχαχα τι φοβάσε?
Dec 01 2008 01:25
Photo

Seirios → mono

γιατί ρε λαχανοντολμαδάκι μου? δεν μ'αγαπας πια?
Dec 01 2008 01:15
Photo

Yunancy → Kurosaki_Angellust

[COLOR=Purple][B]γειααααααααααααα σου φιλλεεεεεε,τι κανεισσσσσσ? και εσυ πορωμενοσ με ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG][/B][/COLOR]
Dec 01 2008 01:14
Photo

sleepless → jimmare

Χαχαχ, εγω σε μια μπλουζα τον εχω αλλα δεν την πολυφοραω για να μην με δουλευουνε.:P Δεν ειμαστε σιγουροι ακομα παντως για το θεμα του 425-426, καθε φορα ετσι ειναι η κατασταση και μετα παντα κατι γινεται.. Την αφισα απο που την αγορασες?
Dec 01 2008 01:11
Photo

Seirios → Yunancy

σου μιλησα και μου είπε πως δεν το έστειλε...σου ξαναμίλισα...
Dec 01 2008 01:10
Photo

Seirios → Anelis

χααχαχαχαχαχαχ
Dec 01 2008 01:00
Photo

Kamui-da → Yunancy

κοιταξε το Ah! Megami sama δν ειναι καθολου κοριτσιστικο με την εννοια οτι "χαχα κοιτα τι βλεπει,για κοριτσακια" μπορει να το δει οποισδηποτε.Belldandy ειναι η ηρωιδα και ειναι πολλα τα αγορια που εχουν ηρωιδες για αβαταρ,εξαλου οι βασικοι ηρωες ειναι 3 γυναικες και ενας αντρας. Το deathnote δεν το εχω δει,το σταματησα στο 8ο επισοδειο γιατι δν εβρισκα να τα κατεβασω. Το FMP εχει τρομερο γελιο,εγω που το ειδα ψωφησα. Εγω το πιστευω αυτο που λεω και πιστευω οτι και απο κοντα θα εισαι ωραια.Ποσο εισαι? 17?
Dec 01 2008 00:30
Photo

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™

αρχικά από άποψη σχεδίου το μανγκα είναι κορυφή! νομίζω ότι θα σε ενθουσιάσει και η υπόθεση είναι αρκετά σκοτεινή κ μπερδεμένη αλλά επίσης είμαι τρελή κ παλαβή με το AS δεν ξέρω πόσο αντικειμενική μπορεί να είμαι μιας κ το εχει στο download section το φορουμ κατεβασε το να το διαβασειςς, δεν θα χασεις!
Dec 01 2008 00:22
Photo

Seirios → Anelis

.!. χαχαχαχαχαχα
Dec 01 2008 00:15
Photo

RiDeLub → jimmare

Κοίτα γενικά δεν είμαι κατά. Απλά δεν μου χρειάζεται , οπότε δεν είμαι και υπερ. Μπορείς να δοκιμάσεις και αν είναι βλέπουμε...
Dec 01 2008 00:05
Photo

jimmare → RiDeLub

Ειναι και αυτο... Αρα δηλαδη εισαι κατα?
Dec 01 2008 00:00
Photo

anime-dono → Yunancy

Δεν είναι ότι δεν έχω όρεξη να μιλήσω, αν λες για την απάντηση μου στην ερώτηση "πιο είναι το αγαπημένο σου ανιμε" αλήθεια είναι πολλά, έχω γύρο στις 300 σειρές (κοντά 3TB) οπότε είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω. Όσο για τις σειρές που μου είπες τις έχω δει όλες εκτός του Vampire Knigh το οποίο το έχω στα υπόψιν μου.
Nov 30 2008 23:46