Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui-da

ακουω και bon jovi. glam rock ειναι η κατηγορια. εγω ασχολουμαι μερισσοτερο με παιχνιδια για το pc αγαπημενη μου κατηγορια τα action, first person,rpg, και strategy απο αυτα που μου ειπες εχω παιξει το tekken και το soul calibur 3
Dec 04 2008 16:24
Photo

Franklin → bezdim

! Εισαι παντου τελικα ! Welcome welcome :)
Dec 04 2008 16:00
Photo

Anelis → hyuga

ωχ πολλά σου πέσανε! καλή επιτυχία με τον ΑΣΕΠ είμαι σίγουρη ότι θα τα πας τέλεια ναι τα είδα κ κόλλησα άσχημα, σε υπερευχαριστώ για το λινκ ρε συ!! εξετάσεις επιεικώς σκατά κ θα δοκιμάσουμε κ την τύχη μας του χρόνου το Σεπτέμβρη
Dec 04 2008 15:53
Photo

Darthnicolas → Yunancy

χεχε λίγο... αν μπορούσα και να βλέπω αρκετά όπως παλιά θα ήμουν πιο ευχαριστημένος >.< btw nice profile ;p
Dec 04 2008 15:37
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Τι κανεις Σοφακι????Καιρο εχουμε να τα πουμε.σορι αλλα πολλα διαβασματα και διαγωνισματα και λιγος χρονος.Πολυ ωραιες οι Rozen Maiden αλα X-mas!!!!!Και πανω που αναρωτιομουν απο ποιο ανιμε ειναι μεχρι που ειδα την Gin-san σε στυλ Ρουντολφ το ελαφακι!!!!!!!
Dec 04 2008 15:37
Photo

Ritsuka → xRosiex

Hello xRosiex!!Διαβασα σε ενα Post σου οτι σου αρεσει το manga Only the Ring Finger Knows!! *.* Τα σπααααει!!!
Dec 04 2008 15:32
Photo

GkLoc → Nomis Tnomleb

Yohohohoho Hello there,καθε One Piece Fan ειναι Welcomed να γινουμε φιλαρακια..^^ Long Live Ero-Cook Indeed^^
Dec 04 2008 15:20
Photo

MaSaKa → Yunancy

μμ..... τα αγαπημενα μου ειναι neon genesis evangelion, deathnote, school days και hikaru no go. btw δε ρωτισα ακομα πως σε λενε... εσενα ποια ειναι ταγαπημενα σου?
Dec 04 2008 15:02
Photo

jimmare → Mateus

Θα ηθελα να ερθω στο παρτυ που θα γινει στο συνταγμα αλλα ειμαι 14...Δεν βρισκω παρεα με τπτ.
Dec 04 2008 14:48
Photo

Lelouch → Yunancy

Ευχαριστω για το add...Ωραιο profile...Πως το εκανες ετσι?
Dec 04 2008 14:40
Photo

jimmare → Lelouch

Βιαζεσαι?Θα φυγεις?
Dec 04 2008 14:39
Photo

Lelouch → jimmare

Δεν εννοω πως ειναι κακο που εισαι 14.Απλα λεω ειναι λιγο σπανιο :P τα υπολοιπα σε pm...Μετα βιαζομαι τωρα :P
Dec 04 2008 14:34
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy

ναι ρε εννοειται .. ξερεις ποσα λολ εχουν βγει? ουυυυ! Α συμφωνω με τον απο κατω, αξιζει να δεις κανενα romance. Εγω προσωπικα τα λατρευω οπως και μερικα seinen romance που ειχα δει κ ειχα σκαλωσει..αντε καιρος ειναι να ξεκολλησουμε καθολου απο τα shounen να δουμε και τιποτα αλλο..
Dec 04 2008 14:30
Photo

gpanos → Geutella

Χαίρομαι κι εγώ πολύ που σε βρίσκω εδώ αν και μπαίνω σπάνια στο anime//gr ;) O,τι χρειαστείς MSN χωρίς δισταγμό.
Dec 04 2008 14:28
Photo

Nomis Tnomleb → GkLoc

[I]ooi tomodachi!!! hail one piece! long live ero-cook! ευχαριστω για την αποδοχη! [IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x216/Kazuko-chan_photos/Sanji/top0200.jpg[/IMG] [U][/U][/I]
Dec 04 2008 14:22