Community Status Updates
SirJim → Yunancy
Ευχαριστώ για το friend req...!!!
Πανελληνίες και έτσι ε?
Άντε ένας χρόνος είναι ακόμα, θα περάσει :P
Dec 08 2008 17:55
Lilia20 → Yunancy
Ηello~~^ο^ τι κανεις?? ^^ Τελικα δν μου πες, εχεις πουθενα τις ζωγραφιες σου να τις δω?? Οποτε το θυμhθω θα βαλω και καμια δικια μου εδω μεσα !! xpp
Dec 08 2008 17:55
sleepless
→
Yunancy
hi , thx for the request ^^. Βλεπω ανιμε αλλα δεν ειμαι κ τελειως πορωμενος :P παντως μερικα ανιμε ειναι σιγουρα καλυτερα απο γνωστες σειρες, κ ελληνικες κ ξενες.
Dec 08 2008 16:27
sleepless
→
jimmare
thx πολυ για το torrent :D εδω σου εχω ενα link για direct download bleach αν θελησεις ποτε να δεις ;) [url=http://www.animea.net/download/39/Bleach.html]Bleach Downloads and Information[/url]
Dec 08 2008 16:24
LexKuro → Yunancy
xexe :P egw paw prwti (lykeiou) kai den tA xwneua pote ta math.........
Dec 08 2008 16:16
Seirios → jimmare
αιόνιος...
δλδ φάβλος κύκλος σημένει ότι το ένα φέρνει το άλο κατα κάποιο τρόπο...
και ότι όλο θα επαναλαμβανόμαστε...
Dec 08 2008 16:13
Seirios → jimmare
αναφερόμουν σε όλους μηδενός εξαιρετέου.....
ούτε εσύ έπρεπε να πεις κάτι, ούτε ο σκιαρχον να απαντήσει....είναι φάβλος κύκλος
Dec 08 2008 16:01
dbgoku → Yunancy
Μενω κοντα στην Καλαματα(στην Πυλο πιο συγκεκριμενα) ο πατερας μου καταγεται απο ενα χωριο κοντα στη Ζαχάρω που το λενε Λέπρεο και η μανα μου απο Αιγινα..Εχω δευτερευουσα συγγενεια με ατομα απο Πυργο...
Οσο για βιντεοπαιχνιδια......Hhhhmmmmm....
dragonball budokai 3(αν και παλιο), PES, κανα mortal combat ή και wrc...Βασικα ειναι αναλογα με τη διαθεση μου xD..Αν το παιχνιδι ειναι καλο και εχω χρονο δε με χαλαει......
Εσενα??Ποιες ειναι οι δικες σου προτιμησεις??
Dec 08 2008 15:58
mihalakis21 → Yunancy
ο οικονομοπουλος και κατι αλλοι τραγουδουσαν. ακομα απορω πως με επεισαν να παω.:deadga6:
filler ειναι τα επισοδεια καποιου anime που ειναι δεν υπαρχουν στο manga(το οποιο ακολουθη κανονικη πλοκη). οπως στο bleach τα επισοδεια με τα bounto η στο naruto τα επισοδεια μετα απο τη μαχη sasuke vs naruto που εφυγε ο sasuke με τον orochimaru.
ουτε εγω το ηξερα το sazae-san. ενας admin το ανεφερε και το ειδα. ειναι λεει anime για ολη την οικογενεια και ειναι πρωτο σε τηλεθεαση.:frozen:
παρολο που ειναι ασπρομαυρα τα μανγκα μου αρεσουν πολυ. το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν μπορουν να αναπαραστησουν την μαχη τοσο ωραιο οσο στα anime.
ολα τα μαθηματα ειναι gtpk.:redcard2: τα μονο που μου αρεσουν λιγο ειναι βιολογια και ιστορια. πανω απο ολα ομως γυμναστικη και διαλειμμα.:hahaha:
και απο παρατσουκλια εχουμε γεμισει ολους τους καθηγητες του σχολειου. κυριως ομως τη διευθυντρια:hehehe:
Dec 08 2008 15:49
jimmare → Tsunade-sama
Οχι απλα μαλλον εχεις δει naruto και ξερεις τι τυπος ειναι ο jiraya...
Dec 08 2008 15:23
Tsunade-sama → jimmare
Ευχαριστώ για το friend invite :) κ για το καλωσορισμα!
Τι προβλημα υπαρχει με τον jiraya????Να αρχίσω να φοβαμαι????
Dec 08 2008 15:03
jimmare → Jap Doll
Ρε Ja doll....+φωνω για αυτο που ειπες στο topic για το τι με ενοχλει σε αυτο το forum.
Dec 08 2008 14:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed