Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Leon

Ουπς,ξεχάστηκα sry:'D Πάω αμέσως... ...όσο για το προφιλ μου ναι,έχω μπει σε invisible mode,να μην ξέρει κανείς από που και πότε θα του έρθει:hehehe: Μπορείς να το κάνεις και εσύ,από το edit options του user cp... (αλλά μην το κανεις...πρέπει να σας ελέγχω που και που τι κάνετε....jk xD)
Dec 11 2008 15:30
Photo

Zoro → Leon

[2ble post-->sry del ;P]
Dec 11 2008 15:30
Photo

Tsunade-sama → sleepless

Respect το avatar :respect:
Dec 11 2008 15:29
Photo

Yunancy → Nomis Tnomleb

[B]εχει πολλα επεισοδια το ανιμε με τον κοκκινομαλλη???[/B] [B]και εγω εχω να σου προτινω ενα ρομαντικο που συνδιαζει και ροματζο και το στυλακι της Σαιλορ Μοον με τη διαφορα οτι παιζουν πολλα αγορια και νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για σενα!!!![/B] [B]λεγεται "prettear"[/B] [IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/GNBGFGFB.jpg[/IMG]
Dec 11 2008 15:23
Photo

Leon → Zoro

Oi, oi! πέρνα απ το movie pictures trivia που μας έχεις ξεχάσει :emptyonexg1: Επίσης, δε μπορώ να δω πότε έκανες τελευταία φορά login. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και να μη φαίνεται;:nosey:
Dec 11 2008 15:21
Photo

Yunancy → Lilia20

[B]τι ωρες μπαινεις ονλινε στο μσν???? λολ εγω βλεπω Πολυκατοικια,Μαυρα Μεσανυχτα,Λακης ο γλυκουλης,ποιος μας πιανει,ολα στον αερα..... αλλα το αγαπημενο μου που δεν αλλαζω με τιποτα ειναι Ευτιχισμενοι μαζι και L.A.P.D ΕΣΥ ΠΟΙεσ σειρες βλεπεις???? λολ θα σε σκοτωσω!!!!χαχαχαχ ΕΒΑΛΕς ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΓΛΥΚΑ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΓΛΥΚΑ!!!!ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΔΙΑΙΤΑ!!!ΛΟΛ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ??ΛΟΛΧΑΧΑ[/B]
Dec 11 2008 15:20
Photo

mihalakis21 → Yunancy

κυριως ακουω metal:head: αγαπημενοι μου ηρωες ειναι: ο itachi ο jiraya και o kakashi απο naruto. zaraki kenpachi και hitsugaya απο bleach. ολο το strawhat crew και o ace απο one piece. natsu και erza απο fairy tail. ikki απο air gear. maya, aya και souichiro απο tenjho tenge και διαφοροι αλλοι. αλλα για εμενα ο πιο κοριφαιος απο ολα τα anime ειναι ο itachi απο το naruto:hero: τι sos να σου πω... δεν μας σωζει τιποτα:hahaha: φροντιστηριο κανω τι να σου πω μαλλον το εχουν παραδοση. γρια δεν ειναι αλλα ουτε και νεα. καμια 50αρια+ πρεπει να ειναι οποτε για συνταξη χλομο το βλεπω:deadga6:. θα την φαμε στην μαπα και του χρονου:terror2:
Dec 11 2008 15:01
Photo

Sponis → Melkor

νο πρόμπλεμ μαι φριεντ... την έχω δίπλα μου και μου κάνει παρέα όσο λεβελάρω τον πριστ μου... είναι σε γκουντ χαντς...
Dec 11 2008 14:57
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Δεν είναι κατάσταση αυτή. Εκμεταλεύονται το θάνατο του παιδιού γιατί ψάχνουν αφορμή να τα σπάσουν και να τα κάψουν όλα... Εμείς στο γυμνάσιο δεν κάναμε τίποτα, έχουμε γυμνασιάρχη κέρβερο !! Μόνο κάτι παιδιά πήγαν στο μαθητικό συλαλητήριο στα Προπήλαια. Το λύκειο πάλι όλο αποχές κάνει και πάει σπιτάκι του !!! Τη Shana ενοείς, την οποία άφησα στην άκρη για τωρα, διότι ασχολούμαι με το "Zero no Tsukaima",αλλά μόλις το τελειώσω θα την συνεχίσω. Τώρα πως προλαβαίνω να βλέπω τόσα ανιμε, ουτε 'γω δεν ξέρω. Πάντα βρίσκω λίγο χρόνο για 1-2 επισόδεια.
Dec 11 2008 14:42
Photo

Radagast → Anelis

wtb=want to buy, κοινώς θα ήθελα κάτι τέτοιο σε wallpaper. ^^
Dec 11 2008 14:38
Photo

Radagast → Nighteyes

Ναι συμφωνώ απόλυτα, δεν έχω πετύχει και εγώ γυναικείο χαρακτήρα ποτέ σε anime, με τέτοιο βάθος. Μια είναι η Balsa. Νάναι καλά οι καλογραμμένες νουβέλες. Το δεύτερο βιβλίο αν δε κάνω λάθος έχει βγει νομίζω στα αγγλικά στο εξωτερικό, οπότε λογικά θα παίζει μέσω παραγγελίας. Όσο αφορά το avatar μου, είναι o πρωταγωνιστής απ'το [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5113"]Mononoke[/URL]. (12 episodes) Καλως μας ήρθες στο forum κιόλας.
Dec 11 2008 14:35
Photo

Zauk-Lain- → Konata

Otaku γερα χωρις καμια ζημια....
Dec 11 2008 14:35
Photo

LexKuro → Yunancy

to labrador mou einai 9 ,,tin exoume poli kairo tin brikame sto dromo
Dec 11 2008 14:27
Photo

LexKuro → Yunancy

sou lew tous 3erw tous characters tou bleach den xreiazota na e3igiseis ,,,o aizen kai o gin,,,ala o aizen den pethenei re den to exeis dei olo meta ginete o main kakos :::D tespa..
Dec 11 2008 14:26
Photo

Melkor → Sponis

ασε αφεντικο, δεν μου εχει περισσεψει ουτε χρονος ουτε λεφτα να κατεβω. λυπαμαι που στην εχω φορτωσει, αλλα πιστεψε με κανω οτι μπορω να κατεβω πριν τα χριστουγεννα. και παλι ευχαριστω για την εξυπηρετηση
Dec 11 2008 14:03