Jump to content

Community Status Updates

Photo

lily → AnO!

殺しなさい! Har har har!!! Καλά μωρε... Δουλειά είμαι, και όπως βλέπεις κουράζομαι πολύυυυυ... Αυριο την κάνω για Κρήτη και ακόμα δεν έχω φτιάξει τα πράγματά μου!!! Με περιμενει δουλειά σπίτι... :-( Μπουχουχου...! Εσυ? Εχεις κανα σχέδιο για τις διακοπές? Απο ότι ειδα συμμεριζόμαστε το πνεύμα των shit-mas!!! Μαρεσουν τα κοινά των υδροχόων!!! Χεχεχεχε!!! <3
Dec 23 2008 14:01
Photo

AnO! → lily

Lily!!!!Waaaaaa!!!!και τωρα που με τσακωσες τι θα κανεις?;p πως τα πας γλυκια μου?
Dec 23 2008 13:34
Photo

lily → AnO!

Anooooo!!! Ti kaneis??? Se tsakosaaaa!!! :-)))
Dec 23 2008 13:31
Photo

ssjchris → Yunancy

παλια ειμουν ολυμπιακος......αλλα τωρα με καμια....ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο μονο στην κυπρο λοοοοοολ δεν λεγεται φιλουσκια ειναι φιλουθκια... ελλαδα εχω 3ης-4ης φορες εσυ κυπρο εχεις ερθει?? ωστε αρεσκει σου το kingdom hearts???(λολ) ειμαι φανατικος με KH...
Dec 23 2008 13:18
Photo

RiDeLub → jimmare

Κοίτα μην σου φαίνεται παράξενο. Μερικά group έχουν distro που αν δουν ότι αυξάνεται η ζήτηση, seedαρουν μέχρι να τελειώσει η ζήτηση και εξαφανίζονται πάλι (από seeders) Με γεια τα raw :riiight:
Dec 23 2008 13:02
Photo

Melkor → Kenny

[URL="http://rapidshare.de/files/41194728/DnD.rar.html"]DnD core books[/URL] καλα Χριστουγεννα αδελφε
Dec 23 2008 12:07
Photo

Namida → zade

Συγνώμη για τη μεγάλη καθηστέριση. Σήμερα μου ήρθαν πίσω τα DVD της αλυσίδας transformers. Αν θέλεις, στείλε μου τα στοιχεία σου, για να σου στείλω εκείνο που δεν μπορούσες να αντιγράψεις
Dec 23 2008 11:36
Photo

SponisAzathoth

ban έχει φάει ο dimitorisu2... λόγω ότι είναι alias. Ο dimitorisu με το κανονικό nickname δεν έχει φάει κανένα μπαν [τουλαχιστον μέχρι χθες που κοίταξα]. Μήπως κάνει κάτι λάθος;
Dec 23 2008 10:14
Photo

Radagast → Adventurer

btw πριν είπες πως δε το έχεις δει το anime. WooT?? :oo::oo: Τώρα το ένιωσα "καλά". :uhh::yawn2::cry5::deadga6: Να το δεις asap έφυγες "αμαρτωλέ"! :P :bike::congrats::if: Μη χάνεις χρόνο για τπτ άλλο, oύτε θα το μετανιώσεις στο εγγυώμαι.:chigau: :burningbe3: Δε λέω τπτ άλλο just see it. :knock-knock:(NOW...!) :try: gogo :byejg9:
Dec 23 2008 08:59
Photo

jimmare → RiDeLub

Ελεος δλδ...Απο την ωρα που καναμε τα post,αφησα τα raws να κατεβαινουν. Και σημερα το πρωι που ανοιξα το pc,ειχαν ηδη κατεβει!Ακομα και με τοσα λιγα seeders!
Dec 23 2008 07:45
Photo

AzathothSponis

zito signomi gia tin enoxlisi sponi-san! o dimitorisu mu anakinose oti exi fai ban i genika den bori na milisi sto forum ke den kseri pios ine o logos ke tha ithele na mathi. mu zitise an borusa na rotiso kapion apo tus anime.gr no kami-sama ke an borun na tu eksigisun
Dec 23 2008 00:31
Photo

kazmir → iristella

Χεϊ γεια σου iristella!! Έφτασαν τα DVD τησ αλυσίδας με Wolf Rain κλπ?
Dec 23 2008 00:18
Photo

jenna-san → Hikari-sama

lol...οκ σοζ....:-p δεν πειραζει μορε....ευχαριστω για το comment στη pic...!
Dec 23 2008 00:02
Photo

jimmare → Hatake Kakashi

Join this group: [url=http://www.anime.gr/forums/groups/131/].aNiMe//GR Forums - Kakashi fans[/url]
Dec 22 2008 23:57
Photo

jimmare → RiDeLub

Nαι...Και εγω το εκανα edit επειδη ειπα οτι ειχα βρει raws απο l33t-raws ενω εσυ το εγραψες λιγο πιο μετα απο πανω...
Dec 22 2008 23:52