Jump to content

Community Status Updates

Dante80

Χρόνια πολλά αγορίνα και ότι επιθυμείς εκεί που ξέρεις να σου μπει ε μπαρντόν να σου πραγματοποιηθεί.Υγεία αγάπη για εσένα και την οικογένεια σου.Επίσης φίλους που να μας αγαπάνε φράγκα ωραία mpimp στους mpimp μας.
Dec 25 2008 19:16
Photo

djgeor → anime-dono

χρόνια πολλά φίλε μου.....υγεία αγάπη και όλα καλά να σου πάνε.....¨)
Dec 25 2008 18:56
Photo

Lelouch → Yunancy

Επισης επισης! Οτι επιθυμεις ναχεις με υγεια και ευτυχια! Merry Christmas!!!
Dec 25 2008 18:45
Photo

Nighteyes → red pyramid

Χρόνια πολλά και σε σένα. Είσαι όσο αδιάκριτος είμαι εγώ δηλαδή.:hahaha: Αν θυμάσαι κι εγώ είχα διαβάσει μια συζήτηση σας. Φίλη μου είναι. Ευχαριστώ. Θα ψάξω να τα βρω. ps:terror2::terror2::terror2: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 25 2008 18:35
Photo

noname → Loke

εγώ μάλλον αποχωρώ από τώρα, update δίχως την Rei δεν κάνω XD
Dec 25 2008 18:35
Photo

ayame → Erisadesu

Καλά Χριστούγεννα! Να έρθω σε προβολή λίγο χλωμό, μιας και μένω Ρόδο. (και τα εισιτήρια καίνε τα ευλογημένα!) Για την ταινία- ξαναδέστη και πες μου. Διότι αυτή που κάνει την αποκατάσταση του πίνακα είναι η θεία της. Τώρα μάλλον κι η ίδια θα σπουδάσει κάτι τέτοιο μιας που του έδωσε υπόσχεση ότι θα φροντίσει ο πίνακας να βρεθεί και στην εποχή του. Για το ΘΕΟ Σινκάι: έχω δει τις περισσότερες ταινίες του, αλλά δεν ήταν τόσο Σφίγγα. Αν θες να κάνεις σύγκριση μπερδεμένων καταστάσεων , γιατί δε βλέπεις Shoujo Kakumei Utena?
Dec 25 2008 18:32
Photo

Seirios → Phantom Duck

re sy phntom pws katevazw to programmataki gia ta orthografika gia to wordpad? nai srsly to wordpad mou den mou upogramizei ta lathoi.. :P gt thelw na kanw thn ananewsh argotera kai thn thelw sthn tsita :)
Dec 25 2008 18:21
Photo

jimmare → GkLoc

ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ??????? ΛΕΜΕ [B]JIM[/B]-MARE!!!!
Dec 25 2008 17:47
Photo

GkLoc → jimmare

Πω αληθεια?:oo:Και εγω πως θυμομουνα Γιαννης...Τ_Τ Tεσπα,καλα χριστουγεννα τοτε Τασο
Dec 25 2008 17:34
Photo

the goblin → jimmare

goblin sto msn hiouxou:hahaha:
Dec 25 2008 17:33
Photo

the goblin → Yunancy

mery christmas you too yunancy:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Dec 25 2008 17:10
Photo

red pyramid → Nighteyes

Χρόνια πολλά καταρχάς :wooi2: Κατά δεύτερον επειδή διάβασα τη συζήτηση σου με την iristella (ναι, το ξέρω, είμαι λίγο αδιάκριτος, sorry :emptyonexg1:) δε ξέρω αν βοηθάει αλλά εγώ θα πρότεινα να δώσεις στη ξαδέλφη σου το Kawaguchi Kairi's 9 Love stories ή αλλιώς Ai Monogatari [url=http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4880]Ai Monogatari (OAV) - Anime News Network[/url] που είναι 2 OVA με 9 ρομαντικές ιστορίες. Πιστεύω ταιριάζει στην όλη περιγραφή, αλλιώς υπάρχει και το Kare Kano :wooi2: Καλές γιορτές! υ.γ. δεν είμαι τόσο τρομακτικός, σνιφ κλαψ :nanana:
Dec 25 2008 16:47
Photo

jimmare → sickdrummer

Πλακα πλακα,ποιο πολυ δουλευουν τα μελη παρα ενας admin.
Dec 25 2008 16:46
Photo

Zauk-Lain- → Yunancy

[IMG]http://i150.photobucket.com/albums/s103/yourspacecooment/getmy/xmas/anime/3.gif[/IMG]
Dec 25 2008 16:34
Photo

jimmare → gexion

Χρονια πολλα gexion-chan~!
Dec 25 2008 16:33