Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → Yunancy

sory for the late reply... Εδω την εβγαλα, το χωριο μου δεν ειναι για χειμωνα γιατι ειναι κοντα στην θαλασσα και ο καιρος τετοιες μερες ειναι αστα, οποτε απο το να παω να κλειστω εμεινα εδω και την εβγαλα με βολτες...
Dec 31 2008 12:07
Photo

tsintori → Yunancy

Καλά πέρασα και πήγα και στο χωριό μου... Η γάτα γιατί θέλει να με σκοτώσει;;;
Dec 31 2008 11:52
Photo

Nerethil → Yunancy

Δεν είναι ακριβώς οτι δεν φοβάμαι. Συμφωνώ κι εγώ πως, αν συμβεί κάτι με το αεροπλάνο, την έκατσες. Αλλά για να συμβεί κάτι με ένα αεροπλάνο σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουν οι έξτρα κινητήρες, κάτι να πάει λάθος στο πιλοτήριο κτλ κτλ, πράγματα γενικά που έχουν πολύ λίγες πιθανότητες να συμβούν. Αν και δεν θυμάμαι το ακριβές νούμερο, θα επαναλάβω την χιλιοειπωμένη ατάκα: Τα αεροπλάνα είναι το ασφαλέστερο μεταφορικό μέσο μέ ποσοστό ατυχημάτων μικρότερο σε συγκρισή απ'όλα τα υπόλοιπα μεταφορικά μέσα. Οπότε σκέφτομαι, αν δεν έχω πεθάνει τόσες φορές που έχω πάει βόλο με αμάξι η με τρένο γιατί να πεθάνω τώρα?
Dec 31 2008 11:44
Photo

zade → Phantom Duck

Είδες που έλεγα για τα tags ; Εάν τώρα είχα την δυνατότητα να προσθέτω tags δεν θα σου έκανα visitor message. Πρόσθεσε λοιπόν τα εξής tags στον θέμ α"συνεργασία anubis με viz κλπ κλπ " : [B]blade of the immortal , berserk, death note , 9,90 euro [/B].
Dec 31 2008 11:03
Photo

Lelouch → Yunancy

Μπα...την εβγαλα σπιτι και γενικα στην βολτα με φιλους...Ειχα δουλιτσες...Λεω να την κοπανησω τωρα το Σ/Κ....Εσυ? (Ασχετο ποσο χρονων εισαι?!?)
Dec 31 2008 10:53
Photo

SirJim → Kenny

Πωπω..... Sry, αν σε έχω πρήξει, αλλά θα σε πρήξω λίγο ακόμα.... :hehe: Είδα το άλλο παληκάρι που σε ρώτησε για το Mononoke, και θυμήθηκα όταν έβλεπα ακόμα OP φανατικά και τίποτα άλλο... Τότε τους ξεχώριζα όλους από τα avatars... :hihi2: Θυμάμαι ένα set σου που είχε ένα πράγμα που έμοιαζε με παιδί όχι πολύ μεγάλο και ήταν κάτασπρο. Και αν θυμάμαι καλά, ή το avy σου ή η sig σου αναβόσβηνε...Αν θυμάσαι ποιό λέω μήπως μπορείς να μου πείς από πιο anime είναι? Edit: Πάντως δεν λέω την προηγούμενη με τον gintoki....
Dec 31 2008 10:48
Photo

endless_inspiration → Yunancy

ανημερα τα χριστουγεννα απο το το πρωι μεχρι το βραδυ στο χωριο ημουν αρρωστη και δεν ηξερα τι να κανω!!!!!:frozen::frozen::frozen: wtf?what voices?
Dec 31 2008 10:47
Photo

Dante80 → AndreasHW

Καλημέρα φίλε Ανδρέα και καλωσόρισες στην παρέα μας. Αυτή την στιγμή είμαστε κομπλέ από affiliates, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Εύχομαι τα καλύτερα για το site σου, και επίσης, Χρόνια Πολλά!!...^^ Χαιρετούρες, Γιώργος
Dec 31 2008 09:45
Photo

luffy90

Nαι, και πιο συγκεκριμένα από Bleach!!!!!
Dec 31 2008 08:51
Photo

AndreasHW → Dante80

καλημερα ειμαι admin σε ενα νεο τρακερ [url=http://www.hellenicwave.net]HellenicWave - Index[/url] θα σε ενδιεφερε μια ανταλαγη banner ?
Dec 31 2008 08:16
Photo

AndreasHW → master

καλημερα ειμαι admin σε ενα νεο τρακερ [url=http://www.hellenicwave.net]HellenicWave - Index[/url] θα σε ενδιεφερε μια ανταλαγη banner ?
Dec 31 2008 08:15
Photo

Loke → Yunancy

well το χωριο μου οπως λεω συνηθως ειναι η βουλα ( -_- ) οποτε .... υπνος οσο προλαβω και μετα απο ~2-5 το μεσημερι εξω εως το πρωι and repeat ( το καλο του να εχεις αυτοκινητο)
Dec 31 2008 05:17
Photo

LCF89 → Yunancy

μπα οχι, εδω αθηνα... ασε... αλλα τι να κανεις?εσυ που πηγες?
Dec 31 2008 04:27
Photo

Radagast → iristella

Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά σου εύχομαι. :)
Dec 31 2008 03:25
Photo

dbgoku → Yunancy

Μπααααα.....Πουθενα...Home sweet home ηταν τα δικα μου Χριστουγεννα φετος..Περιμενω να πανε οι δικοι μου καμια εκδρομουλα να μου μεινει το σπιτι xD Αντε μπαινει κ ο καινουριος χρονος αυριο....Τι θελεις να σου φερει??
Dec 31 2008 03:17