Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → Erisadesu

Χρονια πολλα και ευτυχισμενο το 2009 με ακομα περισσοτερα ανιμε!!!!^__^
Jan 02 2009 12:28
Photo

c.h.a.r.m → Tsunade-sama

epiiiiiiiiiseiiiis =D happy 2009
Jan 02 2009 12:25
Photo

Raven Princess → Lilia20

Jan 02 2009 12:24
Photo

Raven Princess → Mr. Brightside

Jan 02 2009 12:22
Photo

neo^ → Shikamaru

Καλημερα.Χρονια πολλα,καλη χρονια,ευτυχισμενο 2009. Αν μπορεις στειλε μου μια της εικονες που εχεισ για υπογραφη. Ευχαριστω εκ το προτερων.
Jan 02 2009 12:18
Photo

Six Winged Angel → Azathoth

Ευτυχισμένο το 2009 my IMMORTAL! xD!
Jan 02 2009 11:56
Photo

Six Winged Angel → Yunancy

Καλή Χρονιά ^^
Jan 02 2009 11:54
Photo

djgeor → anime-dono

χρόνια πολλά με υγεία κ ότι γουστάρεις φίλε μου....
Jan 02 2009 07:51
Photo

Zoro → tsintori

Χρόνια Πολλά,Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και σε σενα tsi-kun!!! Sry πού άργησα να απαντήσω,αλλά δεν έχω πισι αυτές τις μέρες και όλο από νετ σε νετ πηγαίνω για να απαντήσω! [B][COLOR=Magenta]Have a Wonderful New Year[/COLOR][/B] λοιπόν!:wooi2:
Jan 02 2009 06:28
Photo

Zoro → Yunancy

Δεν έχω νετ στο σπίτι,βασικά pc δεν έχω...κάηκαν όλα λόγω κεραυνού(το λάπτοπ ήταν και καινούριο T.T) και τρέχω από νετ σε νετ όποτε προλάβω:P Κάλη Χρονιά,Ευτυχισμένο το Νέο Έτος και σε σένα nancy-chan λοιπόν!:wooi2: Sry που σταμάτησα να μιλάω,αλλά με έπιασαν διάφορες ασχολίες και άρχισα να μπαίνω σχετικά λιγότερο στο site...πλησιάζει και εξεταστική σύντομα...δεν είναι ότι βαριόμουν να σου απαντήσω τπτ,με ξέρεις τώρα!:P Γιορτές όχι,δεν τις πέρασα στο χωριό ευτυχώς,το μισώ!! Σπίτι στην Ελλάδα τις πέρασα,αλλά δεν με χάλασε xD Σε γενικές γραμμές ωραία πέρασα,τπτ το αξιόλογο,αλλά ουτε και να παραπονεθώ! Εσύ,πέρασες καλά? Btw,την εικόνα με το γατάκι βλέπω την έβαλες και σε άλλους...θες να μας σκοτώσεις ομαδικώς?xD Τέσπα,δεν ξέρω πότε θα προλάβω να σου απαντήσω,μιας και όπως είπα δεν έχω πισι στο σπίτι...στο ενδιάμεσο καλά να περνάς αυτές τις μέρες και ελπίζω να μην χαθείς εντελώς,σχετικά με αυτά που μου έλεγες για μετά τα χριστούγεννα! [B][COLOR=Magenta]Have a Wonderful New Year![/COLOR][/B]
Jan 02 2009 05:27
Photo

Zoro → lordofblues

Καλή Χρονιά και σε σενα συνάδελφε,Ευτυχισμένος ο Καινούριος Χρόνος!!! ...ήσουν όντως ο πρώτος που μου ευχήθηκε,να σαι καλά!:P (sry για την αργοπορία,αλλά δεν έχω pc στο σπίτι...από νετ σε νετ τρέχω ο κα(η)μένος xD) Καλά ξεμπερδέματα και σε σενα,εγώ έχω εξεταστική και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι!!:nanana: Τα λέμε,καλά να περνάς(εκεί στο στρατό xD)!
Jan 02 2009 05:16
Photo

Zoro → Robin

Ορίστε και η εικονίτσα που υποσχέθηκα....βρήκα πρόσβαση σε pc ευτυχώς xD [IMG]http://i152.photobucket.com/albums/s188/atatry/One_Piece_Color___Christmas_by_Plas.jpg[/IMG] Καλή Χρονιά,τα λέμε σύντομα!
Jan 02 2009 05:12
Photo

Nighteyes → miko-chin

Γεια σου. Έχω απαντήσει στο ποστ σου στο thread των βιβλίων. Εδώ απλά ήθελα να συμπληρώσω επειδή διαβάζεις για Σαμουράι ότι υπάρχει ένα άνιμε που δείχνει ακριβώς αυτό που σε προβλημάτισε. Είναι όμως Yaoi και καλό θα ήταν να το έβλεπες σε μεγαλύτερη ηλικία. Δεν δείχνει βέβαια ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και οι σκηνές δεν είναι πολλές γι' αυτό το αναφέρω, αλλά δεν είναι και αθώο. Αν ήταν κανονικό ζευγάρι πιστεύω πως δεν θα υπήρχε πρόβλημα να το δεις, αλλά δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.
Jan 02 2009 03:00
Photo

Seirios → Tsunade-sama

τι λε ρε να ουμ!!!!! μη με κάνεις να σε καταραστώ τώρα...πάρε πίσ την βαριά κουβέντα που είπες! προσπαθώ να ριξ...εννοώ να κρατήσω ένα επίπεδο! το βλέπεις κάνω προσπάθιες! χαχαχαχαχα
Jan 02 2009 01:33
Photo

dbgoku → Yunancy

Oταν λες χριστουγεννιατικο δωρο??Κ γιατι εισαι τοσο χαλια?? Ελα τωρα μη μου στεναχωριεσαι....:(
Jan 02 2009 01:26