Community Status Updates

psofia → moonheart
Το διάβασμα πάει πολύ καλά! Γράφουμε τεστ "προσομοίωσης" αυτή την εποχή στο σχολείο και είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά μέχρι στιγμής έχω πάει τέλεια.
Καλό κουράγιο να έχεις και εσύ με τα διαβάσματα σου! Γι'αυτό έχεις χαθεί απ'το irc?

psofia → Six Winged Angel
Mε 'γεια το pc λοιπόν, LL. :P
Καλό κουράγιο με την εξεταστική. Αυτή την Παρασκευή έχει cosplay θα σε δούμε ή όχι?
Εδώ εγώ επιβιώνω. Αυτή τη στιγμή νυστάζω αφάνταστα.

Six Winged Angel → psofia
Heya NN ;p Άστα να πάνε τα 'παιξε το pc πρώτη μέρα των διακοπών XD Φάγαμε μισή εβδομάδα για να μάθουμε ότι είχε καεί η motherboard και δεν υπήρχαν ανταλακτικά, και άλλη μισή για καινούργιο pc XP Μπήκα και στα λιμέρια τις εξεταστικής οπότε μέχρι τον Φεβρουάριο (cosplay party anyone? ;p) θα είναι λιιιιγο πιο δύσκολα τα πράγματα \(Ο.ο) Εσύ τι γίνεσαι?

Nehelenia → satisfaction
Γεια σου sati βλέπω πως σου αρέσει η sailor moon :) ρίξε μια ματιά εδώ [url=http://www.wingsofdestiny.net46.net/]Wings Of Destiny - Fly away with us...[/url] φίλε μου πιστεύω πως θα σε ενδιαφέρει

charger
Δυστυχως πολλοι μου την ζητανε αλλα δεν την εχω σε μεγαλυτερη αναλυση.:(
Παντως μπορω να σου στειλω αυτην αν θες . Πες μου το e-mail σου.
Btw εμαθα οτι σε λενε Φωτη. Χρονια σου πολλα να χαιρεσε την γιορτη σου, εστω και καθυστερημενα^_^

moonheart → psofia
:P sophia the banned:P τι κανεις μικρη? πως παει το διαβασμα? τν παλευεις? εγω παλι καθολου.... το "δε διαβαζω για μενα... για τη φουκαριαρα τη μανα μ διαβαζω που θελει να δει πτυχιο" εχει αρχισει να με αντιπροσωπευει απολυτα XD

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
γμσ τα (ημουν σιγουρη οτι θα το σχολιαζες!!)
αν με πηρατε με το μερος σας λεει!!!
ΚΑλη χρονια επισης!!
Ειμαι εκει που ειναι ο σαντζι στο τραινο για να παρει πισω τη ρομπιν και τον ουσοπ! 254 δηλαδη!!
εχει πεσει καψιμο.. απο το 200 σε 3 μερες 54 επεισοδεια και ακομα δεν εχει τελειωσει αυτη η μερα!! και ειδα και τα φιλλερς! ναι ναι ειπα να δω τι ειδους φιλλερς εχει και τα δα!! καλα ειναι!
Σε δευτερη μοιρα δεν μπαινει το Ναρουτο, αλλα ειναι μαζι με αυτο στην πρωτη θεση!! Καλα μετα το full moon!! Πωωωω!!! Ψυχουλα η ρομπιν! ανυπομονω να δω το παρελθον της..