Community Status Updates

Phantom Duck → Babba
Πρόσθεσα link για το παλιότερο thread στο θέμα που άνοιξες. Κάνε όποια αλλαγή θέλεις αν δεν σου αρέσει ;)

animeotaku07 → Animefrick
οχιιι my anime.. MY KINGDOM HEARTS :D we could be friends? ειμαστε και οι διο animefreaks ετσι και αλλιως ^.^ και ειμαι πολυ obsessive με το kingdom hearts...
λοιπον παιζω--
KHI- τωρα και την 5th time! [ειμαι στο Agrabah DAMNNIT!]
KHII- τωρα και την 6th time lol αλλα δεν ξερω ποθ ειμαι αυτη την-- ΑΗΗΗΗ! ξερω που ειμαι! Πεθαινω εναντιον τον Xaldin. Monkey dude =.=
Ωραιο Sig o(^.^)o

lily → AnO!
Αλήθεια? Ξες ποσο αδυναμία εχω στα σχεδια σου!!!! Θελω να τα δωωωωωωωω!!!!
Plzzz!!!! Θα σου δειξω και γω δικά μου!!!!! Παει?

Baktiridion → SouLSLayeR
ΑΑΑ thanks!!Που το είπες κιόλας γιατί δεν θα το έβλεπα.Arigato!

Adventurer → noname
Αγνοησε plz το post μου στο waifu/husbando thread, μαλλον μεθυσμενος ημουν οταν το εγραφα :'D Συγνωμη για την αναστατωση.

AnO! → lily
χαχαχ..εδω πανω στο Ασβεστοχωρι εχει κωλοκρυο,ασχετα αν ο ηλιος λαμπει ψηλα στον ουρανο..
την κυριακη δεν πηγα με τα παιδια..οχι πως εκανα κ διαβασμα της προκοπης..τζοντες με ξωτικα και μαγους σχεδιαζα:P κουραγιο με την εξεταστικη!θα περασει^^

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Θέλω και εγώ:nanana::nanana::nanana:. Είδα μόνο 10 σε όλες τις διακοπές. Είμαι στα μέσα του Skypie island.......

Casshern → psofia
[I]μια χαρα κ εγω, ολα οκ, psofia σε λενε huh? xd, nice name xd[/I]

Chasapos → Labrokratis
Ωραίο thread έκανες στο Live Evil! Και οι απαντήσεις τους ενδιαφέρουσες!

Nerethil → psofia
(Εεεε... Γεια και σε σένα!)
Ναι έχω κάνει cosplay αυτούς τους 2 χαρακτήρες. Προς τι η ερώτηση?

lily → AnO!
Χαχαχα! Ναι! Οτι μπορουσαμε καναμε! :-)))
Ειπα οτι θα παω νωρις σπιτι αλλα τελικα καταστραφικα! Και την Κυριακη βρεθηκαν. Πήγες? Εγώ ήμουν κομματια και δεν την παλευα... ντιπι για ντιπι!!! Τzzzzzz!!!
Οσον αφορα το διάβασμα, πρεπει να κατσω και γω τον κώλο μου κατω γιατι σε δυο βδομαδες ξεκιναει η γ******η εξεταστικη και δεν νομιζω οτι αν παω Καστορια θα διαβασω, απο την αλλη όμως... έχουμε χρονο ακομα...! Βλέπουμε...! Εχει και καλο καιρο εξω...! :-Ρ