Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck → Babba

Πρόσθεσα link για το παλιότερο thread στο θέμα που άνοιξες. Κάνε όποια αλλαγή θέλεις αν δεν σου αρέσει ;)
Jan 12 2009 16:38
Photo

animeotaku07 → Animefrick

οχιιι my anime.. MY KINGDOM HEARTS :D we could be friends? ειμαστε και οι διο animefreaks ετσι και αλλιως ^.^ και ειμαι πολυ obsessive με το kingdom hearts... λοιπον παιζω-- KHI- τωρα και την 5th time! [ειμαι στο Agrabah DAMNNIT!] KHII- τωρα και την 6th time lol αλλα δεν ξερω ποθ ειμαι αυτη την-- ΑΗΗΗΗ! ξερω που ειμαι! Πεθαινω εναντιον τον Xaldin. Monkey dude =.= Ωραιο Sig o(^.^)o
Jan 12 2009 15:46
Photo

lily → Camus

Γεια σου κοριτσακι...!!!! Εφτασες καλα???
Jan 12 2009 15:39
Photo

lily → AnO!

Αλήθεια? Ξες ποσο αδυναμία εχω στα σχεδια σου!!!! Θελω να τα δωωωωωωωω!!!! Plzzz!!!! Θα σου δειξω και γω δικά μου!!!!! Παει?
Jan 12 2009 15:37
Photo

Baktiridion → SouLSLayeR

ΑΑΑ thanks!!Που το είπες κιόλας γιατί δεν θα το έβλεπα.Arigato!
Jan 12 2009 15:37
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Εσύ έφτιαξες τον Gaara στο thread waifu/husbando;;;;;
Jan 12 2009 15:35
Photo

ssj2sanji → the goblin

γεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και καλη χρονια
Jan 12 2009 15:17
Photo

ssj2sanji → aXxXeL

σuγνωμη που δεν απαντησα αλλα αποτη βλεπω σου εχουν απαντηση
Jan 12 2009 15:14
Photo

Adventurer → noname

Αγνοησε plz το post μου στο waifu/husbando thread, μαλλον μεθυσμενος ημουν οταν το εγραφα :'D Συγνωμη για την αναστατωση.
Jan 12 2009 15:01
Photo

AnO! → lily

χαχαχ..εδω πανω στο Ασβεστοχωρι εχει κωλοκρυο,ασχετα αν ο ηλιος λαμπει ψηλα στον ουρανο.. την κυριακη δεν πηγα με τα παιδια..οχι πως εκανα κ διαβασμα της προκοπης..τζοντες με ξωτικα και μαγους σχεδιαζα:P κουραγιο με την εξεταστικη!θα περασει^^
Jan 12 2009 14:28
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Θέλω και εγώ:nanana::nanana::nanana:. Είδα μόνο 10 σε όλες τις διακοπές. Είμαι στα μέσα του Skypie island.......
Jan 12 2009 14:07
Photo

Casshern → psofia

[I]μια χαρα κ εγω, ολα οκ, psofia σε λενε huh? xd, nice name xd[/I]
Jan 12 2009 13:33
Photo

Chasapos → Labrokratis

Ωραίο thread έκανες στο Live Evil! Και οι απαντήσεις τους ενδιαφέρουσες!
Jan 12 2009 11:21
Photo

Nerethil → psofia

(Εεεε... Γεια και σε σένα!) Ναι έχω κάνει cosplay αυτούς τους 2 χαρακτήρες. Προς τι η ερώτηση?
Jan 12 2009 11:00
Photo

lily → AnO!

Χαχαχα! Ναι! Οτι μπορουσαμε καναμε! :-))) Ειπα οτι θα παω νωρις σπιτι αλλα τελικα καταστραφικα! Και την Κυριακη βρεθηκαν. Πήγες? Εγώ ήμουν κομματια και δεν την παλευα... ντιπι για ντιπι!!! Τzzzzzz!!! Οσον αφορα το διάβασμα, πρεπει να κατσω και γω τον κώλο μου κατω γιατι σε δυο βδομαδες ξεκιναει η γ******η εξεταστικη και δεν νομιζω οτι αν παω Καστορια θα διαβασω, απο την αλλη όμως... έχουμε χρονο ακομα...! Βλέπουμε...! Εχει και καλο καιρο εξω...! :-Ρ
Jan 12 2009 10:27