Community Status Updates

-
Napster
Thank you!^^
Jan 24 2014 15:11

Battlemage → acid black cherry
Ευχαριστώ. Όντως δίκιο έχεις για το Κανα βιβλίο. Στα περισσότερα δεν το έχουν καν.

-
Mad_Hatter
καλό
Jan 27 2014 05:49

-
mamorukun
αλλά σε πολύ καλλιτεχνική εκδοχή... tnx πάντως, μπορείς να μού πεις και από που πήρες τη φωτό; (αν πεις ότι είναι εξώφυλλο από το μάνγκα θα πηδηχτώ από το παράθυρο) Με ενδιαφέρει ο σχεδιασμός κ όσο περισσότερες λεπτομέρειες δω, τόσο το καλύτερο!
Jan 23 2014 00:37 -
Night Wizard Seal
Χαχαχα, όχι fan-made pic είναι. Τη βρήκα ακριβώς έτσι όταν έψαχνα για φωτο του Γιόχαν στο νετ. Απλώς την έκοψα λίγο. Αν γράψεις Johan Monster θα το βρεις.
Jan 23 2014 16:33 -
mamorukun
τη βρήκα τελικά, πολύ καλή δουλειά κ βρήκα κ κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες!!! σκόπευα να χρησιμοποιήσω κάποια στοιχεία του σε έναν πίνακα κ τελικά βρήκα κι άλλα του δημιουργού!!! είναι φανταστικό!
Jan 23 2014 17:29

Stam → Six Winged Angel
Six Winged Angel, on 22 Jan 2014 - 16:47, said: Εδώ ο ίδιος ο kishimoto είχε δηλώσει σε παλιά συνέντευξή ότι ακόμα και ο ίδιος δεν ήξερε πως να τον σκοτώσει

-
Stam
LOL μπορείς να μου δώσεις link?
Jan 22 2014 16:58 -
Six Winged Angel
Sureτσέκαρε εδώ: http://www.saiyanisland.com/2013/12/naruto-jump-festa-2014-panel/
Jan 22 2014 22:36 -
Stam
"He responded that while he did make him really strong, Madara has to be defeated somehow otherwise the story won’t be able to progress. He continued by saying that he has to figure out how to defeat Madara and that he’ll have to think it over with his editor."
HAHAHAHAHHA xD
Jan 25 2014 14:37

Itachi Akatsuki
Bearer of the curse, seek misery...Till the frail hope shatters.Lest this land swallow you whole.As it has so many others...The curse is part of life itself.Your wings will burn in anguish, time after time.For that, is your fate, the fate of the cursed.

redqueen → Kai
OHMYGOD εκανε update to Ηοkenshitsu ! Kανας φουρνος θα γκρεμιστηκε δεν εξηγειται αλλιως!! *ενα δακρυ χαρας κυλαει *

-
Kai
Εντάξει, με 1-2 κεφάλαια τον χρόνο, νομίζω σε μια δεκαετία τελειώνουμε
Jan 21 2014 16:24 -
redqueen
Ρε ειχε να κανει update απο περσυ που το αρχισα, τα μισα τα χω ξεχασει! Φαντασου 1 χρονος!!! Μου λειπει ο Hades-sensei!!! To κανουν για μν νιωθουμε μοναξια οταν τελειωσει !
Επισης που στο καλο ειναι το sket ? >.>
Jan 21 2014 22:06

OdyMonaxos → redqueen
Ο Reonarudo Da Vinchi δεν κρατάει τρομπέτα, κρατάει τρομπόνι. Είναι ένας βαθύς συμβολισμός που δείχνει πως το anime τρομπάρει, και μάλιστα τρομπάρει αγρίως, και πως κάποια στιγμή κάποιος χαρακτήρας θα αρχίσει να φυσάει το τρομπόνι. Κάποιου άλλου χαρακτήρα. Ξέρεις εσύ...

-
redqueen
Απο αυτο δν ηξερα τι ηταν , οχι οτι με ενοιαζε κιολας ειναι αρκετα φαμπ κι δεν χρειαζεται να ξερω το οργανο :Ρ
Α αυτο το περιμενω , τα ships μου τα χω κανει ,περιμενω κι τν Uesugi για να δω αν αλλαξει κατι . Εμεις ετοιμες ειμαστε το ανιμε να το καταλαβει πρεπει ! :Ρ
Jan 20 2014 23:37 -
OdyMonaxos
Σε κάθε περίπτωση το anime θα τρομπάρει πάντως, είτε παίζουν οι χαρακτήρες με τα πνευστά τους είτε όχι
Εκτός κι αν ο Da Vinci χαρτορίχτρα είναι στην πραγματικότητα ο Hisoka μεταμφιεσμένος, και πάει για νέες ερωτικές περιπέτειες, μετά τον Gon, τον Chrollo και τον Illumi.
Είδες; Και crossover!
Jan 20 2014 23:46

-
plotolp
Το αύριο που στηρίχθηκε σε μια ιδέα που δεν έγινε ποτέ.
Jan 18 2014 13:01 -
TheGunsmasha
Αν το αύριο είναι προδιαγεγραμμένο τότε οι εφημερίδες πάνε μία μέρα μπροστά.
Feb 01 2014 11:44

plotolp → Anelis
https://www.youtube.com/watch?v=mei6yRz7pTU Χαχα μου αρέσει όταν ο συγγραφέας τρολλάρει το βιβλίο του

-
Anelis
awww that was actually really sweet of them!
Jan 17 2014 23:17

-
Utaku
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Άκου τη σοφή την κοπελίτσα και διάβασε τίποτα αγαπητή!!!
Jan 17 2014 10:24

-
mono
The Tragic Prince
19xx-2014
Beloved son
Δεν ήταν δική μου ιδέα.
Jan 16 2014 22:17