Community Status Updates

digitaltracker → Kenny
Kαλημερα! Ι suppose you re waitin for the Sky Crawlers too right?
Βρηκα ενα documentary σχετικο με την ταινια οπου μιλαει και ο Mamoru Oshii και σκεφτηκα οτι σε ενδιαφερουν γενικα αυτα οποτε... here is the link
[url]http://www.nyaatorrents.org/?page=download&tid=27411[/url]
(no subs)

endless_inspiration → Neuro
Κρίμα που δεν ξέρεις........
....και ψάχνω ένα καλό Manga με vampires!!!!

Tenshi
→
Azathoth
ελα μαν τι λεει?
εγω ειμαι αθηνα..να σε πω...μπορεις να με δωσεις το κιν σου σε ΠΜ και οταν πατε στη συναντηση να μου στειλεις να μου πεις που ειστε...γιατι δεν ξερω τι ωρα θα ρθω ακριβως...στειλε να σε δωσω και το δικο μου!!!

Hitorinai Kokoro → Adventurer
okay mr. το ξέχασα^^΄anyway οκέι, θα το κοιτάξω χ3 Και για μάνγκα πάντα, κι εν βρω επιτέλους κάνα αυθεντικό cd καμιάς ιαπωνικής μπάντας [αυτό για μένα φυσικά~] Εννοείται πως σε σκέφτηκα^^

Adventurer → MitHuNa
Ο,τι και να λες και να κανεις εσυ εμεις ξερουμε οτι εισαι το καλυτερο παιδι και γι'αυτο σ'αγαπαμε :P αν και ομολογουμενως εντυπωσιαστηκα στην Καμαρα που εδειξες μια ανεπαισθητη ταση βιας για μια στιγμη :oo:

Mad_Hatter → Zoro
there u go :)
[URL]http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/1961-bleach-naruto-one-piece-24.html#post289909[/URL]

Adventurer → Hitorinai Kokoro
No greeklish in vms please :P Αν βρεις κανα καλο αναμνηστικο του Σουμαχερ πολυ θα μου αρεσε, αλλα ο,τι και να φερεις εγω θα χαρω που με σκεφτηκες :)

Azathoth
→
the goblin
oh there is, some people flamed me for that. 6 months ago i posted in english :S then i got flamed and had a fight with one of them. so i stopped posting till december. now i found the greeklish to greek converter :3

Azathoth
→
the goblin
hello there! thank you for the add
sry for the english but i am being censored

MitHuNa → Adventurer
αφτιν απω κατο γιατη δαιν λαιται τηποτα? κε αυτοι με γκρικλις τα γραφι. αλα τορα γραφο ελλεινεικα άσχαιτα αμα γραφο ανωρθογραφα γεια να σας τιν σπάσο επιδοι ιμε καθηκη.

the goblin → Glaurung
τι εγεινε ρε καιρο εχεις να μπεις..........που εισαι???(σε χασαμε)

Hitorinai Kokoro → Adventurer
Deutera pame eftahmerh Tsexia-Germania^^ Ti thes na sou fero?