Community Status Updates

AristidisK → AngelPoTaGaTo
[I][B][U][COLOR=black]:tensai:Είμαι FAN:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR][/U][/B][/I]

[I][COLOR=black]:tensai:Μου πήρε ώρες:oo: και μέρες:oo: :oo:αλλά τα κατάφερα:wooi2::wooi2::wooi2::hahaha::hahaha::hahaha:[/COLOR][/I]

AngelPoTaGaTo → AristidisK
και με το δίκιο σου είναι φοβερό άνιμε!!!!!!!!!!:riiight: 362 εεεε....:dazed: δεν σε ξεπερνάω με τίποτα...

[I][COLOR=black] :tensai:Ευχαριστώ!!![/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000000] :tensai:Έχω κι άλλα πολλά.:tensai:Για την ακρίβια ακόμα 362 εικόνες:wooi2:.Έχω κατεβάσει πολλές:hahaha::hahaha::hahaha:!!![/COLOR][/I]
:tensai:[I][COLOR=#000000]Είμαι φανατικός αυτού του ANIME.:smokingg::smokingg::smokingg:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000000] :wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR][/I]

Hatake Kakashi → Umi no Ossan
Τιμης ενεκεν στην Χινατα :D
Δεν προκειτε να πεθανει,dont worry

Loke → iristella
φασιστρο, αμεσως να κλειδωσεις το thread...
απλως επρεπε να αφαιρεσεις ολα τα sakura votes, και να βαλεις autowin τη θεα!
Hinata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
right.. το pc τι επαθε?

Ankaa → Salla-chan
[url=http://www.anime.gr/forums/photoplog/index.php?n=836&page=1#comment196].aNiMe//GR - PhotoPlog - Nyu Elfen Lied[/url]
Οπ ποια ειναι αυτη ?????
:wooi2::wooi2::wooi2::nanana:

Tenshi → mysticismlover
epp//σε ευχαριστω για το request..σε πετυχα και στη συνταντηση αλλα δεν ειχα τη χαρα να σε μιλησω!! :/

Tenshi → MisaYoshiko
haha...εμμ δεν ηρθες ομως να με μιλησεις...να με πεις...."ξυpνα ζωο...." :p

Umi no Ossan → Hatake Kakashi
Ρε πατριωτη....επιτηδες δλδ βαζεις τετοιο αβαταρ συνεχεια??

AngelPoTaGaTo → AristidisK
sorry που δεν απάντησα στο comment σου στο profile μου αλλά είχε κάποιο πρόβλημα ο υπολογιστής και δεν μπορούσα να μπω καθόλου. τέλος πάντων ωραίες pics από fma!!!!!!!!!

Kurisu → iristella
:wooi2:εγω σε ευχαριστω για το accept. Δεν ηταν :deadga6: το PC σου, το αναγεννησες??