Community Status Updates

Umi no Ossan → Zoro
Xρονια πολλα Ζορε, με λιγοτερη (αν ειναι δυνατον) γκαντεμια.....

Adventurer → Ritsuka
The [URL="http://www.anime.gr/forums/play-post/3717-anime-gr-heal-hurt-game-333.html#post290872"]Heal/Hurt game[/URL] is back, imouto-chan :wooi2:

Violet.Darkness → MisaYoshiko
αυτο ακριβώς! wtf???
ξέρεις κάτι που δεν ξέρω??
O.o!

Glastenen → QueenofHearts
πεστα πεστα γιατί εμένα κανείς δε μακούει!!!!!! είμεθα και σιτεμέναι, που να μας κάνουνε μετά μετάγγιση στον ευαγγελισμό...όλες τις μπουκάλες τους με αίμα θα χρειαζόμαστε, ούτε να βαμπιράζαμε έτσι!

MisaYoshiko → Violet.Darkness
xou:P nai ematha kai egw gia sena xD ante ante na gnwrisw ton ksaderfo mou(wtf?):P

dragoness_crysta → Adventurer
ΑΑΑ μαλιστα....νομιζα οτι θα σου ερχοταν ειδοποιηση οτι σου εχω απαντησει απο το προφιλ μου αλλα προφανως η φαντασια μου εχει κανει τις δυνατοτητες του ιντερνετ να κανουν διαγαλαξιακα ταξιδια....χαχα...τεσπα.....
παντα με υγεια γιαννακη και παλι καλα που παραδεχτηκε αυτη η ηλιθια το λαθος της.
οσο για την εξεταστικη καλα τα πηγα...θα μπορουσα να τα παω καλυτερα αλλα βαριομουν να διαβασω...λολ....
τι αλλα νεα?

Erisadesu → Ame Warashi
και εγώ βλέπω το δικό σου σε ένα thread Και διαβάζω αυτό που γράφεις και σκέφτομαι...αυτό δεν το είπα εγώ λολ

illouminous69
Hmmm..Just to inform you..I am new here ..
By the way..welcome to my profile..;)

illouminous69 → foudoukosss
geia sou fountouke!:D:D:D kalos hr8es..kai gw molis hr8a..;)

Seirios → mysticismlover
και που γίνονται τέτοια? βασικά δεν έχω ιδέα να σου π την αλήθεια τι παίζεται εκεί..ποτέ δεν ασχολήθηκα..μην στο παίζς και ξερόλας...