Community Status Updates
Seirios → Zoro
όχι δεν παράκουσες εντολές....για αυτό σου λέω..στην γωνιά σου εσύ...να σταματήσουν παρακαλώ πολύ τα πονοιρά βι εμς προς όλους και όλες....μην ατνιμιλήσεις..το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακουλιθήσεις τις εντολές...
Mar 08 2009 03:30
Seirios → Zoro
oops....ti thimithika ti thimithika...
αγαπητέ ζορό στην γωνιά σου...μιλάει ο μάστερ τώρα..από το σαββάτο κάνεις ότι θες...μέχρι τότε είσαι στο έλεος μου..μη με κάνεις να το εκμεταλευτω...
Mar 08 2009 03:25
Zoro → Tsunade-sama
Worry Not,θα τα θυμηθείς όλα τώρα...βλέπεις δεν ήταν το απλοϊκό και βαρετό πόκερ...ήταν το άλλο,το καλό,το ενδιαφέρον...αν με πιάνεις.:himitsu:
...και έχασες!:hehehe:
Mar 08 2009 03:22
Nighteyes → Cassiel
:hahaha:
Δεν μου είχε δοθεί ευκαιρία να σε συγχαρώ για το προηγούμενο cosplay σου. Μια που το ανέφερες λοιπόν, να πω κι εγώ ότι ήσουν πολύ πετυχημένος Ace. Ελπίζω να είναι εξίσου καλό το επόμενο cosplay που ετοιμάζεις. Αν είναι για τις 3/4, μπορεί να το δω και live. Θα δείξει...
Καληνύχτα και σε σένα.:byejg9:
Mar 08 2009 03:19
Tsunade-sama → Zoro
Τα νέα για το μαλλί μου βλέπω διαδόθηκαν παντού, να δω όταν πάω για μανικιούρ τι θα γίνει :hahaha:
Έχω χάσει κάπου κ δεν το θυμάμαι???:hahaha:Μήπως παίξαμε κανα ποκεράκι κ έχασα κ σου χρωστάω?
Ωραία αφού θα μείνεις παραπάνω περιμένω να μου πεις...με έχει φάει η αγωνία βλέπεις, σε λίγο θα αρχίσω να τρώω κ τα νύχια μου κ θα χαλάσει το μανικιούρ κ θα τρέχω πάλι να μου φτιάξουν το νύχι...μπλα μπλα μπλα:hahaha:
Mar 08 2009 03:19
iristella → Sora
[COLOR=LemonChiffon][B]Αυτο το οποίο εννοούσα με εκείνη την φράση είναι ότι ο Naruto είτε διαλέξει την Sakura είτε την Hinata στο τέλος θα το κάνει με τα δικά του κριτήρια (του Kishimoto actually). Απλά χρησιμοποίησα το επιχείρημα ότι προς το παρόν έχει διαλέξει την Sakura για να τονίσω ότι άσχετα με το τι πιστεύουμε οι υπόλοιποι δεν εξαρτάται από εμάς.
Το να λένε όλοι με ποιάν πιστεύουν ότι θα καταλήξει το κάνουν με τα δικά τους κριτήρια. Οπότε ουσιαστικά μιλάς για σύγκριση συμπάθεια και προτιμήσεις ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες.[/B][/COLOR] [B][COLOR=LemonChiffon]Για προτιμήσεις και συγκρίσεις ανάμεσα σε χαρακτήρες όπως είπα και πριν υπάρχουν ήδη thread τα οποία καλύπτουν το περιεχόμενο αυτό.Το να συγκρίνουμε χαρακτήρες ανά δυάδες και σετάκια με το οποιοδήποτε κριτήριο (Νaruto - Sasuke, Jiraiya - orochimaru[/COLOR][/B] [COLOR=LemonChiffon]- [B]Tsunade)[/B][/COLOR] [B][COLOR=LemonChiffon]είναι κάτι το οποίο μπορεί να πυροδοτήσει την γέννηση άπειρων thread χωρίς κανένα ουσιαστικό νόημα.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=LemonChiffon]Ελπιζω να σε κάλυψα.[/COLOR][/B]
Mar 08 2009 03:16
Tsunade-sama → Adventurer
Βασικά με γιατρό το συζήτησα αλλά πιστεύω κ ο πνευματικός μου το ίδιο θα μου έλεγε...κάνε ότι θέλεις.Έχεις δίκιο σε αυτό που λες ότι πρέπει ο εαυτός μας να βελτιώνεται κ το συνηδητοποίησα κ γω μετά από τόσες λιποθυμίες σε μέρες νηστείας.Οπότε πλέον όσο μπορώ νηστεύω κ όποτε βλέπω ότι είμαι αδύναμη δεν το σκέφτομαι καν να νηστέψω. :)
Mar 08 2009 03:11
Zoro → Tsunade-sama
Θα μου τα πεις όλα καλέ,έχουμε χρόνο.:orly:
Κανονικά δεν θα με προλάβαινες,αλλά για τα *arc's line* και το ωραίο σου μαλλί και μόνο θα μείνω λίγο παραπάνω...αφού σου πα,σου φεξε βρε!
Είδες τι κάνω για σενα;Και με περιμένουν και τόσες δουλειές και φίλοι εκεί πάνω και εδώ δεν έχω απολύτως τπτ να κάνω εδώ κι όμως αποφάσισα να μείνω:blingeye2: *σλούρπ χ 2*
(οκ ίσως το παράκανα λιγάκι με το γλύψιμο:hehe:...σε καλόπιασα όμως ε;παραδέξου το!)
Μωρ δάνειο δεν έχεις ζητήσει,έχεις χάσει όμως κάπου αν θυμάσαι καθόλου.:wis:
(το καλό που σου θέλω να θυμάσαι:mador2:)
Mar 08 2009 03:10
Cassiel → Nighteyes
Thanks για την ενημέρωση σχετικά με την σόγια:Blissfull:.Αυτά συζητούσα σήμερα και με μια φίλη στην Ιαπωνία προσπαθώντας να καταλάβω τι στο καλό είναι το λεγόμενο soy milk & αν το tofu είναι το ίδιο πράγμα τελικά με την φέτα σόγιας. Τώρα σχετικά με το θέμα δεν νομίζω ότι παίζει περίπτωση υποκρισίας αν εσύ δεν το θέλεις και η μάνα στο βάζει στο τραπέζι:hahaha:.Είναι άλλη μια "τεχνική" για να με παχύνει ενώ αντιστέκομαι:wis:.Κομμένα όλα από Δευτέρα. Πρέπει να είμαι σε φόρμα για το επόμενo cosplay σε 25 μέρες:bike::fromabove:.Καλό βράδυ.
Mar 08 2009 03:08
Seirios → Adventurer
έλα ρε συ σόρρυ που επεμβένω άλλα μόλις διάβασα το βι εμ σου στην τσουνάντε...επειδή εμένα προσωπικά μου την σπάει η νηστεία και το θεωρώ ανούσιο...λες ότι απαγορεύεται δια ροπάλου..λογικότατο..το θέμα είναι όμως..αν η νηστεία γίνεται για λόγους θρησκείας σε ορισμένους...ήρθε ο θεός και την απαγόρευσε? η μήπως η άνθρωποι? λες να πάει σε κάποιον πνευματικό...μήπως να πας εσύ? έχεις τελείος λάθος οπτική...για μένα η νηστεία δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν τρόπο που δημιουργήθηκε παλιά για να μάθουν τους ανθρώπους να τρέφονται σωστά...
Mar 08 2009 03:07
Tsunade-sama → Zoro
Αχ εύχομαι αυτά που μου έτυχαν να μην σου τύχουν ποτέ, αλλά τέλος καλό όλα καλά!
Κατεβαίνω αύριο Αθήνα, λες να σε προλάβω???:bike:
Κ μάζεψε το γλύψιμο, σίγα μην ήρθες για τα μάτια μου τα μπιρμπιλοτά κ τα αλλήθωρα!
Εμμ..χρέος?:wis:Από όσο θυμάμαι δεν έχω ζητήσει δάνειο από σένα marimo:hahaha:
Περιμένω details πάνω σε αυτό το θέμα...οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους δεν λένε? (ή μήπως το αντίθετο???:hahaha:)
Mar 08 2009 03:01
Adventurer → Tsunade-sama
Ρε συ, διαβασα το ποστ σου στο θεμα της νηστειας. Γνωριζω ως γεγονος οτι η νηστεια [B]απαγορευεται ρητως και δια ροπαλου[/B] σε οποιον εχει προβλημα υγειας. Το νοημα της ειναι να βελτιωνεις τον εαυτο σου οχι να τον καταστρεφεις. Σε θερμοπαρακαλω, συζητησε το θεμα με καποιον πνευματικο το ταχυτερο.
Mar 08 2009 02:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed