Community Status Updates
Cassiel → Nighteyes
Απλά έτυχε να σκεφτώ με την μία τα τρία επόμενα cosplay που θα κάνω. Δεν τα ετοιμάζω όλα ταυτόχρονα φυσικά. Ένα ένα ανά πάρτι. Άντε να σε δούμε και εσένα στο επόμενο πάρτι αν μπορέσεις να έρθεις:drink:.
Mar 08 2009 21:03
Zoro → mono
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/4998/clipboard02pfw.jpg[/IMG]
Εμ αφού έβαλες εμένα να ψηφίσω με το ζόρι και επέμενες πάρτα τώρα...ισοπαλία με το DMC το Flag.:hahaha:
Mar 08 2009 20:45
Zoro → Serestrum
Το μεγάλο,αυτό που ξεφορτώνεσαι δύσκολα,που σου κάθετε στον λαιμό...αντανάκλαση της rl καταστασής μου.^^
Όσο για το προφίλ μην ανησυχείς προσωρινό είναι(καλά όχι ότι το προηγούμενο μου σου άρεζε xD),αλλά είναι για καλό λόγο,trust me,θα πάρω κι εγώ [I]one piece[/I] of the cake.=3
Και χαίρομαι που μια στις τόσες με επισκέπτεσαι και συ,βαριόμουν το μονόπλευρο. :B
Mar 08 2009 18:45
Nighteyes → Cassiel
Δεν ήμουν παρούσα στο προηγούμενο πάρτυ. Τις φωτο είδα στο thread. Μπράβο πάντως που ασχολείσαι τόσο πολύ. Από τώρα για το καλοκαίρι...
Mar 08 2009 18:24
iristella → alamas
Hello!
Μετακίνησα την αναζήτηση σου που ήταν σε ξεχωριστό thread και την έκανα merge στο κατάλληλο thread για αυτήν την δουλειά[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/1700-%D0%FE%F2-%EB%DD%E3%E5%F4%E1%E9-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-anime-%E2%EB-1%E7-%F3%E5%EB%DF%E4%E1-%E3%E9%E1-%EB%E5%F0%F4%EF%EC%DD%F1%E5%E9%E5%F2-59.html"] που είναι το πως λέγεται αυτό το anime?[/URL]
To post σου στο "Απο που μπορώ να κατεβάσω αυτό το anime/manga σβήνεται καθότι είναι off topic και όπως σου προανέφερα έχει ήδη μεταφερθεί στο κατάλληλο thread.
Καλή συνέχεια.
Mar 08 2009 18:06
Adventurer → Radagast
Ασε ρε συ, περναω που περναω λιγο χρονο στο σπιτι, αυτον δεν τον αφιερωνω στο να βλεπω ανιμε κι ετσι εχω μεινει πισω. Παντως μολις ξαναασχοληθω και τελειωσω τη σειρα που εχω στη μεση θα πιασω το Seirei ή πρωτο ή δευτερο, και ενας μαθηματικος κραταει παντα τον λογο του :P
Οσο για το Heal/Hurt game, [B]ειναι[/B] οτιναναι. Τον Medicine Seller πχ τον εκανα hurt γιατι δε μου αρεσε καθολου η εμφανιση του και φανατιστηκα οταν μια συμπαικτρια τον παρουσιαζε σαν την επιτομη του στιλ. Αλλα μην το παιρνεις και τοσο σοβαρα, παιχνιδι ειναι, για το κεφι μας ασχολουμαστε. Και στα κανονικα παιχνιδια αλλοτε κερδιζεις αλλοτε χανεις, πρεπει να δεχεσαι και τα δυο, και το να φτασει η Balsa (η οποια δεν παει ουτε καλα ουτε ασχημα) σε god mode μπορεις να το θεωρησεις σαν νικη, ne? ;)
Mar 08 2009 17:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed