Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Robin

: lol : Πάνω που είχα αρχίσει να βαριέμαι,όποτε μπαίνεις με πετυχαίνεις μέσα Robin-kun.:P Δεν μπορώ να πω,δεν μπορώ,η εμπερία στην πρωτεύουσα ήταν πολύ καλή,όλους πρόλαβα να τους δω.;) Άντε ως την επόμενη φορά...αν και θα τα πούμε αρκετές φορές στο ενδιάμεσο βεβαίως βεβαίως.:wis:>x<
Mar 12 2009 15:38
Photo

Franklin

Λογω της απαισιας περιοδου που περναω με ονομα 2_μηνες_πριν_τις_πανελληνιες , αποφασισα μετα απο πολυ *γκουχ* σκεψη *γκουχ* για τους 2 μηνες που απομενουν να κλεισω το pc. Θα ανοιγει σπανια απο δω και περα και μονο αααααν προλαβαινω. Οποτε προς το παρον αντιο anime.gr , irc channel και msn. Τα ξαναλεμε τακτικα σε 2 μηνες ! I'm gonna miss u so much u guys! (U know who u r!) :byejg9:
Mar 12 2009 15:36
Photo

Robin → Zoro

I hate McDonald's T__T Aλλά δε θα το λύσουμε αυτό τώρα, προς το παρόν καλό ταξίδι Zoro-kun, be safe ;)
Mar 12 2009 15:32
Photo

Satou no Kumo → laraska

[COLOR=navy]δηλαδη το ονομα "ζαχαρενιο συννεφο" και το κοριτσακι στο avatar δεν ειναι αρκετα για να φανει το φυλλο ε; _ _||| λολ[/COLOR]
Mar 12 2009 15:01
Photo

iristella → kelborn3

To post στο naruto γενική συζήτηση σβήστηκε. Την επόμενη φορά που θα θες να μου πεις κάτι το οποιό είναι εντελώς άσχετο με το ευρύτερο θέμα του thread δοκίμασε vms, pms, msn ή irc. Ιn any case DONT SPAM. Δεν είσαι νέος χρήστης και από προσωπικές συζητήσεις ξέρω ότι έχεις επίγνωση της διαφοράς spam post και μη οπότε σου επαναλαμβάνω για αλλη μια φορά ότι αυτό που κάνεις δεν σε τιμά. Από εκεί και πέρα για να απαντήσω στην ερωτηση σου το post το οποίο είχε γίνει στο bleach γενική συζήτηση είχε δημιουργηθει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σαφές και κατατοπιστικό (μετά από αρκετή σκέψη). Εφόσον εξυπηρετεί και το naruto γενική συζήτηση (τροποποιημένο ανάλογα) δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να μην μπει και εκεί. Σκοπός μου στην συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η καλύτερη κατανόηση του τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες και όχι η πρωτοτυπια. Eλπίζω να σε κάλυψα
Mar 12 2009 14:51
Photo

kelborn3 → Erisadesu

Βασικα δε σε πιανω... σου ειπα μηπως κατι καποτε δε ξερω η εγραψα κατι σε κανα ποστ πες μου γτ ειλικρινα δε μου ερχεται κατι στο μυαλο...
Mar 12 2009 14:50
Photo

Xa0s → kakashi sensei

ekana to "eating-meeting" threat ...des to k pes k esy tin gnwmi soy
Mar 12 2009 14:47
Photo

kith → Erisadesu

εφχαριστω πολλη για το website να σε καλα
Mar 12 2009 14:04
Photo

Zoro → Umi no Ossan

ναι παπποοοούυυυυ,εξυπηρέτησε την κορασίδα.:hahaha: (και γέροντας μια χαρά ακούγετε όμως:P)
Mar 12 2009 14:00
Photo

Erisadesu → kith

[url=http://www.avistaz.com]Asian Movies, Music and TV Drama Torrent Downloads English Subtitles: Korean, Chinese, Japanese, HongKong, Thai, Hindi[/url] δεν γίνεται να βάζουμε τορεντ λινκς νομίζω απαγορεύεται απο τους κανόνες.
Mar 12 2009 13:56
Photo

Nighteyes → Hellsing

Το Berserk δεν το έχω δει ακόμα. Για το Claymore όμως, το manga συνεχίζει την ιστορία, η οποία γίνεται πολύ καλύτερη. Στο είχα πει κι [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1755-anime-recommendations-116.html#post292703"]εδώ [/URL]αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν το έλαβες υπόψιν γι' αυτό το επαναλαμβάνω. Τα περισσότερα anime αφήνουν μισοτελειωμένη ή τελειώνουν με δικό τους διαφορετικό τρόπο την ιστορία του αντίστοιχου manga. Οπότε για να δεις την αληθινή ιστορία, αυτήν που έφτιαξε ο δημιουργός της, θα πρέπει να το διαβάσεις. Ειδικά αν δεν σε ικανοποίησε η τροπή που πήρε το anime. Το Claymore έχει τρομερές ανατροπές στο manga. Για να διαβάσεις manga online υπάρχουν πολλά site και ένα είναι [URL="http://www.onemanga.com/"]αυτό[/URL].
Mar 12 2009 13:52
Photo

Anelis → Umi no Ossan

γίνε φίλος μου παππούυυυυ! :P
Mar 12 2009 13:52
Photo

Erisadesu → kelborn3

εσύ τώρα το παίζεις έξυπνος; ή απλά θες να δώσεις στους ηλίθιους;?
Mar 12 2009 13:02
Photo

Fingolfin → DevilMayCry

Σε παρακαλώ να μην χρησιμοποιείς greeklish καθώς έχουν απαγορευτεί στο forum. Επίσης να διορθώσεις τα posts που έχεις κάνει με greeklish. Φιλικά, Fingolfin.
Mar 12 2009 12:57
Photo

lily → Zauk-Lain-

Α! Ξέχασα να σου πω! Ξεκινησα τα Lain!!!
Mar 12 2009 11:13